koulouri Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Γκρρρρ... αν χαλασει κατι μετα πανε ολα κατα διαολου.. πχ αυτην την βδομαδα εχασα τα γυαλλια ηλιου μου και εχω χιλια 2 προβλημα.. τωρα δεν μου εμφανιζει το iphone σαν σκληρο δισκο.. ΓΙΑΤΙ???? :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δε σε καταλαβαίνω! Το iphone ποτέ δεν εμφανίζεται σα σκληρός! Τι εννοείς; Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koulouri Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Εμφανιζεται στο C:/ ξερω ειναι για MACOS αλλα εγω αναφερομαι στα Windows 7 απλα το topic ειναι για το iphone που ειναι apple family Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=319174 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.