panos_saxo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 παιδια εδω και καποιο καιρο εχω το εξης προβλημα. δε μπορω να σερφαρω στο ιντερνετ οσο εχω το m torrent ανοιχτο κολλαει υπερβολικα και αργει να μου ανοιξει ολες τισ σελιδεσ ειτε κατεβαζω κατι ειτε απλα ανεβαζω. ποτε δεν ειχα αυτο το προβλημα τι λετε να φταει?
isay Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Στο σπίτι σου έχει 3 βρύσες. Άμα ανοίξεις τις 2 στο τέρμα, περιμένεις να έχει πίεση το νερό στην τρίτη; Φαντάζομαι όχι. Περιόρισε το διαθέσιμο bandwidth στο torrent (μείωσε το νερό στις άλλες βρύσες) και θα δεις φως.
hydro9 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Βαλε οριο στην ταχυτητα που ανεβαζεις και μην εχεις ενεργα πολλα τορρεντ συγχρονως. Επισης, εισαι σε λαθος ενοτητα
Neo106 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 +1 Βαλε μεχρι 10 kb/s upload και συνολικα 50 connections maximum για οταν σερφαρεις.
panos_saxo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Στο σπίτι σου έχει 3 βρύσες. Άμα ανοίξεις τις 2 στο τέρμα, περιμένεις να έχει πίεση το νερό στην τρίτη; Φαντάζομαι όχι. Περιόρισε το διαθέσιμο bandwidth στο torrent (μείωσε το νερό στις άλλες βρύσες) και θα δεις φως. Δεν ειμαι τοσο ηλιθιος. Εχω 2 αρα συνδεση και εχω μειωσει την ταχυτητα στα 100 kb .Θεωρητικα με τα αλλα 100 θα μπορουσα να σερφαρω ανετα οπως εκανα και πριν δημιουργηθει το προβλημα. + το οτι αυτο συμβαινει ακομα και αν δε κατεβαζω απολυτως τιποτα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ειμαι τοσο ηλιθιος. Εχω 2 αρα συνδεση και εχω μειωσει την ταχυτητα στα 100 kb .Θεωρητικα με τα αλλα 100 θα μπορουσα να σερφαρω ανετα οπως εκανα και πριν δημιουργηθει το προβλημα.+ το οτι αυτο συμβαινει ακομα και αν δε κατεβαζω απολυτως τιποτα. Δεν σε ειπε κανεις ηλιθιο και δεν ξερουμε τις γνωσεις σου.Απο την στιγμη που δεν ηταν ξεκαθαρο στο αρχικο post,λογικη ηταν η σκεψη του isay. Σε ποια θυρα τρεχει το utorrent?Ακομα και αν το εχεις κενο απο torrents κανει τα ιδια? Εκδοση utorrent?
panos_saxo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δεν σε ειπε κανεις ηλιθιο και δεν ξερουμε τις γνωσεις σου.Απο την στιγμη που δεν ηταν ξεκαθαρο στο αρχικο post,λογικη ηταν η σκεψη του isay.Σε ποια θυρα τρεχει το utorrent?Ακομα και αν το εχεις κενο απο torrents κανει τα ιδια? Εκδοση utorrent? Εχεις δκιο σε αυτο δικο μου το λαθος. Αρχικα ειχα την 1.8.5 και δουλευε ρολοι. Αρχισε να κανει τα χαζα αυτα κ εβαλα την τελευταια 2.0 νομιζω και με αυτην τα ιδια παλι. Αυτο το κανει ακομα και οταν ειναι κενο ναι. με το που θα το ανοιξω τελος τα παιζει και πρεπει να το κλεισω και να περιμενω κανα 3 4 λεπτα για να λειτουργει κανονικα παλι. τι εννοεις σε ποια θυρα δε καταλαβα?
vasiliou Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Όπως ειπε ο νεο παρα πάνω βάλε όριο στο upload ~10-13kb και θα είσαι μια χαρά... Το download μπορείς να το βάλεις οπως εχει στο μισο.. η και να το αυξήσεις οταν δεν θα εχεις δουλειά, αλλα το upload αν το τερματίζεις μπουκώνει το down σου !
Moderators Gi0 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Eννοουσα την port απο την οποια ειναι ρυθμισμενο να ανεβαζει/κατεβαζει αλλα απο την στιγμη που λειτουργουσε οκ και δεν το εχεις πειραξει πριν,μαλλον εισαι οκ σ αυτο. Εχεις δοκιμασει να πειραξεις τις ρυθμισεις και να βαλεις τις ιδανικες για την συνδεση σου? http://www.makeuseof.com/tag/10-ways-to-speed-up-torrent-downloads/ Όπως ειπε ο νεο παρα πάνω βάλε όριο στο upload ~10-13kb και θα είσαι μια χαρά... Το download μπορείς να το βάλεις οπως εχει στο μισο.. η και να το αυξήσεις οταν δεν θα εχεις δουλειά, αλλα το upload αν το τερματίζεις μπουκώνει το down σου ! Το προβλημα οπως ειπε εμφανιζεται και οταν δεν υπαρχει upload.
panos_saxo Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Eννοουσα την port απο την οποια ειναι ρυθμισμενο να ανεβαζει/κατεβαζει αλλα απο την στιγμη που λειτουργουσε οκ και δεν το εχεις πειραξει πριν,μαλλον εισαι οκ σ αυτο.Εχεις δοκιμασει να πειραξεις τις ρυθμισεις και να βαλεις τις ιδανικες για την συνδεση σου? http://www.makeuseof.com/tag/10-ways-to-speed-up-torrent-downloads/ εχω κανει σωστα τις ρυθμισεισ καθως και το port forward και το θεμα ειναι οτι πριν δεν ειχα κανενα προβλημα δουλευε το τορεντ και εκανα και τη δουλεια μου στο ιντερνετ κανονικα. Θα τσεκαρω αυτο με την ταχυτητα του upload γιατι ειχα την εντυπωση πως αυτο δε παιζει ρολο απο τη στιγμη που απλα ανεβαζει και αν συνεχισει το προβλημα θα ξαναποσταρω.παντως μειωσα και τον αριθμο των συνδεσεων σε 50 και ειδα μεγαλη διαφορα οντως οποτε νομιζω θα ειμαι οκ. ευχαριστω πολυ !
empire21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Είχα το ίδιο πρόβλημα με την καινούρια έκδοση του utorrent και τελικά βρήκα ότι το προκαλούσε ο συνδυασμός με το nod32.Συγκεκριμένα κάτι άλλαξα στις ρυθμίσεις του nod32 και το browsing που κόλλαγε ελεεινά επανήλθε. Δυστυχώς δεν θυμάμαι τώρα ποια είναι αυτή η ρύθμιση αλλά αν χρησιμοποιείς κι εσύ nod32 μπορώ να την βρω.
isay Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή πολύς κόσμος χρησιμοποιεί το nod καλό θα ήταν να κάνεις ένα κόπο!
empire21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Το βρήκα για όποιον έχει ανάλογο πρόβλημα. Πάμε στο nod32 και κάνουμε τα εξής. Setup-->Antivirus and antispyware-->Web Access Protection-->HTTP-->Web Browsers Από τη λίστα με τα προγράμματα επιλέγουμε exclude στο utorrent.exe(δηλαδή στο κουτάκι αριστερά του utorrent να εμφανιστεί ένα κόκκινο Χ)
MikeRockMetal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 empire21 μιλαμε εισαι ολα τα λεφτα! και εγω το ιδιο προβλημα ειχα και εκανα αυτο που ειπες και το φτιαξα χιλια τνχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.