Προς το περιεχόμενο

ipedia.gr - θα ήθελα τις γνώμες σας για το νέο μου site

tempo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έχει το scroll ρε παιδιά; Εγώ μια χαρά scrollarw... (Chrome)

Συγχαρητήρια για την ιδέα φίλε μου. Αν ασχοληθείς αρκετά, σε μικρό χρονικό διάστημα θα δεις την ιστοσελίδα σου να γίνεται όλο και πιο γνωστή. Εγώ τουλάχιστον 1 φορά την ημέρα πέφτω σε τέτοιου τύπου ξένες σελίδες(Yahoo, Google κτλ) κατά τις αναζητήσεις μου.

Θα σου πρότεινα να κάνεις και ένα σύστημα "μελών", που ανάλογα με τις απαντήσεις του θα έχουν και rating. Γενικά δες την υπηρεσία της Yahoo και ότι πάρεις καλό είναι :D

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι, το πρόβλημα με το scroll έχει εξαφανιστεί αφού άλλαξα τα πάντα.....έτσι έκανα το site πιο γρήγορο και φυσικά...πιο όμορφο (φτου μου!!!)

ευχαριστώ για τα πολύ καλά λόγια, ελπίζω να πάει καλά και για αυτό ελπίζω και στην βοήθεια σας

για το user rating είναι στα πλάνα μου....

Δημοσ.
ναι, το πρόβλημα με το scroll έχει εξαφανιστεί αφού άλλαξα τα πάντα.....έτσι έκανα το site πιο γρήγορο και φυσικά...

Επιβεβαιώνω το "ξαλάφρωμα". Τώρα δε μου "κολλάει" (με το ίδιο μηχάνημα). Βέβαια τώρα δε μου αρέσουν τα χρώματα, αλλά είναι προσωπική γνώμη.

Δημοσ.

αχ, τι να κάνω, τι να κάνω....δύσκολος είσαι :lol::lol::lol:

χαίρομαι που "ξαλάφρωσε" το site

πάντως στην 1η ερώτηση - αυτή με τα μπαλάκια του γκολφ - ψάχνω να βρω εδώ και τόση ώρα απάντηση άλλα....τίποτε. Δεν μπορεί κάποια εξήγηση θα υπάρχει!!!

Δημοσ.

πάντως στην 1η ερώτηση - αυτή με τα μπαλάκια του γκολφ - ψάχνω να βρω εδώ και τόση ώρα απάντηση άλλα....τίποτε. Δεν μπορεί κάποια εξήγηση θα υπάρχει!!!

Ο Γούγλης είπε:

http://wiki.answers.com/Q/Why_do_golf_balls_have_small_holes

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20081023155413AA84lQv

Δημοσ.
Πολύ όμορφο!

ευχαριστώ.

το έφτιαξα με σκοπό να αποτελέσει ένα δίκτυο όπου ο ένας θα βοηθάει τον άλλον σε διάφορα θέματα.....ελπίζω να πετύχει και να πιάσω τον στόχο μου.

Δημοσ.

Είναι όντως πολύ όμορφο... σε χρήση βέβαια να πω ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησα ανάλογο site.

Όπως και να έχει πάντως, καλή επιτυχία

Δημοσ.
Είναι όντως πολύ όμορφο... σε χρήση βέβαια να πω ότι ποτέ δεν χρησιμοποίησα ανάλογο site.

Όπως και να έχει πάντως, καλή επιτυχία

ευκαιρία να αρχίσεις να χρησιμοποιείς τώρα.... :-)

όλοι μας έχουμε απορίες (όχι μόνο τεχνολογικού περιεχομένου) άλλα σε όλες τις εκδηλώσεις της ζωής μας (πχ τι χαρτιά χρειάζεται για να βγάλω ταυτότητα!)

η καταχώρηση ερώτησης είναι πολύ απλή και δεν χρειάζεται εγγραφή κλπ

Δημοσ.

ευχαριστώ, βαθιά πίσω είναι το wordpress!

* με την ευκαιρία και το δικο σου site μου άρεσε πολύ, το ήξερα και παλαιότερα.

Δημοσ.

Να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση που κάποιος μπει και αρχίσει τα μπινελίκια? Απ' ότι είδα δεν υπάρχει κάποια μορφή moderation στην υποβολή ερωτήσεων/απαντήσεων. Δεν ενδιαφέρομαι να αρχίσω τα μπινελίκια, αλλά ρωτάω για εγκυκλοπαιδικούς σκοπούς. :-)

Και BTW, συγχαρητήρια, τόσο για την ιδέα, όσο και για την όμορφη και απλή υλοποίηση. ;)

Δημοσ.

σωστά ρωτάς, προς το παρόν που είναι αρχή έχω ορίσει ώστε ερωτήσεις και απαντήσεις να δημοσιεύονται κατευθείαν χωρίς moderation. Αυτό γιατί και οι χρήστες άλλα και εγώ μαζί δοκιμάζουμε το site. Στην πορεία θα υπάρχει moderation. Πάντως μέχρι τώρα αν και έχουν καταχωρηθεί πολλές ερωτήσεις και απαντήσεις δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχει φυσικά και κάποιο φίλτρο....και αρκετοί φίλοι που έχουν εκδηλώσει επιθυμία να γίνουν moderators. Πάντως το ίδιο ισχύει και στο insomnia, αν εγώ τώρα βάλω κάτι κακό τότε αυτό θα παραμείνει μέχρι να το πάρει χαμπάρι ο moderator.

ευχαριστώ για τα καλά λόγια, κοιτώντας τα μηνύματα βλέπω ότι έχω μαζέψει μόνο καλά σχόλια και αυτό με γεμίζει χαρά.

στήριξη θέλω μόνο, ωστε οι ερωτήσεις να γίνουν πολλές και να γεμίσει γρήγορα το site, τότε θα είναι πιο χρήσιμο....για αυτό αν τώρα έχετε μια ερώτηση ή σκεφτείτε κάποια αργότερα, go http://www.ipedia.gr

Δημοσ.

ενημέρωση: πρόσθεσα τη δυνατότητα να παρακολουθεί κάποιος μια ερώτηση για απαντήσεις έτσι ώστε μόλις δημοσιευθεί μία απάντηση σε κάποια ερώτηση να λαμβάνει email.

νομίζω χρήσιμη δυνατότητα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...