Προς το περιεχόμενο

πως καταλαβαινουμε απο σειριακο αριθμο την καταγωγη του λαπτοπ?

Bakxos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω παρει ενα sony vaio απο την best deal. πριν το παρω μου ειπαν οτι το μοντελο ειναι αγγλικο αλλα εγω μολις το ανοιξα ο σειριακος ξεκιαναει απο 27 και οχι απο 28 που ξεκιναν τα ευρωπαικα?.

μηπως και το 27 ειναι ευρωπαικο?

μπορει καποιος να μου πει που θα βρω τους κωδικους και την καταγωγη των λαπτοπ?

αν ειναι απο ασια το εχω στειλει αμεσα πισω

---------- Προσθήκη 13-02-2010 στις 00:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 12-02-2010 στις 22:25 ----------

ok παιδια δεχτηκαν την εγγραφη αρα μαλλον ειναι ευρωπαικο. τωρα ειχα παρει μια επεκταση εγγυησης και την εχω δηλωσει και αυτη μαζι με το registration του λαπτοπ. το θεμα ειναι πως μπορω να δω ποια εχων γινει ρεγιστρυ και ποσο εγγυηση εχω ακομη?

ευχαριστω

Δημοσ.

ναι φιλε ξερω οτι φτιαχτηκε στη κινα απλα δεν θελω να εχω προβλημα με την εγγυηση και αν χρειαστει κατι το λαπτοπ. δεν μου ηρθε κανα e-mail οτι η εγγραφη ηταν επιτυχης. μηπως ξερετε τη πρεπει να κανω?

επισης εδω θα ζητησω συγγνωμη δημοσιως απο τον linuxovio διοτι πραγματικα η ποιοτητα της sony πηγε στα γκραβαρα.

τσπ.

linuxovie ειχες δικαιο. και αναγνωριζω το λαθος μου αλλα δυστυχως αλλιως ειχα συνηθησει τη sony.

Δημοσ.
ναι φιλε ξερω οτι φτιαχτηκε στη κινα απλα δεν θελω να εχω προβλημα με την εγγυηση και αν χρειαστει κατι το λαπτοπ. δεν μου ηρθε κανα e-mail οτι η εγγραφη ηταν επιτυχης. μηπως ξερετε τη πρεπει να κανω?

επισης εδω θα ζητησω συγγνωμη δημοσιως απο τον linuxovio διοτι πραγματικα η ποιοτητα της sony πηγε στα γκραβαρα.

τσπ.

linuxovie ειχες δικαιο. και αναγνωριζω το λαθος μου αλλα δυστυχως αλλιως ειχα συνηθησει τη sony.

ναι αλλα και παλι ειναι πανω απο HP acer fujitsu και ειναι κοντα στα DELL.

γιατι το λες αυτο πιο μοντελο αγορασες;

Δημοσ.

πάντως ούτε κι εγώ είμαι ευχαριστημένος από την ποιότητα του καινούργιου μου DELL. η οικονομική κρίση χτύπησε τις εταιρίες μάλλον...

Δημοσ.

θα συμφωνησω απολυτα βλεποντας και καποια toshiba. το θεμα ξερεις ποιο ειναι ενταξει ριχνετε τη ποιοτητα αλλα ριξτε και την τιμη.

---------- Προσθήκη στις 13:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:32 ----------

υπαρχει κανεις που να εχει δηλωσε λαπτοπ και εγγυηση sony μαζι? του εχουν στειλει e-mail επιτυχους καταχωρησης?

υπάρχουν πολυ που αγοράζουν sony laptop δεν ξερει κανεις?

ευχαριστω.

ανυσηχω διοτι δεν μου έχει έρθει ενα mail και πουθενα δεν βλέπω τι έχει γίνει επιτυχως registration

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...