poulinos Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Έτσι ακριβώς! για να μην σου πω και για επιτόπου κατάσχεση εξοπλισμού! Κανονικά θα έπρεπε πριν την υπογραφή του συμβολαίου, ο πάροχος να ζητάει απ τον πελάτη κάποιο χαρτί-αποδεικτικό ότι έχει κάποιες γνώσεις γύρο απ το θέμα. Κάτι σαν άδεια χρήσης internet. Όπως το διπλωμα για το αυτοκίνητο ας πούμε! Ενδεχομένως να τρέξουν κάποιοι να με κατηγορήσουν ότι το παίζω έξυπνος, όχι δεν τα ξέρω όλα, γι αυτό και όταν μου χαλάσει το αμάξι θα το πάω στον μάστορα, αλλα αν γυρίσει και μου πει ότι η ζημια είναι ότι... δεν έχει βενζίνη, όχι μονο λεφτά θα του δώσω για την ώρα που έχασε από την βλακεία μου, αλλα θα του πω και συγγνώμη! εγω καποτε ειχα πει κατι.οταν καποιος ειναι να παρει συνδρομη ιντερνετ πριν του δωσουν θα πρεπε να των ρωτησουν ποσο κανει 5 χ 5 .παο στοιχημα οτι οι μισοι δεν θα ειχαν τωρα συνδεση.ενα απο τα πιο αφασια που ειχα ακουσει ηταν να πω την λεξη computer η pc δεν θυμαμαι και η αλλη να μην καταλαβει τι εννοω.No comment.
Oscar_Mike Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 όχι γιατί στην μία χάνεις εσύ χρόνο ενώ στην άλλη εκείνος... είναι κάπως αφελές να περιμένεις να έρθει ο άλλος τσάμπα όταν δεν υπάρχει πρόβλημα... A ok, τώρα έπιασα το point σου, δεν αντιλέγω ...Τώρα αν δεν έχεις υπηρεσίες (τηλεφωνία-ιντερνετ) και φωνάξεις τεχνικό και έρθει και ανακαλύψει ότι δεν έχεις βάλει φίλτρο στον συναγερμό σου, ή ότι δεν έχεις βάλει φίλτρο σε κάποια ξεχασμένη δεύτερη συσκευή που έχεις, ή έχει κοπεί το τηλεφωνικό καλώδιο επειδή το έχεις κάτω και το πατάς, κλπ, ε τότε καλά κάνουν και χρεώνουν 60ευρα... Για να φτάσεις στο σημείο να φωνάξεις τεχνικό στο σπίτι σου, πρώτα θα πρέπει να έχεις περάσει από την τεχνική υποστήριξη μέσο τηλεφώνου, αν λοιπόν δεν έχεις βγάλει άκρη μετά από ώρες συνομιλίας με τον τεχνικό και έρθει ο άλλος σπίτι σου και δει λάθος συνδεσμολογία λογικό δεν είναι να σου ζητήσει 40-50-60 ευρώ?... τα ίδια λέμε οποτε συμφωνούμε! ενα απο τα πιο αφασια που ειχα ακουσει ηταν να πω την λεξη computer η pc δεν θυμαμαι και η αλλη να μην καταλαβει τι εννοω.No comment. έλεος! κάτι τέτοια ακούς και σου έρχεται να πηδηχτείς απ το παράθυρο!
