Προς το περιεχόμενο

FORTHNET-Χρεωσεις βλαβων

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ποτε δεν υπηρξε ενημερωση...!!Εγω το εμαθα οταν ηρθε το χαρτι που ελεγε οτι πρεπει να πληρωσω 60ευρω!!ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΩΣΗ!

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Παιδια ποτε δεν υπηρξε ενημερωση...!!Εγω το εμαθα οταν ηρθε το χαρτι που ελεγε οτι πρεπει να πληρωσω 60ευρω!!ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΕΩΣΗ!

συνηθως ενημερωνουν οτι αμα φταιες εσυ πληρωνεις 60 ευρω αν οχι δεν πληρωνεις.στο λεει το ατομο που σου κανονιζει το ραντεβου.και χωρις να υπερασπιζομε καμια εταιρεια γιατι δεν ειναι μονο η forthnet αλλα οποιοδηποτε ακομα και οταν δεν σου λενε κατι το ρωτας.ειναι σαν να λεμε οτι θα ερθει καποιος σπιτι σου και δεν θα πληρωθει αμα φταις εσυ.στο πλαισιο οταν πας και ενα προιον εχει χαλασει απο σενα θα πληρωσεις 10 ευρω για τζαμπα ελεγχο η αμα το ελεγχουν και ειναι οκ.τα ρωτανε αυτα για να μην βρισκονται προ εκπληξεως.

Δημοσ.

Παιδια υπαρχουν και τεχνικοι που περνουν πολυ λιγοτερα(10-20€), και ξερουν περισοτερα πραγματα απο του τεχνικους της φορθνετ που σου περνουν 60€ για 3 λεπτα σεταρισματος του Αdsl.

συνηθως ενημερωνουν οτι αμα φταιες εσυ πληρωνεις 60 ευρω αν οχι δεν πληρωνεις

Φτες, δεν φτες μια και το αυτο.

Δημοσ.

Το θέμα είναι, οτι όλα αυτα τα γραφει και στο συμβόλαιο που υπογράφεις, όταν κάνεις την αίτηση. Υποτίθεται οτι τα έχεις διαβάσει και έχεις συμφωνησει.

Δημοσ.
Παιδια υπαρχουν και τεχνικοι που περνουν πολυ λιγοτερα(10-20€), και ξερουν περισοτερα πραγματα απο του τεχνικους της φορθνετ που σου περνουν 60€ για 3 λεπτα σεταρισματος του Αdsl.

Φτες, δεν φτες μια και το αυτο.

10-20 θα παρει ο ιδιωτης μονος του οχι μια εταιρεια.το πλαισιο θα σου παρει πχ 60 ευρω για format λεμε τωρα οχι 20 που θα μπορει να σου παρει αλλος

Το θέμα είναι, οτι όλα αυτα τα γραφει και στο συμβόλαιο που υπογράφεις, όταν κάνεις την αίτηση. Υποτίθεται οτι τα έχεις διαβάσει και έχεις συμφωνησει.

κανεις δεν μπαινει στον κοπο να διαβασει τι υπογραφει.μην το ψαχνεις.

Δημοσ.

Εμένα στο όλο θέμα με εκνευρίζει η ληστρική τιμολόγηση.

Υπό την έννοια ότι ο τεχνικός επειδή είναι διαβασμένος, θέλει 60Ε για να φτιάξει το ιντερνετ, ο γιατρός που θα με κάνει καλά με τη γνωμάτευσή του, πόσο πρέπει να πληρωθεί δηλαδή? Και μη μου πει κανείς ότι ο γιατρός διάβασε λιγότερο ή ότι συγκρίνεται το ιντερνετ με την ανθρώπινη υγεία.

Αλλά τι να λέμε όταν μέχρι και οι υδραυλικοί κοιτάνε να βγάλουν μηνιάτικο από μια επισκευή βρύσης... Θέλει πολύ διάβασμα κι αυτό, ε?

Βρήκαν όλοι και μας βαράνε από παντού, αυτό γίνεται.

Δημοσ.

Υπό την έννοια ότι ο τεχνικός επειδή είναι διαβασμένος, θέλει 60Ε για να φτιάξει το ιντερνετ, ο γιατρός που θα με κάνει καλά με τη γνωμάτευσή του, πόσο πρέπει να πληρωθεί δηλαδή? Και μη μου πει κανείς ότι ο γιατρός διάβασε λιγότερο ή ότι συγκρίνεται το ιντερνετ με την ανθρώπινη υγεία.

Αλλά τι να λέμε όταν μέχρι και οι υδραυλικοί κοιτάνε να βγάλουν μηνιάτικο από μια επισκευή βρύσης... Θέλει πολύ διάβασμα κι αυτό, ε?

