AGNUSDeI Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ναι εχω την gtx 260 και τι παει να πει αυτο??η αληθεια ειναι ολοφανερη http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5770-review-test/ δες τα game σε 2-3 περναει η 5770 την gtx 260 ενω στα αλλα ειναι πισω και ειναι και clockαρισμενη αυτη η palit gtx 260 φιλε το συγκεκριμένο test έχει γίνει με τους αρχικούς (beta) και καρα-ανώριμους (και παραμένουν καρα-ανώριμοι) drivers τις 5770 vs τους καρα-ώριμους drivers τις 260
sozz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Χωρις να εχω ουτε την gtx 260 ουτε της 5770 αλλα εχοντας δουλεψει και τις δυο θα προτεινα την 5770.Εχει καλυτερους χρονισμους και σε επεξεργαστη και σε μνημη,περισσοτερη μνημη, χαμηλοτερες θερμοκρασιες και υποστηριζει πιο καινουριες δυνατοτητες, με μια απλη συγκριση μπορει ο καθε ενας να τα δει αυτα τα πραγματα. Απο κει και περα αν εχει δει καποιος test αναμεσα στις δυο οπου τρεχανε την ΑΤΙ με παλιους drivers σιγουρα εχει λαθος αποτελεσματα στα χερια του. Μη ξεχνατε οτι οι ΑΤΙ βελτιωνονται συνεχεια με τους drivers καλως ή κακως (μεχρι να στεθεροποιηθουν στο συστημα σου) . Οποτε απο μενα αυτο που προτεινα στην αρχη. μην βλεπεις αυτα που ειναι στο e-shop γιατι δεν ειναι σωστα πχ στην μνημη gtx 260 1ghz gddr3 448bit διαυλο = 1x2x56=112gb/s 5770 1,2ghz gddr5 128bit διαυλο = 1,2x4x16=76,8gb/s παμε pixel gtx 260 28rops x 576ghz = 18,128gpixel/s 5770 16rops x 850 = 13.6gpixel/s ΥΓαυτα ειναι στους αριθμους γιατι στην πραγματικοτητα ειναι αλλιως
ntsingos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Στα πολυ χοντρικα τα ανεφερα κι εγω αυτα φιλε μου κι εχεις δικιο απ αυτην την αποψη απλα δεν παιζει ρολο μονο η ταχυτητα διαυλου...Μεχρι πριν λιγες μερες κι εγω καρτα γραφικων με 512bit ταχυτητα διαυλου ειχα και τωρα που ειμαι με 256bit εχω καλυτερες επιδοσεις.Ολο το πακετο ειναι που μετραει κι οπως ανεφερα κι εγω και ο AGNUSDeI οι επιδοσεις των ΑΤΙ εχουν να κανουν και με τους drivers. Η μια κερδιζει σε μερικα σημεια η αλλη κερδιζει σε αλλα σημεια δεν ειναι δα και τοσο μεγαλες οι διαφορες και κυριως δεν υπαρχει λογος για αντιπαραθεση μεταξυ μας καθως ουτε η AMD ειμαστε ουτε η NVIDIA
sozz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Στα πολυ χοντρικα τα ανεφερα κι εγω αυτα φιλε μου κι εχεις δικιο απ αυτην την αποψη απλα δεν παιζει ρολο μονο η ταχυτητα διαυλου...Μεχρι πριν λιγες μερες κι εγω καρτα γραφικων με 512bit ταχυτητα διαυλου ειχα και τωρα που ειμαι με 256bit εχω καλυτερες επιδοσεις.Ολο το πακετο ειναι που μετραει κι οπως ανεφερα κι εγω και ο AGNUSDeI οι επιδοσεις των ΑΤΙ εχουν να κανουν και με τους drivers. Η μια κερδιζει σε μερικα σημεια η αλλη κερδιζει σε αλλα σημεια δεν ειναι δα και τοσο μεγαλες οι διαφορες και κυριως δεν υπαρχει λογος για αντιπαραθεση μεταξυ μας καθως ουτε η AMD ειμαστε ουτε η NVIDIA απο ολο αυτο που εγραψασ καταλαβεσ οτι θελω να γραψω για τον διαυλο??? αλλα ολο το πακετο μετραει ταχυτηταχδιαυλοχgddr ενα παραδειγμα 512 bit διαυλο αλλα gddr 3 ειναι iσοδυναμο με μια 256 διαυλο και gddr 5 ΥΓ το εγραψα επειδη ανεφερες οτι εχει καλυτερα ρολογια η 5770
papajohnnnn Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Καλα τι να πω,Εγινε θεμα με την 5770.ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ???ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΑΜ?Η ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.Η GTX 260 7 ΜΕ 8 FRAMES ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 5770.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.βλεπετε τι γραφουνε ΤΑ ΤΕΣΤ...Ε ΚΑΙ,τι να τα κανω τα τεστ? ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!Δοκιμαστε τες.Ας παρει dx 11 να του βγει πατατα...! Οταν μια καρτα εχει 2 εξαπινα πινακια και ξοδεβει περισσοτερο ρευμα λογικα θα ειναι καλυτερη ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ...