VampireKiSS Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 α.για τους τεχνικους δεν το θεωρω υπερβολη τα 60 ευρω με ποια εννοια?πληρωνεις μονο αμα φταις εσυ κατα τα αλλα ειναι δωρεαν.τωρα για τον γιατρο δνε ειναι 60 αλλα εχει φτασει και 100 και 120 η επισκεψη.και ναι μπορει το ιντερνετ να μην συγκρινεται με την ανθρωπινη υγεια αλλα επειδη ειμαι τεχνικος απο pc μεχρι internet Κτλ κτλ μπορει να μην εχω τελειωσει πανεπιστημιο η να μην εχω ριξει τοσο διαβασμα αλλα ο κ...ς εχει γινει κουβας απο τις ατελειωτες ωρες που ασχολουμαι με το pc.ο γιατρος ριχνει διαβασμα και οι τεχνικοι απο τρεξιμο μεχρι ατελειωτες ωρες προσωπικου χρονου για να μαθουμε το καθε τι που βγαινει ανα ενα μηνα.και τσους τεχνικους το hobby γινεται δουλεια διοτι αμα το παρεις σαν δουλεια απο την αρχη και δεν σαρεσει δεν παιζει να μαθεις τιποτα.στα ιεκ πχ που πηγα ολα αχρηστα αλλα ευτυχως τα ειχα μαθει μονος μου.τωρα για θεματα υδραυλικου για μια βρυση ακριβως επειδη δεν ειναι κατι δυσκολο δεν υπαρχει λογος να τον φωναξεις πχ για να σου αλλαξει ενα λαστιχακι στην βρυση.αλλα ακριβως επειδη ο ελληνας ειναι εγω δεν κανω τιποτα στην ζωη μου ουτε θελω να μαθω κατι για αυτο και αυτοι κοπανανε 60 αρια.εμεις βαριομαστε και αυτοι μας εκμεταλευονται.λες στον αλλον αλλαξε ενα πριζακι τηλεφωνου και σου λεει οκ θα φωναξω ηλεκτρολογο.ε αμα ειναι τοσο αχρηστιδης να μην μπορει να ενωσει δυο καλωδια τι να πω.και δεν μιλαω για τα ατομα 60+ αλλα για την νεολαια 20-30 που ειναι καφε και δεν μαθαινω τιποτε αλλο παρα μονο αυτο που σπουδαζω.πεφτει η ασφαλεια και δεν ξερουν καν τι ειναι η ασφαλεια.συν οτι μπορει οι τεχνικοι να μην παιζουν με την ανθρωπινη υγεια αλλα εμεις παιζουμε με την ζωη μας.εσυ ανεβαινεις σε σκαλες 3-4 μετρων?η εισαι ολη την ημερα στο δρομο να οδηγεις για να πας παντου κτλ κτλ.γενικα μιλαω οχι προσωπικα σε σενα.το καθε επαγγελμα εχει τα συν και τα πλην,αυτα γιατι ειμαστε εκτος θεματος. Θα σου απαντήσω φίλε μου και κλείνω κι εγώ γιατί είμαστε (μεταφορικά πάντα) "αντίθετοι" υπό την έννοια ότι δεν είμαι τεχνικός ή κάτι παρόμοιο, οπότε εγώ πληρώνω εσύ πληρώνεσαι. Προσωπικά κάνω πολύ πιο επικίνδυνη δουλειά από τα ύψη και τα χιλιόμετρα, ίσως και μια από τις πιο επικίνδυνες δουλειές που υπάρχουν στην Ελλάδα. Και δεν παίρνω 60 την ημέρα παρ' όλο που θεωρούμαι και εγώ εκπαιδευμένος. Θα μπορούσα να πω λοιπόν κι εγώ με τη σειρά μου ότι κάνω αυτό που κάνω και μου ρχεται ο άλλος 5 λεπτά με το κατσαβιδάκι και μου λέει 60Ε! Άλλο καπέλο λοιπόν το πώς βλέπει ο καθένας τη δουλειά του και τη δουλειά του άλλου. Στέκομαι στο ύψος της αμοιβής και συγκεκριμένα της αμοιβής για μια δουλειά σε πελάτη ιδιώτη. Το έναυσμα ήταν η δικαιολογία που ειπώθηκε ότι ο τεχνικός έχει διαβάσει και γι αυτό αμοίβεται τόσα πολλά. Επειδή εσύ κι εγώ λοιπόν ξέρουμε να αλλάζουμε λαστιχάκια στις βρύσες μας, δεν σημαίνει ότι ξέρει και η θείτσα από απέναντι ή η φοιτήτρια από δίπλα. Αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να ζητάει τα ευρώ λες και είναι καραμέλες. Εκεί πάει ο υδραυλικός με το 30άρι, ο τεχνικός με το 60άρι, κ.ο.κ. Ο γιατρός παρεπιπτόντως, 40 μου πήρε για σφράγισμα δοντιού. Τι να συγκρίνουμε! Τώρα αν δεν έχεις υπηρεσίες (τηλεφωνία-ιντερνετ) και φωνάξεις τεχνικό και έρθει και ανακαλύψει ότι δεν έχεις βάλει φίλτρο στον συναγερμό σου, ή ότι δεν έχεις βάλει φίλτρο σε κάποια ξεχασμένη δεύτερη συσκευή που έχεις, ή έχει κοπεί το τηλεφωνικό καλώδιο επειδή το έχεις κάτω και το πατάς, κλπ, ε τότε καλά κάνουν και χρεώνουν 60ευρα... Αν η εταιρία έχει π.χ 10 τεχνικούς και τρέχουν σε 100 τέτοιου είδους άκυρα ραντεβού, αντί να επιλύουν σοβαρά προβλήματα άλλον πελατών, λογικό δεν είναι να ζητούν και μια X χρέωση? Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου χαζός ήτανε ο προαναφερθής γιατρός που δεν μου ζήτησε 500 επειδή ο γκάβακας δεν πρόσεξα το δόντι μου, έτσι? Και διπλά χαζός που ασχολήθηκε με ένα ασήμαντο σφράγισμα των 40Ε αντί να πιάσει καμιά μασέλα των 1000Ε. Τι να πω. Ο καθένας έχει χίλιες δυο δικαιολογίες για να μας τον πιάνει και μετά απορούμε μ αυτούς που κυβερνάνε. Και δεν κάνουν καθόλου καλά αν χρεώνουν 60άρια για τους λόγους που λες. Φιλικά, κι ας μην μου φαίνεται. Αυτά και καλές δουλειές σε όλους.
