sozz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγω βλέπω πάντως οτι ακόμα και σε NV games π.χ crysis είναι το ίδιο και καλύτερη η 5770 π.χ http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_5770_PCS_Plus/11.html Δεν υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα στην GTX260. Μόνο μειονεκτήματα βλέπω στα review που κάνουν συγκρίσεις, ειδικά οταν η GTX260 είναι ακριβότερη,παλαιότερη,μεγαλύτερη κατανάλωση και σχετικά δυσεύρετη. http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5770-review-test/18 και ειναι ανεβασμενη λιγο η gtx 260 (αντε να σου δωσει κανενα fps ακομα) και αυτη που εβαλες δεν ξερω τωρα γιατι ειναι τοσο χαμηλα σε αυτο το λινκ μαλλον ειναι η παλια gtx 260 με τα 192sp η σε ολα φουλ τα γραφικα να δινει περισοτερο στην 5770 αλλα συνηθως τα γραφικα θα τα εχεις στα high......... που εκει περναει η gtx 260 με 2 fps......
AGNUSDeI Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 εγώ τις έχω κάνει edit/flash βίος με το RBE... @925/1425 (με default voltage)... για 24/7 χρήση, και έχω επιδόσεις ~4890 + μικρότερο μέγεθος + λιγότερη κατανάλωση + μικρότερες θερμοκρασίες + λιγότερο θόρυβο + dx11 5770 ftw! ΥΓ έχω μια powercolor reference design... και την είχα πάρει 147€ ΥΓ2 και του χρόνου μια 6770 με τα ίδια λεφτά ! ( αν δεν έχει χρεοκοπήσει το ελλάδα μέχρι τότε και δεν είμαστε εκτος euro... αλλιώς σε δραχμές )
papajohnnnn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 εγώ τις έχω κάνει edit/flash βίος με το RBE... @925/1425 (με default voltage)... για 24/7 χρήση, και έχω επιδόσεις ~4890+ μικρότερο μέγεθος + λιγότερη κατανάλωση + μικρότερες θερμοκρασίες + λιγότερο θόρυβο + dx11 5770 ftw! ΥΓ έχω μια powercolor reference design... και την είχα πάρει 147€ ΥΓ2 και του χρόνου μια 6770 με τα ίδια λεφτά ! ( αν δεν έχει χρεοκοπήσει το ελλάδα μέχρι τότε και δεν είμαστε εκτος euro... αλλιώς σε δραχμές ) XAXA με τις δραχμες ΘΑ μπορεις να αγορασεις 2 για να κανεις crossfire.Aκου εκει crossfire...Το SLI ειναι πιο μαγκικο!
AGNUSDeI Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Aκου εκει crossfire...Το SLI ειναι πιο μαγκικο! όντως, άκου εκεί radeon, catalyst, crossfire... ου λα λα... για γέλια είναι "σκίζει" η ομάδα marketing τις ΑΤΙ/AMD !!! ( τοτις ποιοτις ) πάντως το sli ήτανε πατέντα τις 3dfx όπου αγοράστηκε από την nvidia
raven3x7 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 ) πάντως το sli ήτανε πατέντα τις 3dfx όπου αγοράστηκε από την nvidia Καμια σχεση το SLI της Nvidia με της 3DFX. Μονο το ονομα κρατησανε, η τεχνολγια ειναι εντελος διαφορετικη.
AGNUSDeI Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Καμια σχεση το SLI της Nvidia με της 3DFX. Μονο το ονομα κρατησανε, η τεχνολγια ειναι εντελος διαφορετικη. μπορεί φιλε, δεν ξέρω λεπτομέρειες να σου πω. έστω το όνομα
50EuroUser Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 SLI για AMD Phenom σε λίγο δεν θα υπάρχει ήδη οι μητρικές για AM3 με nv chipset δεν είναι ουτέ 5! SLI σε LGA1366/1156 μόνο οι ακριβές έχουν και σε λίγο η NVidia δεν θα βγάζει καν chipset γενικά. Ασε που υπάρχει και hack για να βάζεις π.χ μια GT220 για physx σε μια HD5850 και να σπέρνει στα 13+ σοβαρά games με physx.