d3m0n Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Για σένα μπορεί να μην παίζουν ρόλο οι θερμοκρασίες,για άλλους όμως ναι. Εμένα π.χ. δεν μ΄αρέσει με την GTX275 να βάζω χειμωνιάτικα το furmark,και να βλέπω 92C μετά από 15 λεπτά stress,γιατί αυτό δεν μου αφήνει περιθώρια να ανεβάσω και λίγο ρεύμα στην κάρτα χωρίς να πάρω aftermarket ψύξη που δεν βρίσκω και τίποτα αξιόλογο... Και είναι και ένας απ΄τους λόγους που αλλάζω κάρτα σε 1-2 βδομάδες.
sozz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Για σένα μπορεί να μην παίζουν ρόλο οι θερμοκρασίες,για άλλους όμως ναι.Εμένα π.χ. δεν μ΄αρέσει με την GTX275 να βάζω χειμωνιάτικα το furmark,και να βλέπω 92C μετά από 15 λεπτά stress,γιατί αυτό δεν μου αφήνει περιθώρια να ανεβάσω και λίγο ρεύμα στην κάρτα χωρίς να πάρω aftermarket ψύξη που δεν βρίσκω και τίποτα αξιόλογο... εμα 92 εγω με την gtx 260 και υπερχρονισμενη οπως ειναι απο μονη τηςφτανει μεχρι 72c και εχω σιγουρα χειροτερο κουτι απο εσενα(1μπροστα 1 πισω 120mm ανεμιστηρας ) θα σου εχει προβλημα μαλλον στον ανεμιστηρα
d3m0n Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Και εμένα υπερχρονισμένη είναι,αλλά εσύ εννοείς 72C με furmark,ή σε gaming ; Ναι,το ανεμιστήρι δεν το βάζω 100% όμως,έχω που έχω τον slipstream,άμα έχω και το βουητό της 275,κλάφτα...
sozz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Οταν μια καρτα εχει 2 εξαπινα πινακια και ξοδεβει περισσοτερο ρευμα λογικα θα ειναι καλυτερη ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ... δεν παιζει αυτο που λες με την καμια gtx 280 1x61x8 gtx 285 2x6 ---------- Προσθήκη στις 22:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:56 ---------- Και εμένα υπερχρονισμένη είναι,αλλά εσύ εννοείς 72C με furmark,ή σε gaming ; furmark αλλα με MSI AB (ξεχασα να το αναφερω δεν με πειραζει ο θορυβος σε κανενα crysis πχ )
gilardino Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Καλα τι να πω,Εγινε θεμα με την 5770.ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ???ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΒΑΜ?Η ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ.ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.Η GTX 260 7 ΜΕ 8 FRAMES ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 5770.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.βλεπετε τι γραφουνε ΤΑ ΤΕΣΤ...Ε ΚΑΙ,τι να τα κανω τα τεστ? ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ!Δοκιμαστε τες.Ας παρει dx 11 να του βγει πατατα...! Οταν μια καρτα εχει 2 εξαπινα πινακια και ξοδεβει περισσοτερο ρευμα λογικα θα ειναι καλυτερη ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ... μπραβο το βρηκες...αλλη φορα πριν αγορασεις καρτα γραφικων κοιτα να παρεις αυτη με τα περισσοτερα "εξαπινα πινακια",θα ναι η καλυτερη...
d3m0n Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Οταν μια καρτα εχει 2 εξαπινα πινακια και ξοδεβει περισσοτερο ρευμα λογικα θα ειναι καλυτερη ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ... Τι ήθελε να πει ο ποιητής ; Ζήτα απ΄την ΔΕΗ ειδικό εργοστάσιο μέσα στο σπίτι σου για να τροφοδοτείς τις κάρτες με τα πολλά εξάπινα πινάκια. Σόρρυ για το δούλεμα αλλά ο τόνος της φωνής σου δεν χρειάζεται να είναι τόσο έντονος.