lexmark Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια υπαρχουν και τεχνικοι που περνουν πολυ λιγοτερα(10-20€), και ξερουν περισοτερα πραγματα απο του τεχνικους της φορθνετ που σου περνουν 60€ για 3 λεπτα σεταρισματος του Αdsl. Φτες, δεν φτες μια και το αυτο. Κι οσες φορες εχω φωναξει τετοιους τεχνικους επρεπε να ξαναπερασουν αλλες 5-6 φορες επιπλεον για να το φτιαξουν. Βαλε 6x20€ και αμεσως μας κανει 120€. Προσωπικα προτιμω να κανω την δουλεια μια κι εξω με εναν καλο κι ας δωσω και 60€ για το μισαωρο που θα κατσει. Και ουδεν σχολιο για το "φταις δεν φταις"...
Oscar_Mike Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Για να μην παρεξηγηθώ, να τονίσω ότι δεν δηλώνω τεχνικός η/υ και ούτε θα ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα, μιας και το αντικείμενο τον σπουδών μου είναι άλλο, απλά δούλεψα πριν καιρό σε εναλλακτικό πάροχο στην θέση του τεχνικού με αποτέλεσμα να αποκομίσω και άλλες γνώσεις πέρα από αυτές που είχα στο αντικείμενο. Αυτό το λέω για να μην νομίζει κανεις ότι "πληρώνομαι" από αυτή τη δουλειά και ότι είμαι υπέρμαχος τον εταιριών, αντίθετος μάλιστα αν δεις προηγούμαι post μου θα καταλάβεις το αντίθετο. Παραθέτω: Εφόσον ο τεχνικός από το τηλεφωνικό κέντρο δεν μπόρεσε να διορθώσει την βλάβη και σου πρότεινε να στείλει τεχνικό στο σπίτι σου, θα έπρεπε αυτομάτως από μονος του να σε ενημερώσει ότι αν το πρόβλημα βρίσκεται στον χώρο σου (στην καλωδίωση σου, στη συνδεσμολογία που έχεις κάνει, κλπ) υπάρχει χρέωση τάδε Euro. Ποσο μάλλον στην περίπτωση που τον ρώτησες κιόλας... Αν όντως λοιπόν σου είπε ότι δεν υπάρχει χρέωση για την αποστολή τεχνικού, να τους ενημερώσεις για την πληροφόρηση που είχες από τον τεχνικό τους, να αρνηθείς να πληρώσεις το ποσο, και αν συνεχίσουν να στο παίζουν δύσκολοι, να ζητήσεις την ηχογραφημένη συνομιλία που είχες, αν χρειαστεί φόβισε τους και λίγο ότι θα κανεις καταγγελία στην EETT και θα σου πω εγώ... έλεος με τους άσχετους που έχουν γεμίσει τα τηλεφωνικά κέντρα του κάθε εναλλακτικού παρόχου Οποτε βλέπεις ότι δεν δυσανασχετώ μονο με την κυρα Ευτέρπη που δεν ξέρει να ξεχωρίζει που πάει το καλώδιο του τηλεφώνου και που του router πάνω στο spliter επειδή δεν έκατσε 5 λεπτά να διαβάσει το μανουάλι, δυσανασχετώ και νευριάζω^2 και με την κάθε forthnet και τις πίπς που λέει στους πελάτες της. Ίσος αν δεν είχα περάσει από αυτή την θέση, αυτή τη στιγμή να συμφωνούσα 100% με αυτά που λες, και να διαφωνούσα με τον poulino, αλλα μετά από αυτή την "εμπειρία" που