choko2 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα το πρωί πήγα και αγόρασα το Τ715... Εχω όμως 2 απορίες... Κατά αρχάς, όσον αφορά ένα γράμμα G που είναι συνέχεια εμφανισμένο πάνω από την ένδειξη για το πόσο καλά πιάνει το δίκτυο.. Δευτερον--> Πήγα στο μενού Ρυθμίσεις->Κλήσεις->Διάρκεια και Κόστος-->Μετρητές Δεδομένων και βλέπω να λέει ότι έχουν σταλεί 651Β και να έχουν ληφθεί 2270Β...και έχει μετρήσει χρόνο ίσο με 11 δευτερόλεπτα..... ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΜΩΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΧΟ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΟΥ...Τι μπορεί να σημαίνουν τούτα τα νούμερα;;; Μπορεί να έχω κατεβάσει πράγματα και να μην το ξέρω; Αυτό το γράμμα G τι σημαίνει τελικά;(πχ. Google, Gps, τι ....?) Να τονίσω ότι είμαι με σύνδεση και το κινητό είναι από βόντα... Ευχαριστώ!:shock:
Nauseas Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 1) Το γράμμα G σημαίνει οτι έχεις 3G σήμα οπότε μπορείς να κάνεις βιντεοκλήσεις κτλ, μην σε ανησυχεί. 2) Πιθανότατα μπήκες στο ίντερνετ και δεν το κατάλαβες και το κινητό ίσως να κατέβασε ενημερώσεις. Δεν χρειάζεται να ζητήσεις απο τον πάροχο να έχεις ίντερνετ για να συνδεθείς. Για να μην το ξαναπάθεις, διάβασε καλά το manual του κινητού σου και απενεργοποίησε την σύνδεση με το ιντερνετ μέσω gprs. Πιθανότατα θα είναι κάπου στις επιλογές για την "συνδεσιμότητα" , δεν γνωρίζω το μενου του κινητού σου
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά ψάχνω τρόπο να μετρήσω τα MB που κατεβάζω σε μια συνηθισμένη μου περιήγηση στο νετ για να αποφασίσω αν και ποιο πακέτο on the go θα με βόλευε. πώς μπορούμε να μετρήσουμε όγκο δεδομένων στο pc? (συγγνώμη για το εκτός θέματος αλλά με αναζήτηση δε βρήκα κάτι σχετικό).
kyriakh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Control Panel\Network and Internet\Network and Sharing Center μάλλον. Αλλά να ξέρεις, πρέπει να το παραθέσεις σα νέα ερώτηση αλλιώς, δεν θα βρείς λύση
Nauseas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 παιδιά ψάχνω τρόπο να μετρήσω τα MB που κατεβάζω σε μια συνηθισμένη μου περιήγηση στο νετ για να αποφασίσω αν και ποιο πακέτο on the go θα με βόλευε. πώς μπορούμε να μετρήσουμε όγκο δεδομένων στο pc? (συγγνώμη για το εκτός θέματος αλλά με αναζήτηση δε βρήκα κάτι σχετικό). Δεν είμαι σίγουρος οτι αν κάνεις την ίδια συνηθισμένη(sic) περιήγηση στο κινητό θα κατεβάσεις τον ίδιο όγκο δεδομένων. Σε πολλά site υπάρχει η mobile έκδοση η οποία είναι πιο λαιτ προφανώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.