α.για τους τεχνικους δεν το θεωρω υπερβολη τα 60 ευρω με ποια εννοια?πληρωνεις μονο αμα φταις εσυ κατα τα αλλα ειναι δωρεαν.τωρα για τον γιατρο δνε ειναι 60 αλλα εχει φτασει και 100 και 120 η επισκεψη.και ναι μπορει το ιντερνετ να μην συγκρινεται με την ανθρωπινη υγεια αλλα επειδη ειμαι τεχνικος απο pc μεχρι internet Κτλ κτλ μπορει να μην εχω τελειωσει πανεπιστημιο η να μην εχω ριξει τοσο διαβασμα αλλα ο κ...ς εχει γινει κουβας απο τις ατελειωτες ωρες που ασχολουμαι με το pc.ο γιατρος ριχνει διαβασμα και οι τεχνικοι απο τρεξιμο μεχρι ατελειωτες ωρες προσωπικου χρονου για να μαθουμε το καθε τι που βγαινει ανα ενα μηνα.και τσους τεχνικους το hobby γινεται δουλεια διοτι αμα το παρεις σαν δουλεια απο την αρχη και δεν σαρεσει δεν παιζει να μαθεις τιποτα.στα ιεκ πχ που πηγα ολα αχρηστα αλλα ευτυχως τα ειχα μαθει μονος μου.τωρα για θεματα υδραυλικου για μια βρυση ακριβως επειδη δεν ειναι κατι δυσκολο δεν υπαρχει λογος να τον φωναξεις πχ για να σου αλλαξει ενα λαστιχακι στην βρυση.αλλα ακριβως επειδη ο ελληνας ειναι εγω δεν κανω τιποτα στην ζωη μου ουτε θελω να μαθω κατι για αυτο και αυτοι κοπανανε 60 αρια.εμεις βαριομαστε και αυτοι μας εκμεταλευονται.λες στον αλλον αλλαξε ενα πριζακι τηλεφωνου και σου λεει οκ θα φωναξω ηλεκτρολογο.ε αμα ειναι τοσο αχρηστιδης να μην μπορει να ενωσει δυο καλωδια τι να πω.και δεν μιλαω για τα ατομα 60+ αλλα για την νεολαια 20-30 που ειναι καφε και δεν μαθαινω τιποτε αλλο παρα μονο αυτο που σπουδαζω.πεφτει η ασφαλεια και δεν ξερουν καν τι ειναι η ασφαλεια.συν οτι μπορει οι τεχνικοι να μην παιζουν με την ανθρωπινη υγεια αλλα εμεις παιζουμε με την ζωη μας.εσυ ανεβαινεις σε σκαλες 3-4 μετρων?η εισαι ολη την ημερα στο δρομο να οδηγεις για να πας παντου κτλ κτλ.γενικα μιλαω οχι προσωπικα σε σενα.το καθε επαγγελμα εχει τα συν και τα πλην,αυτα γιατι ειμαστε εκτος θεματος.

Δημοσ.

Νομίζω ότι τέτοιου είδους συγκρίσεις πάνω στην τιμολογιακή πολιτική που ακολουθεί ο κάθε επαγγελματίας είναι λίγο άκυρη.

Δεν είναι όλα αναλογικά του ποσο έχει διαβάσει ο καθένας στη ζωή του, "εσύ διάβασες τόσο άρα θα παίρνεις τόσα", παίζουν και αλλα ρολο π.χ προσφορα/ζήτηση,

αλλα νομίζω θα ξεφύγουμε από το θέμα μας.

Οπως λέει και ο poulinos, χρέωση υπάρχει μονο αν ο τεχνικός διαπιστώσει βλάβη στον χώρο σου, αν δεν ευθύνεσαι εσύ και το πρόβλημα είναι του ΟΤΕ ή οποιου παρόχου έχεις, δεν σε χρεώνουν.

Τώρα αν δεν έχεις υπηρεσίες (τηλεφωνία-ιντερνετ) και φωνάξεις τεχνικό και έρθει και ανακαλύψει ότι δεν έχεις βάλει φίλτρο στον συναγερμό σου, ή ότι δεν έχεις βάλει φίλτρο σε κάποια ξεχασμένη δεύτερη συσκευή που έχεις, ή έχει κοπεί το τηλεφωνικό καλώδιο επειδή το έχεις κάτω και το πατάς, κλπ,

ε τότε καλά κάνουν και χρεώνουν 60ευρα... :mad:

Για να φτάσεις στο σημείο να φωνάξεις τεχνικό στο σπίτι σου, πρώτα θα πρέπει να έχεις περάσει από την τεχνική υποστήριξη μέσο τηλεφώνου, αν λοιπόν δεν έχεις βγάλει άκρη μετά από ώρες συνομιλίας με τον τεχνικό και έρθει ο άλλος σπίτι σου και δει λάθος συνδεσμολογία λογικό δεν είναι να σου ζητήσει 40-50-60 ευρώ?

Αν η εταιρία έχει π.χ 10 τεχνικούς και τρέχουν σε 100 τέτοιου είδους άκυρα ραντεβού, αντί να επιλύουν σοβαρά προβλήματα άλλον πελατών, λογικό δεν είναι να ζητούν και μια X χρέωση?