είχα στην δουλειά, έχω αρχίσει και βλέπω τα πράγματα από διαφορετική γωνια. Πιο αντικειμενική θέλω να πιστεύω. Σύμφωνα με τα λεγόμενά σου χαζός ήτανε ο προαναφερθής γιατρός που δεν μου ζήτησε 500 επειδή ο γκάβακας δεν πρόσεξα το δόντι μου, έτσι? Και διπλά χαζός[/color'] που ασχολήθηκε με ένα ασήμαντο σφράγισμα των 40Ε αντί να πιάσει καμιά μασέλα των 1000Ε. Όχι σε καμια περίπτωση δεν είπα ότι ήταν χαζός ο γιατρός, ή ο δικηγόρος, ή ο χασάπης επειδή θεώρησαν σωστή αυτή τη χρέωση για την υπηρεσία που προσφέρουν, δεν ανέφερα πουθενά κάτι τέτοιο στο post μου. Ο κάθε ένας χρεώνει και φτιάχνει τον "τιμοκατάλογο" του όπως πιστεύει καλύτερα, και ο καταναλωτής-πελάτης βλέπει, συγκρίνει και κρίνει τι είναι καλύτερο για αυτόν. Όταν λοιπόν η forthnet έχει συγκεκριμένη τιμολόγηση για κάθε παροχή υπερεσίας που προσφέρει, τιμολόγηση η οποια είναι γνωστη στον πελάτη πριν αυτός υπογράψει το συμβόλαιο, δεν βλέπω που είναι το ανήθικο της όλης υπόθεσης. Δεν σε υποχρεώνει κανεις να βάλεις forthnet, δεν στέλνει ή forthnet τον τεχνικό σπίτι σου από μονη της, εσύ ζητάς να έρθει επειδή έχεις πρόβλημα, και σε ενημερώνουν για τυχόν χρέωση. Και αν για το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις δεν ευθύνεσαι εσύ δεν υπάρχει καμια χρέωση. Αν όμως πάει ο τεχνικός και δει κάτι σαν αυτό ...παλια που ημουν τεχνικος pc πηγα ολοκληρη αποσταση για να δω οτι το scanner ειναι εκτος ρευματος.ε μεγαλε θα πληρωσεις.αμα ανοιγες το fuckin manual θα εβλεπες οτι το πρωτο πραγμα οταν δεν δουλευει κατι ειναι check cables.και για να λεμε για το internet εχω δει ατομο να κανει καταγγελια επειδη δεν ειχε τηλεφωνο .ΔΕΝ δοκιμασε ποτε χωρις splitter και τελικα εφταιγε το spliter.και γιατι εφταιγε?ειχε φαει τοσο κλωτσιδι κατω στο πατωμα που εκτος απο μαυρο σε χρωμα που ειχε γινει απο μπεζ ειχε χαλασει κιολας. εσύ τι πιστεύεις? ποιος φταίει κατά την άποψη σου? ο πάροχος που σου έχει ξεκαθαρίσει από πριν ότι θέλει τόσα για να έρθει, ή ο πελάτης που δεν φρόντισε ούτε καν τα βασικά να τσεκάρει? Και τονίζω πάλι, πριν έρθει ο τεχνικός, προφανώς έχει προηγηθεί συνομιλία με τεχνικό διά τηλεφώνου (ο οποιος προφανώς έχει ακούσει τα αμέτρητα καντήλια) και γιατί όλα αυτά παρακαλώ??? Επειδή κάποιος δεν είδε αν η συσκευή είναι στην πρίζα ή επειδή του χάλασε το spliter και ενώ τον ενημέρωσε ο ταλαίπωρος τεχνικός απ το τηλέφωνο να αλλάξει spliter ή να δοκιμάσει χωρίς, αυτός βαρέθηκε να πάει στο πλαίσιο να πάρει ένα με 2 euro και φώναξε τεχνικό στο σπίτι... E θα πληρώσει! για