DimitrisGR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια συγνώμη για το post. Γνωρίζω οτι μπορει να φανει περίεργο ή και παιδικο αλλα τελικα δε μπορω να καταλάβω κατα ποσο μπορει να προστατευθει καποιος. Εχω ένα laptop και απάνω ενα στικάκι για mobile internet..... Αυτο παράλληλα δίνει και μια υπηρεσία SmS. Παιρνω το λογαριασμο και βλέπω να έχουν φυγει sms προς κινητο που δε γνωρίζω. Οκ φυσιλογικο να μην μπορουν να μου δώσουν στοιχεια συνδρομητη του αλλου κινητου. τι πιο φυσιολογικο,ζητάω το περιεχόμενου του sms αν μπορει να γίνει retrieve να δώ τι έφυγε.... να ξέρω δηλαδη βρε παιδι μου... Απαντηση .... Εισαγγελικη διαταγη για να μάθω τι έφυγε απο πραγμα που πληρώνω και εχω καθε δικαίωμα απάνω του μιας και έχει τα στοιχεια μου. Ειμαι παραλογος?? Εμενα δεν μου ακουγεται λογικο να μην έχεις δικαιώματα στο λογαριασμο σου...
hackerW32 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ποιας εταιρίας είναι? για τι ποσό μιλάμε?
DimitrisGR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Cosmote.... Δεν ειναι το ποσο αγαπητε, ειναι οπτι εχει γινει χρηση εν αγνοια μου, απο υπηρεσια που πληρώνω και πολυ απλα απαιτω να μαθω τι και πως. Δε σε προστατευει ο πάροχος.
AlexNet Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί δεν παίρνεις τηλ το νούμερο αυτό; Πόσο πιθανό είναι να στείλει κάποιος μήνυμα χωρίς να έχει φυσική πρόσβαση στον υπολογιστή σου. Παράλογο μου φαίνεται.
antonl Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω αν είναι λογικό πάντως αναμενόμενο μου ακούγεται. Ακόμα και στο ακραίο παράδειγμα που σου κλέψουν το κινητό, δε νομίζω να μπορούν να σου δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία χωρίς εισαγγελική εντολή αν αυτό συνεχίσει να χρησιμοποιείται (που προφανώς θα χες κάνει ήδη διακοπή αλλά λέμε τώρα).
ntsingos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Πραγματι θες εισαγγελικη παρεμβαση δεν γινεται αλλιως.Υπαρχει νομος περι προστασιας δεδομεων προσωπικου χαρακτηρα (ΥΠ' ΑΡΙΘΜΟΝ 3471 τροποποιημενος προσφατα, ποιος ειμαι ρε παιδι μου) ο οποιος δε σε αφηνει να κανεις αυτο που λες .Παρε ενα τηλεφωνακι αν βλεπεις τον αριθμο αλλιως αν θες τοσο πολυ να μαθεις πηγαινε μια βολτα μεχρι τα ΚΕΠ οπου και θα σε ενημερωσουν για τη διαδικασια που πρεπει να ακολουθησεις, τρεχα γυρευε δλδ. Τουλαχιστον ειναι απ τις λιγες υπηρεσιες που λειτουργουν στη χωρα μας και θα σε εξυπηρετησουν!
DimitrisGR Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Κατα πρώτον sorry & thanks για τη διόρθωση του τίτλου ( προς τον mod ). @ AlexNet Ηταν η πρώτη μου κίνηση, κάλεσα και το κινητό ήταν απενεργοποιημένο. Το έκανα βέβαια οχι μια φορά και σε διάφορες πειρστάσεις. ΤΟ μονο που έμαθα ειναι οτι ειναι απο φορητότητα με 69χχ της TIM και εχει περιέλθει σε Cosmote. Απο κει απο κει και πέρα ειναι μια ακρη. Απλα το συγκεκριμένο τερματικο ειναι σε ελεγχόμενο χώρο. Σε κοινη θέα μέν δηλαδη ενδεχεται καποιος να το πάρει στα χερια του για μια δυο συγκεκριμένες δουλειες ΄που γινονται στο δικο μου μηχανημα μονο και δεν μπορω να ειμαι ολη την ώρα απο πάνω. Αλλα αμα ειναι απο συναδελφο πες το βρε αδερφε. Ρωτησα αλλα τίποτα. Κανεις δεν εκανε τιποτα! @ ntsingos & antonl Παιδια μαζι σας.... Οκ να το δεχτω. Αλλα σε αυτη τη περιπτωση μια η άλλη δεν εισαι προστατευμένος απο τον πάροχο. σε οποιαδήποτε περιπτωση δηλαδη πρεπει να κανεις διαδικασια και χρονοβόρα και πιθανον να δώσεις χρήματα για κατι που στη τελικη το διακιούσαι τρόπον τινα. Να μάθεις τι έγινε ΑΠΟ δικο σου πράγμα. θα μου πέις πρόσεχε που το βαζεις και εσυ... Ναι οκ να το δεχτω και αυτο..... Τι παει να πει αυτο όμως. ΓΙα οτιδήποτε αλλο θα με τρεχανε. Παντα δεν εισαι 100% καλυμένος! Εν το μεταξυ... Οι μισοι λένε οτι η δυνατότηα να δεις το περιεχόμενο απο αποστολη SMS ειναι εφικτο. Οι αλλοι λενε όχι Τελικα σαν πιο εμπεριστατομένη απαντηση εάν γνωρίζει κανεις. ΤΟ γραπτό κειμενο απο την αποστολη sms ειναι δυνατον να φανει μέσω του δικτύου για θα ειναι τσάμπα η όλη διαδικασια αν τη κινησω?
ntsingos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Για το περιεχομενο του μηνυματος δε γνωριζω αν μπορεις να το δεις αλλα σιγουρα απ τη στιγμη που ειναι κινητο θα μπορεις να δεις το νουμερο και μια απλη λυση αν δε βγαλεις ακρη ειναι κανεις φραγη προς αυτον τον αριθμο. Γιατι αν το κυνηγησεις βλεπω θα φας πολυ χρονο και θα βρεις πολλα εμποδια μπροστα σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.