50EuroUser Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε που λες άμα αγόραζες αύριο κάρτα ο μόνος λόγος να διάλεγες την GTX260 θα ταν αν σου δινε εκπτωτικό κουπόνι η nvidia ! Και αυτό το ελάχιστο πιο αργή που είναι σε μερικά games η HD5770 έχει τα περιθώρια με OC να φτάσει και την HD4890 χωρίς να καίει όσο αυτή. Έχει DX11, η GTX260 ούτε 10.1 δεν είναι αλλά πάλι για Futereproof μιλάμε πάντα θα μου πεις εχει physx ... καλά κρασιά . Η αγορά της GTX260 δεν είναι καλη σ'αυτήν την φάση. Νομίζω οτι είναι σαν κάποιος να την "λέει" σε κάποιον που πήγε αγόρασε HD3870 και αυτός(GTX260) έχει HD2900XT(εργοστάσιο). Απορώ γιατί ποστάρουμε αφού είναι προφανές ποιά αγορά είναι ορθολογική και ποιά όχι, ειδικά όταν η HD5770 είναι και φθηνότερη. Οταν μια καρτα εχει 2 εξαπινα πινακια και ξοδεβει περισσοτερο ρευμα λογικα θα ειναι καλυτερη ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ... Δες εδώ http://www.techpowerup.com/reviews/Sapphire/HD_4730 (HD4730 2x6) και π.χ εδώ http://www.techpowerup.com/reviews/HIS/HD_5770/8.html (HD5770 1χ6) Δεν έχει καμία σχέση ... και η 8800GTX είχε 2χ6pin αλλά δεν είναι καλύτερη απο μια HD5770 που έχει 1.
sozz Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 αν εχεις τροφοδοτικο και δεν σε απασχολουν οι θερμοκρασιες μια χαρα επιλογη ειναι και η gtx 260 τωρα θα μου πεις δεν εχει dx11 αλλα εχει physx δες διαφορα στα game με physx και αυτα με dx11 να μου πεις ποια ειναι καλυτερα εγω θα προτημουσα τα physx παρα τα μουφο dx11 που βαζουνε στα τωρινα game αντε το 10% να ξερει τι ειναι το oc και απο εκει ουτε οι μισοι δεν θα εχουνε κανει ενω η palit (ειναι η ποιο φτηνη τωρα gtx260 σου προσφρερει ολη την διαδικασιας χωρις να κανεις πραμα ) αυτα ειχα να πω εγω απο εδω και περα βλεπει ο καθε ενας τις αναγκες του και παει σε αναλογη καρτα ΥΓσε 1280χ1024 ειναι καλη επιλογη για μελλοντικη χρηση η 5770 για το dx11 σε κανενα χρονο με 2 παλι θα τα παιζεις αλλα μεχρι τοτε θα περνεις με 100Ε 5850
50EuroUser Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Εγω βλέπω πάντως οτι ακόμα και σε NV games π.χ crysis είναι το ίδιο και καλύτερη η 5770 π.χ http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_5770_PCS_Plus/11.html Δεν υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα στην GTX260. Μόνο μειονεκτήματα βλέπω στα review που κάνουν συγκρίσεις, ειδικά οταν η GTX260 είναι ακριβότερη,παλαιότερη,μεγαλύτερη κατανάλωση και σχετικά δυσεύρετη.
papajohnnnn Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2010 Τι ήθελε να πει ο ποιητής ; Ζήτα απ΄την ΔΕΗ ειδικό εργοστάσιο μέσα στο σπίτι σου για να τροφοδοτείς τις κάρτες με τα πολλά εξάπινα πινάκια. Σόρρυ για το δούλεμα αλλά ο τόνος της φωνής σου δεν χρειάζεται να είναι τόσο έντονος. εννοω οτι επειδη ξοδευει περισσοτερο ρευμα ! ---------- Προσθήκη στις 13:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:58 ---------- Τι ήθελε να πει ο ποιητής ; Ζήτα απ΄την ΔΕΗ ειδικό εργοστάσιο μέσα στο σπίτι σου για να τροφοδοτείς τις κάρτες με τα πολλά εξάπινα πινάκια. Σόρρυ για το δούλεμα αλλά ο τόνος της φωνής σου δεν χρειάζεται να είναι τόσο έντονος. δεν τα πηρα,ηθελα να εχει λιγο suspend η συζητηση:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.