Η χρέωση λοιπόν δεν είναι μονο θέμα του ποσο έχει διαβάσει στη ζωή του ο τεχνικός, αλλα και του ποσο δεν έχει διαβάσει (στη συγκεκριμένη περίπτωση το γαμ****ο manual) ο πελάτης.

Δεν έχω κάτι μαζί σου η με τον ts, αλλα έχω περάσει και εγώ από την θέση του τεχνικού σε έναν από τους εναλλακτικούς παρόχους, και το τι έχω δει και ακούσει δεν περιγράφεται...:X

Πάντως το θέμα εδώ σύμφωνα με τα λεγόμενα του griv32, είναι ότι δεν τον ενημέρωσαν για την χρέωση όπως όφειλαν, και δεν έχω λόγο να τον αμφισβητήσω

(και πριν πει κανεις ότι είμαι με το μέρος της Forthnet και της οποιας Forthnet, ας διαβάσει τα προηγούμενα post μου)

Δημοσ.

ε ναι ειναι τραγικο να πηγαινεις τοσα km ραντεβου στην αλλη ακρη για να δεις οτι ο αλλος εχει ταραξει το splitter Στις κλωτσιες επειδη σουρνεται στο πατωμα να εχει φτασει να κανει καταγγελια και να του εχουν πει 3000 φορες να δοκιμασει χωρις splitter και να μην το εχει κανει ποτε διοτι ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.ΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ ΧΤΕΣ ΕΠΑΙΖΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ.εκει θα πρεπε 60 ευρω χρεωση ραντεβου 60 ευρω χρεωση για ψυχικη οδυνη του τεχνικου και 60 ευρω χρεωση για βλακεια χρηστη:P

εχω παει ραντεβου σαν τεχνικος η/υ για να δω οτι το scanner ειναι εκτος ρευματος.500 ευρω χρεωση λογω ηλιθιοτητας και επιστροφη στην πρωτη δημοτικου για να μαθει να διαβαζει το fuckin manual.γιατι ο ελληνας ειναι ο ξερολας και κανει διαγνωση με τηλεπαθεια.

Δημοσ.
εκει θα πρεπε 60 ευρω χρεωση ραντεβου 60 ευρω χρεωση για ψυχικη οδυνη του τεχνικου και 60 ευρω χρεωση για βλακεια χρηστη:P

εχω παει ραντεβου σαν τεχνικος η/υ για να δω οτι το scanner ειναι εκτος ρευματος.500 ευρω χρεωση λογω ηλιθιοτητας και επιστροφη στην πρωτη δημοτικου

Έτσι ακριβώς! για να μην σου πω και για επιτόπου κατάσχεση εξοπλισμού!

Κανονικά θα έπρεπε πριν την υπογραφή του συμβολαίου, ο πάροχος να ζητάει απ τον πελάτη κάποιο χαρτί-αποδεικτικό ότι έχει κάποιες γνώσεις γύρο απ το θέμα.

Κάτι σαν άδεια χρήσης internet.

Όπως το διπλωμα για το αυτοκίνητο ας πούμε!

Ενδεχομένως να τρέξουν κάποιοι να με κατηγορήσουν ότι το παίζω έξυπνος, όχι δεν τα ξέρω όλα,

γι αυτό και όταν μου χαλάσει το αμάξι θα το πάω στον μάστορα, αλλα αν γυρίσει και μου πει ότι η ζημια είναι ότι... δεν έχει βενζίνη,

όχι μονο λεφτά θα του δώσω για την ώρα που έχασε από την βλακεία μου, αλλα θα του πω και συγγνώμη!

Δημοσ.

Μεγάλα λόγια μην λες, μεγάλη μπουκιά να φας.

Αυτό ισχύει σε αυτές της περιπτώσεις, άμα δεν υπήρχαν και αυτές η χαζές ανάγκες για τεχνικούς Η/Υ δεν θα έβγαζες λεφτά από αυτό.

Κατάσχεση εξοπλισμού δεν συμφωνώ. ας τα σκάνε σε τεχνικούς.

Δημοσ.
άλλο όμως να το πηγαίνεις εσύ και άλλο να κλείνεις ραντεβού να έρθει ο άλλος...

Ουσιαστικά το ίδιο δεν είναι?

Απλά επειδή δεν έχεις την δυνατότητα να πας τον εξοπλισμό για έλεγχο στην Forthnet-ΟΤΕ-HOL, έρχονται αυτοί σε εσένα, ύστερα από δικη σου επιθυμία

Δεν είμαι σίγουρος ότι έπιασα ακριβώς τι θες να πεις, οποτε μπορεί να είναι άκυρο το παραπάνω παράδειγμα

• Super Moderators
Δημοσ.

όχι γιατί στην μία χάνεις εσύ χρόνο ενώ στην άλλη εκείνος...

είναι κάπως αφελές να περιμένεις να έρθει ο άλλος τσάμπα όταν δεν υπάρχει πρόβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...