Luffy-san Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε μου αν δουλεύεις μονο windows και δεν πρόκειται να πας σε linux δεν υπάρχει κανένας λογος να επιλέξεις nvidia! Η καλύτερη λύση στα λεφτά που ζητάς αυτή την στιγμή είναι μια 5750 ή 5770 Πατάνε στο λαιμό σε επιδόσεις της τωρινές nvidia έχουν dx11 και καίνε πολύ λιγότερο! ΥΓ: Μην παρεις τον 965 παρε τον 955 !!! Να ρωτησω επειδη το εχω και απορια το τελευταιο καιρο...Οι ΑΤΙ καρτες δεν εχουν καμια συμβατοτητα με το linuχ ή απλα το παιζουν "δυσκολες" ;
vasiliou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Να ρωτησω επειδη το εχω και απορια το τελευταιο καιρο...Οι ΑΤΙ καρτες δεν εχουν καμια συμβατοτητα με το linuχ ή απλα το παιζουν "δυσκολες" ; Δεν είναι οτι δεν παίζουν καν, ή οτι δεν ανάβει το Pc κτλ. άπλα παιδεύεσαι πολύ. Απο δίκη μου εμπειρία πχ. δεν μου έβγαζε όλες τις αναλύσεις ,και για να περάσω τον driver εως ότου παίξει στην ανάλυση που ήθελα έπρεπε να κανω μαγικά και να ψάχνω σε φορουμ κτλ. Μετα απο αυτο οκ.. αλλα μετά ήθελα να φορτώσω καλύτερα γραφικά κτλ και εκει είχαμε τα πείσματα.... η στην αναπαραγωγή βίντεο αν ειχα τα καλα γραφικά σηκωμένα μας τα μάσαγε τα λογία... και ειναι καθαρά θεμα driver ! Τωρα αν θες να σηκώσεις κάνα απλό linuxaki με άπλα γραφικά η χωρείς γραφικά-μονο κονσόλα δεν θα βρεις κανένα πρόβλημα!
Luffy-san Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι οτι δεν παίζουν καν, ή οτι δεν ανάβει το Pc κτλ. άπλα παιδεύεσαι πολύ.Απο δίκη μου εμπειρία πχ. δεν μου έβγαζε όλες τις αναλύσεις ,και για να περάσω τον driver εως ότου παίξει στην ανάλυση που ήθελα έπρεπε να κανω μαγικά και να ψάχνω σε φορουμ κτλ. Μετα απο αυτο οκ.. αλλα μετά ήθελα να φορτώσω καλύτερα γραφικά κτλ και εκει είχαμε τα πείσματα.... η στην αναπαραγωγή βίντεο αν ειχα τα καλα γραφικά σηκωμένα μας τα μάσαγε τα λογία... και ειναι καθαρά θεμα driver ! Τωρα αν θες να σηκώσεις κάνα απλό linuxaki με άπλα γραφικά η χωρείς γραφικά-μονο κονσόλα δεν θα βρεις κανένα πρόβλημα! ok.Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου.:-D:-D:-D
papajohnnnn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 ΠΑΡΕ ΑΥΤΗΝ http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Palit-GTX-260-896-MB-216SP-PCI-Express.htm .ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ GTS 250.ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΛΕΦΤΑ.ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ GTX 260 KAI ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΑΑΑΠΟΛΥ ΕΥΧΑΣΗΣΤΗΜΕΝΟΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΡΤΕΣ
AGNUSDeI Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Η 5770 έχει περίπου ισοδύναμες επίδοσεις με την 260, αλλα έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες, κατανάλωση και dx11 5770 ftw !
papajohnnnn Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Η 5770 έχει περίπου ισοδύναμες επίδοσεις με την 260, αλλα έχει χαμηλότερες θερμοκρασίες, κατανάλωση και dx11 5770 ftw ! το dx11 ειναι μια βλακεια και μιση.Με την 5770 θα χανει πολλα frames στα games που εχουν δυνατοτητα για dx11.Η 260 ειναι πολυυυ ανωτερη απο την 5770.Την εχεις ενας φιλος μου.!