να του μείνει κιόλας ώστε την επομενη να κοιτάξει δυο φορες πριν σηκώσει το ακουστικό και πάρει την τεχνική υποστήριξη. Δεν λέω ότι τα 60 euro είναι λίγα, ισα ισα, αλλα αν δεν ενδιαφέρεσαι εσύ για τα λεφτά σου, θα ενδιαφερθεί η forthnet? Για να κλείσω, μιας και έχω γράψει ολόκληρο σεντόνι (στα χνάρια που χάραξε ο wash!) επαναλαμβάνω ότι δεν είμαι υπέρμαχος των εταιριών, αντιθέτος είμαι από τους πρώτους που τους κυνηγάει, μιας και ξέρω τα κουμπιά τους, και έχω βοηθήσει πολλούς γνωστούς μου να ξεμπλέξουν από αντίστοιχες ιστορίες, αλλα αν πηγαίνεις και εσύ γυρεύοντας... υπενθυμίζω ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα του TS, στη δικη του περίπτωση δεν τον ενημέρωσαν για τυχόν χρέωση, οποτε συνεχίζω να είμαι με το μέρος του, όπως άλλωστε έχω αναφέρει από την αρχή.
Lamiwtis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει , βαρέθηκα να τα διαβάσω όλα αυτά , όμως εδώ και 2 μέρες έχω ένα κουλό πρόβλημα αν κάνω και τη μικρότερη χρήση στο νετ , έστω σερφάρισμα , δεν έχω τηλέφωνο , πήγα να κατεβάσω ένα αρχείο από το ftp:ntua.gr και κατέβαζε με ταχύτητες 40-50 kb/sec και να πεις ότι η forthnet είναι και καμιά φτηνή. Αρχίζω να φλερτάρω με την ιδέα να γυρίσω στον οτε , τουλάχιστον εκεί θα μπορώ να τηλεφωνώ .Το μόνο που με απασχολεί είναι πόσες μέρες θα χρειαστεί να μείνω χωρίς τηλέφωνο.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Εντάξει , βαρέθηκα να τα διαβάσω όλα αυτά , όμως εδώ και 2 μέρες έχω ένα κουλό πρόβλημα αν κάνω και τη μικρότερη χρήση στο νετ , έστω σερφάρισμα , δεν έχω τηλέφωνο , πήγα να κατεβάσω ένα αρχείο από το ftp:ntua.gr και κατέβαζε με ταχύτητες 40-50 kb/sec και να πεις ότι η forthnet είναι και καμιά φτηνή. Αρχίζω να φλερτάρω με την ιδέα να γυρίσω στον οτε , τουλάχιστον εκεί θα μπορώ να τηλεφωνώ .Το μόνο που με απασχολεί είναι πόσες μέρες θα χρειαστεί να μείνω χωρίς τηλέφωνο. αν και λιγο ασχετο με το θεμα απλα υπο νορμαλ συνθηκες λιγες ωρες χωρις τηλ και ιντερνετ οπως οταν πηγαινεις σε οποιαδηποτε εταιρεια.οση ωρα θελει δηλαδη ο οτε να γυρισει τα καλωδια πισω σε αυτον
ohristou Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Btw τελευταια ο οτε εχει αρχισει να ριχνει κατα πολυ τις τιμες. Οποτε οσο περισσοτεροι στους εναλλακτικους τοσο καλυτερα για εμας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Btw τελευταια ο οτε εχει αρχισει να ριχνει κατα πολυ τις τιμες. Οποτε οσο περισσοτεροι στους εναλλακτικους τοσο καλυτερα για εμας. και πάλι είναι αρκετά πιο ακριβός...
