Προς το περιεχόμενο

1 mouse/keyboard σε 2 pc! Καμιά λύση?

nick_gr2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θέλω να κάνω

Να έχω 2 παρουσιάσεις Powerpoint σε 2 laptops και να αλλάζουν ταυτόχρονα διαφάνειες. Δηλαδή όταν αλλάζω διαφάνεια στο πρώτο laptop να αλλάζει και στο δεύτερο ταυτόχρονα.

Τι σκέφτηκα

Να συνδέσω ένα mouse (ή ένα keyboard) ταυτόχρονα και στα 2 laptops με ένα usb hub, έτσι ώστε αν κάνω κλικ (ή πατάω space) να αλλάζει διαφάνεια και στα 2.

Γίνεται όμως κάτι τέτοιο? Μπορεί ένα mouse ή ενα keyboard να δουλεύει ταυτόχρονα σε 2 υπολογιστές με usb hub? Δυστυχώς χρειάζεται usb καλώδιο "αρσενικό-αρσενικό" και δεν μπορώ να το δοκιμάσω... Ξέρει κανείς να απαντήσει με σιγουριά?

Αλλιώς έχει κανείς κάποια άλλη πρόταση?

Ευχαριστώ! :-)

Δημοσ.

Οι υπολογιστές είναι κοντά ο ένας με τον άλλο; Είναι σε δίκτυο; Αυτό που λες θυμάμαι μας το έκαναν σε παρουσιάσεις στο πανεπιστήμιο και πρέπει να γίνεται μέσω remote desktop. Μπορώ να ρωτήσω (PM me plz) και να σου πω, αλλά απάντηση από βδομάδα :(

Δημοσ.

Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό. Σίγουρα.

Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τους κάνεις δίκτυο μεταξύ τους (έστω και με απλό καλώδιο δικτύου crossed) και μέσω απομακρυσμένου desktop (π.χ. vnc) να βλέπεις και να χειρίζεσαι τον υπολογιστή με την παρουσίαση.

Αν δεν κατάλαβες, πες μου να στο αναλύσω.

Edit: Pretenteri (!!) με πρόλαβες

Δημοσ.

Εγώ λέω να αλλάζεις εσύ στον έναν υπολογιστή τις διαφάνειες και να πάρεις ένα power point presenter ώστε να αλλάζεις και στον άλλο υπολογιστή τις διαφάνειες από απόσταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...