AGNUSDeI Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 το dx11 ειναι μια βλακεια και μιση.Με την 5770 θα χανει πολλα frames στα games που εχουν δυνατοτητα για dx11.Η 260 ειναι πολυυυ ανωτερη απο την 5770.Την εχεις ενας φιλος μου.! Φιλε την 5770 την έχω προσωπικά, την έχω Benchαρι και έχει ακριβώς τις ίδιες επίδοσεις με την 4870 1GB που είχα πριν... με χαμηλότερες θερμοκρασίες, κατανάλωση και θόρυβο όμως τώρα αυτό το πολυυυ ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω (?) όσο για το dx11 τουλάχιστον απο όσο έχω διάβασει ένα παιχνίδι σε dx11 θα αποδίδει καλύτερα από ότι το ίδιο παιχνίδι σε dx10 με την ίδια κάρτα γραφικών... δες και ένα σχετικό benchmark dx11 vs dx10 με 5770 ... http://www.computerbase.de/artikel/hardware/grafikkarten/2009/test_ati_radeon_hd_5770_crossfire/11/
gilardino Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 papajhon αν ειχες την 5770 δε θα λεγες οτι ειναι βλακεια....
sozz Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 papajhon αν ειχες την 5770 δε θα λεγες οτι ειναι βλακεια.... επειδη θα ειχες δωσει λεφτα για ενα dx11 που δεν θα ευχαριστηθεις ποτε..... και για να λες οτι εχω dx11 battleforge ενα παιχνιδι καθαρα για να παρασυρουνε ανθρωπους για το dx11 και για την ati
gilardino Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 ενταξει τωρα τι να πω σε ατομα που απο τις υπογραφες τους και μονο καταλαβαινεις τι γινεται...
S3ducer Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Καλα ρε παιδια συγκρινετε την gtx260 που ειναι απο την εποχη των δεινοσαυρων με την ολοκαινουρια 5770 η οποια ειναι κ πιο φθηνη
gilardino Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 ε ναι γιατι πεσαν ολοι οι αντικειμενικοι εδω μεσα...καταλαβες;
sozz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 ενταξει τωρα τι να πω σε ατομα που απο τις υπογραφες τους και μονο καταλαβαινεις τι γινεται... ναι εχω την gtx 260 και τι παει να πει αυτο?? η αληθεια ειναι ολοφανερη http://www.guru3d.com/article/radeon-hd-5770-review-test/ δες τα game σε 2-3 περναει η 5770 την gtx 260 ενω στα αλλα ειναι πισω και ειναι και clockαρισμενη αυτη η palit gtx 260 ΥΓκατεβασε το gpu-z παω στοιχημα οτι σε εσενα πανω πανω στο name θα λεει 5770 μπορει να ειναι απο την εποχη των δεινοσαυρων αλλα τα αποτελεσματα αλλα λενε.....
ntsingos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Χωρις να εχω ουτε την gtx 260 ουτε της 5770 αλλα εχοντας δουλεψει και τις δυο θα προτεινα την 5770.Εχει καλυτερους χρονισμους και σε επεξεργαστη και σε μνημη,περισσοτερη μνημη, χαμηλοτερες θερμοκρασιες και υποστηριζει πιο καινουριες δυνατοτητες, με μια απλη συγκριση μπορει ο καθε ενας να τα δει αυτα τα πραγματα. Απο κει και περα αν εχει δει καποιος test αναμεσα στις δυο οπου τρεχανε την ΑΤΙ με παλιους drivers σιγουρα εχει λαθος αποτελεσματα στα χερια του. Μη ξεχνατε οτι οι ΑΤΙ βελτιωνονται συνεχεια με τους drivers καλως ή κακως (μεχρι να στεθεροποιηθουν στο συστημα σου) . Οποτε απο μενα αυτο που προτεινα στην αρχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.