Bourdoulas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Μέχρι που θα τις ρίξει στα επίπεδα των εναλλακτικών, ο κόσμος θα φύγει για τον ΟΤΕ, οι εναλλακτικοί θα κλείσουν, ο ΟΤΕ θα γίνει μονοπώλιο για μια ακόμη φορά και ο εθνικός μας οργανισμός θα κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: να μας ρουφάει το αίμα. Ακόμα δεν μάθαμε από την δεκαετία του 90 και τις αρχές του 2000; τς τς τς
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 δεν πρόκειται να τον αφήσει η ΕΕΤΤ να τις ρίξει στο επίπεδο των εναλλακτικών, ούτε καν κοντά...
poulinos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 h εεττ δεν αφηνει τον οτε να ριξει πιο κατβ γιατι μετα δεν θα υπαρχει ανταγωνισμος.απο την αλλη ο οτε για να ριξει τιμες εστω και λιγο πρεπει να χασει αρκετους πελατες
ohristou Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ενταξει τα 43 ευρω με 8αρα συνδεση και απεριοριστες κλησεις ειναι αρκετα κοντα στα 40 της forthnet. Μην το παραχεσ@υμε κιολας. Τωρα βεβαια θα μου πειτε 8 αρα συνδεση εναντι 24αρας τηε forthnet; Αμ δε, εχω 8αρα connx και πιανω 7mbps καθαρα και εχω δει αρκετες 24αρες forthnet να πιανουν τα ιδια αν οχι και λιγοτερα στο κατεβασμα. Η μονη διαφορα που εχω δει, μεταξυ της οχταρας της δικιας μου και της 24αρας της forthnet ειναι στο upload αλλα αμα δεν εισαι κανενας feeder η uploader σε κανα torrent χεστηκες!!! Nα διευκρινησω οτι δεν ειμαι και κανα funboy του οτε-βρυκολακα αλλα τουλαχιστον αυτα που σου λεει, και αυτα που πληρωνεις στα δινει.
poulinos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2010 Ενταξει τα 43 ευρω με 8αρα συνδεση και απεριοριστες κλησεις ειναι αρκετα κοντα στα 40 της forthnet. Μην το παραχεσ@υμε κιολας. Τωρα βεβαια θα μου πειτε 8 αρα συνδεση εναντι 24αρας τηε forthnet; Αμ δε, εχω 8αρα connx και πιανω 7mbps καθαρα και εχω δει αρκετες 24αρες forthnet να πιανουν τα ιδια αν οχι και λιγοτερα στο κατεβασμα. Η μονη διαφορα που εχω δει, μεταξυ της οχταρας της δικιας μου και της 24αρας της forthnet ειναι στο upload αλλα αμα δεν εισαι κανενας feeder η uploader σε κανα torrent χεστηκες!!!Nα διευκρινησω οτι δεν ειμαι και κανα funboy του οτε-βρυκολακα αλλα τουλαχιστον αυτα που σου λεει, και αυτα που πληρωνεις στα δινει. δεν πιστευω τοσο θεμα download οσο Ping Που λενε.εμανε πχ που δεν με νοιαζει το Ping και εχω forthnet και απλα κατεβαζω καμια ταινια πετυχαινω απο Private tracker και 1000 Kilobytes.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 10 Μαρτίου 2010 Ενταξει τα 43 ευρω με 8αρα συνδεση και απεριοριστες κλησεις ειναι αρκετα κοντα στα 40 της forthnet. Μην το παραχεσ@υμε κιολας. Τωρα βεβαια θα μου πειτε 8 αρα συνδεση εναντι 24αρας τηε forthnet; Αμ δε, εχω 8αρα connx και πιανω 7mbps καθαρα και εχω δει αρκετες 24αρες forthnet να πιανουν τα ιδια αν οχι και λιγοτερα στο κατεβασμα. Η μονη διαφορα που εχω δει, μεταξυ της οχταρας της δικιας μου και της 24αρας της forthnet ειναι στο upload αλλα αμα δεν εισαι κανενας feeder η uploader σε κανα torrent χεστηκες!!!Nα διευκρινησω οτι δεν ειμαι και κανα funboy του οτε-βρυκολακα αλλα τουλαχιστον αυτα που σου λεει, και αυτα που πληρωνεις στα δινει. υπάρχουν άτομα που ούτε τα 8mbit δεν πιάνουν, αντίθετα υπάρχουν άτομα που πιάνουν πάνω από 8mbit, οπότε το να συγκρίνεις διαφορετικά πακέτα απλά δεν στέκει... για να πάρεις λοιπόν έως 24mbit από τον ΟΤΕ με ακριβώς τα ίδια πράγματα που προφέρει η Forthnet ή η HOL για παράδειγμα, πρέπει να πληρώνεις 65 euro το μήνα, δλδ 50 euro παραπάνω το δίμηνο...300 euro παραπάνω το χρόνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.