ohristou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2010 ΟΚ παιδες ευχαριστω. Αγορασα την Sapphire 5770. Παντως δεν ηθελα το topic να γινει πεδιο μαχης ΑΤΙ vs nVidia. Ειναι η πρωτη φορα που παιρνω ATI. Οι προηγουμενες καρτες μου ηταν 3Dfx(που σας παω τωρα) και nVidia, απο τις οποιες ημουν πολυ ευχαριστημενος. Δεν ειμαι φανατικος τον μεν και των δε και ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος με την ΑΤΙ.
50EuroUser Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 ΟΚ παιδες ευχαριστω. Αγορασα την Sapphire 5770. Παντως δεν ηθελα το topic να γινει πεδιο μαχης ΑΤΙ vs nVidia. Ειναι η πρωτη φορα που παιρνω ATI. Οι προηγουμενες καρτες μου ηταν 3Dfx(που σας παω τωρα) και nVidia, απο τις οποιες ημουν πολυ ευχαριστημενος. Δεν ειμαι φανατικος τον μεν και των δε και ελπιζω να μεινω ευχαριστημενος με την ΑΤΙ. Και εγώ φίλε δεν είμαι φαν κάποιας εταιρείας απλά το βλέπω ως "bargain vs πεταμένα λεφτά"
ohristou Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Koιταξε ειναι λογικο καποια περιοδο να ειναι μια εταιρεια μπροστα και μια πισω κ.ο.κ. οπως συμβαινει και με τους επεξεργαστες, και με ολα σχεδον τα ηλεκτρονικα προιοντα. Απλως παρατηρω οτι σε ολα σχεδον τα threads οταν ανοιγει ενα θεμα για μια καρτα γραφικων, εναν επεξεργαστη και καποιο προβλημα που αντιμετωπιζει καποιος, η ποιο προιον του προτεινουμε κτλ αντι να γινει μια συζητηση για το τοπικ ξεσπαει <<πολεμος>> μεταξυ φανατικων nvidia ati amd intel msi gigabyte και παει λεγοντας. Ειναι τοσο γελοιο το ολο θεμα και κατανταει εκνευριστηκο το να γραφει καποιος για ενα προβλημα με με μια διαταξη που εχει και να αναγκαζεται να απανταει 100 φορες σε καποιους ταλισμπαν της τεχνολογιας. Δεν αναφερομαι στο δικο μου topic αλλα γενικα. Τελος παντων...
ntsingos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Αφου ο καθενας υποστηριζει τη δικη του επιλογη καθως την εχει αγορασει κι αυτος και δεν γινεται αντικειμενικη κουβεντα σχετικα με το ποια ειναι καλυτερη σε καποιο συγκεκριμενο τομεα καθως μια υπερτερει σε κατι αλλο απ την αλλη...Οπως και να χει τωρα εκανες μια πολυ καλη επιλογη αλλα σχετικα με τη διαμαχη που ανοιγει καθε φορα για καρτες γραφικων και ιδιος για αυτες που ξεπερνανε για πολυ τα 200 ευρο θα πρεπει καποιος επιτελους να μπει στη μεση και να πει γιατι να παρουμε τοσο ακριβη καρτα γραφικων τι θα κερδισουμε παραπανω?? Το οτι η μια πιανει 300fps και η αλλη 305fps ειναι αχρηστα πραγματα για αλλους εκτος απ τον χρηστη που ασχολειται μονο με αυτα τα θεματα. Επισης καποτε θα πρεπει να γινει κατανοητο οτι ολα αυτα τα λεφτα ειναι για να υποστηριζουν οι καρτες γραφικων πανω απο 3 οθονες σε παρα πολυ μεγαλες αναλυσεις πραγμα αχρηστο σχεδον για ολους. Ελπιζω να μην αρχισει καποια διαμαχη απο κατω για τα δικα μου λεγαμενα
50EuroUser Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 ταλισμπαν της τεχνολογιας Τα σπάει απλά η ατάκα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.