Προς το περιεχόμενο

ipedia.gr - θα ήθελα τις γνώμες σας για το νέο μου site

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

200 ερωτήσεις σε διάφορες κατηγορίες και περισσότερες απαντήσεις σε ένα μήνα.....ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας

• 1 μήνα μετά...
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δύο μήνες μετά, το http://www.ipedia.gr πηγαίνει πααααρα πολύ καλά και ευχαριστώ όλους σας για αυτό.

Άλλωστε τα θετικά σχόλια που υπήρξαν σε αυτό το post μόνο αυτό το αποτέλεσμα μπορούσαν να έχουν.

την βοήθεια σας: έχετε να μου προτείνετε κάποιο έξυπνο και όμορφο λογότυπο για να βάλω στο site? Ίσως κάποιος απο εσάς ασχολείται με την γραφιστική και θέλει να προβάλει κάποιο λογότυπο που θα φτιάξει ή έχετε κάποια καλή ιδέα.....

Δημοσ.
Πολύ καλή προσπάθεια! Καλή επιτυχία

ευχαριστώ φίλε μου, κάνω το καλύτερο που μπορώ και υπάρχουν αρκετές σκέψεις για επιπλέον βελτίωση... :-)

Δημοσ.
Πολύ καλή προσπάθεια! Καλή επιτυχία

ευχαριστώ φίλε μου, κάνω το καλύτερο που μπορώ και υπάρχουν αρκετές σκέψεις για επιπλέον βελτίωση... :-)

Δημοσ.

προστέθηκε η δυνατότητα καταχώρησης video εκπαιδευτικού χαρακτήρα απο το youtube.com. Ο κάθε επισκέπτης μπορεί πλέον να προσθέτει ένα ενδιαφέρον εκπαιδευτικό video το οποίο οι υπόλοιποι μπορούν να αξιολογούν και να σχολιάζουν. Η προσθήκη αυτή είναι σίγουρα χρήσιμη γιατί μάθηση και η εκπαίδευση προϋποθέτει και την οπτική παρουσίαση ορισμένων θεμάτων.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

επανέρχομαι μετά απο καιρό γιατί "επιτέλους" μια επιθυμία αρκετών φίλων-επισκεπτών του http://www.ipedia.gr είναι γεγονός.

Προστέθηκε η βαθμολόγηση των χρηστών που απαντούν στις ερωτήσεις.

Φυσικά δεν μετράει ο αριθμός των απαντήσεων που δίνει ένας χρήστης άλλα το πόσο καλές ή κακές είναι οι απαντήσεις αυτές. Κάτω απο κάθε απάντηση υπάρχουν 2 κουμπάκια, ένα για θετική αξιολόγηση και ένα για αρνητική. Η βαθμολογία κάθε χρήστη προκύπτει προσθέτοντας τις θετικές και αφαιρώντας τις αρνητικές αξιολογήσεις που έχει λάβεια απο τους υπόλοιπους χρήστες σε όλα τα θέματα που έχει απαντήσει.

Στο δεξιό μέρος της σελίδας μπορείτε να βλέπετε την λίστα των πρώτων σε βαθμολογία χρηστών.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδή κοιτάζοντας ξανα και ξανά το http://www.ipedia.gr ομολογώ ότι το logo δεν μου πολυαρέσει, αν κάποιος ασχολείται με την γραφιστική (κυρίως απο χόμπυ) και έχει κάποια καλή ιδέα για να φτιάξει ένα νέο logo για το site μπορούμε να το συζητήσουμε.

Δεν ξερω αν μπορώ να δώσω χρήματα (αν με εντυπωσιάσει πολύ τότε το συζητάμε) γιατί το site δεν έχει ιδιαίτερα έσοδα (πιο πολλά έξοδα έχει) άλλα σίγουρα μπορώ να βάλω το link του στην αρχική και σε κάθε σελίδα.

αν έχει προτάσεις.....ώρα να δείξετε την δουλειά σας...

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

έχουμε φτάσει πλέον στις 1000 ερωτήσεις και 1300 απαντήσεις στην http://www.ipedia.gr , της μοναδικής online δυναμικής εγκυκλοπαίδειας, στα Ελληνικά, της οποίας το περιεχόμενο διαμορφώνεται από τους χρήστες.

με το σύστημα βαθμολόγησης-αξιολόγησης (χρηστών-ερωτήσεων-απαντήσεων) το περιεχόμενο εμπλουτίζεται και σε ποσότητα και σε ποιότητα.

ευχαριστώ για την συμμετοχή σας...

Δημοσ.

έχουμε φτάσει πλέον στις 1000 ερωτήσεις και 1300 απαντήσεις στην http://www.ipedia.gr , της μοναδικής online δυναμικής εγκυκλοπαίδειας, στα Ελληνικά, της οποίας το περιεχόμενο διαμορφώνεται από τους χρήστες.

με το σύστημα βαθμολόγησης-αξιολόγησης (χρηστών-ερωτήσεων-απαντήσεων) το περιεχόμενο εμπλουτίζεται και σε ποσότητα και σε ποιότητα.

ευχαριστώ για την συμμετοχή σας...

Δημοσ.

Εξαιρετικό και σαν ιδέα και σαν υλοποίηση.

Το Logo είναι μια χαρά δεν νομίζω πως χρειάζεται να το αλλάξεις.

Ίσως χρειαστεί όσο επεκτείνετε το site να υπάρχει μεγαλύτερη διαβάθμιση στην περιοχή των κατηγοριών.

Π.Χ. Κατηγορία: Τεχνολογία

και από κάτω υποκατηγορίες (Τηλεόραση, κινητό, διαδίκτυο, κτλ)

Έτσι θα είναι πιο εύκολη η περιήγηση των χρηστών στις ερωτήσεις του ενδιαφέροντος τους.

Δημοσ.

Κι εμένα μου άρεσε σαν ιδέα... ήδη έδωσα και τη πρώτη μου απάντηση! Βέβαια, ίσως θα έπρεπε να μη μου επιτρέπεις να ψηφίζω την ίδια μου την απάντηση! :lol:

Δημοσ.

ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια άλλα και τις προτάσεις σας.

όντως ίσως θα πρέπει να υπάρχουν και υποκατηγορίες και θα το κάνω κάποια στιγμή άλλα στην αρχή το απέφυγα γιατί ήταν λίγες οι ερωτήσεις και δεν ήθελα να τις μοιράσω και σε υποκατηγορίες

@dewn735: δεν πειράζει, μια ψήφος δεν μπορεί να διαμορφώσει αποτέλεσμα!!!

πάντως, έχω πολλές ιδέες για επέκταση του site και σε νέα, εκπαιδευτικά πάντα αντικείμενα. Σιγά-σιγά θα αρχίσω να τις υλοποιώ τώρα που υπάρχει μεγάλος αριθμός ερωτήσεων και απαντήσεων, αρκετοί followers σε facebook και twitter και αυξανόμενη επισκεψιμότητα.

Αν έχει και κάποιος άλλος προτάσεις πολύ ευχαρίστως να τις ακούσω.

Δημοσ.

φιλε μου η σελιδα σου ειναι πολύ όμορφη ...στο είχα πει και παλία και σε άλλο Thread

μόνο και μόνο το theme του ειναι πολυ ομορφο , σε προδιαθέτει θετικα για τη συνεχεια...απλο ,όμορφο και λειτουργικό!! ;)

τώρα οσον αναφορά για τις ερωτήσεις καλό θα ήταν να έχεις κατηγορίες ;)

επειτα απαντήσεις δίνεις εσυ? ή όποιος θέλει απαντάει σε μια ερώτηση?

πιστεύω οτι οσο πιο πολυς κόσμος το μάθει ...θα γεμισει με ερωτοαπαντησεις

μπραβο ...πολυ καλο δουλεια ;)

υγ: επειδη έχω και εγω blog (της υπογραφής μου) ποια πλατφόρμα χρησιμοποιεις? wordpress,blogspot?:o

Δημοσ.
φιλε μου η σελιδα σου ειναι πολύ όμορφη ...στο είχα πει και παλία και σε άλλο Thread

μόνο και μόνο το theme του ειναι πολυ ομορφο , σε προδιαθέτει θετικα για τη συνεχεια...απλο ,όμορφο και λειτουργικό!! ;)

τώρα οσον αναφορά για τις ερωτήσεις καλό θα ήταν να έχεις κατηγορίες ;)

επειτα απαντήσεις δίνεις εσυ? ή όποιος θέλει απαντάει σε μια ερώτηση?

πιστεύω οτι οσο πιο πολυς κόσμος το μάθει ...θα γεμισει με ερωτοαπαντησεις

μπραβο ...πολυ καλο δουλεια ;)

υγ: επειδη έχω και εγω blog (της υπογραφής μου) ποια πλατφόρμα χρησιμοποιεις? wordpress,blogspot?:o

ευχαριστώ φίλε για τα καλά σου λόγια....προσπαθώ για το καλύτερο.

σχετικά με τις παρατηρήσεις σου:

όπως είπα και σε παλαιότερο post οι κατηγορίες θα χωριστούν περισσότερο κάποια στιγμή

φυσικά και όποιος θέλει δίνει την απάντηση του. Δεν απαντάω εγώ.

Για να υπάρχει όμως μια αξιοπιστία στις απαντήσεις υπάρχει το σύστημα βαθμολόγησης των απαντήσεων. Τις απαντήσεις τις βαθμολογούν οι υπόλοιποι χρήστες-επισκέπτες (δοκίμασε να δεις πόσο εύκολο είναι).

Με τον τρόπο αυτό ξεχωρίζουν οι καλές και πλήρεις απαντήσεις άλλα παράλληλα δημιουργείται και μια βαθμολογία ανάμεσα στους χρήστες (δηλ. ο καθένας προσπαθεί να δώσει καλές απαντήσεις που θα πάρει αρκετά + ώστε να ανέβει στην λίστα της βαθμολογίας που έχουν οι χρήστες)

ωραίο και το δικό σου blog (σίγουρα θα σου "κλέψω" μερικά πραγματάκια)!!!!

αν έχεις και κάποια πρόταση (επειδή έχεις φτιάξει και εσύ κάτι ανάλογο - επιστημονικού ενδιαφέροντος) θα χαρώ να την ακούσω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...