katerina_a_86 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Έχω κάτι αυτά τα ηχεία πολλά χρόνια και απο χθες εκεί που όλα ειναι κανονικά ξαφνικά κόβεται ο ήχος από το ένα ηχείο ή μειώνεται και μετα επανέρχεται μόνος του χωρίς την παραμικρή παρέμβαση όλα αυτά. Υπάρχει ένας διακόπτης έντασης (όπως φαίνεται και στην photo) που αν τον ταρακουνήσω λίγο υπάρχουν τάσεις επαναφοράς. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ή να αρχίσω να ψάχνω καινούρια?
IMAndreas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Έχω και εγώ πολύ παλιά ηχεία της creative 4.1 στα οποία συμβαίνει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Προσπάθησα να ανοίξω τον αυξομειωτή έντασης αλλά δεν τα κατάφερα. Εάν δεν βρεις ανταλλακτικό πας για άλλα.... ***έχω δοκιμάσει και το εξής, βάζω ένα κομμάτι να παίξει και τα βάζω τέρμα για 1-2 δευτερόλεπτα και μετά νορμαλ δεν αυξομειώνεται ο ήχος....τώρα που οφείλεται το πρόβλημα δεν γνωρίζω...
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Σιγα να μην βρω ανταλλακτικο, πάντως είναι παράξενο φαινόμενο, ξέρει κανείς που οφείλεται?
nick#18 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 υπαρχει μια πιθανοτητα να εχει "καρβουνιασει" μεσα ο διακοπτης.... και εγω σε ενα χειριστηριο απο p580 ανεβοκατεβαζα το volume και μονο ηχο δεν ακουγες... Τοτε λοιπον πηρα ενα καθαριστικο σπρει επαφων ανοιξα το χειριστηριο, του χωσα μπολικο και εφτιαξε...
demosdem Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 υπαρχει μια πιθανοτητα να εχει "καρβουνιασει" μεσα ο διακοπτης.... και εγω σε ενα χειριστηριο απο p580 ανεβοκατεβαζα το volume και μονο ηχο δεν ακουγες... Τοτε λοιπον πηρα ενα καθαριστικο σπρει επαφων ανοιξα το χειριστηριο, του χωσα μπολικο και εφτιαξε... Είναι και σκόνη που σιγά σιγά μαζεύεται και κάνει αυτό το φαινόμενο. Εαν μπορείς να ανοίξεις και να ρίξεις σπρέι επαφών χωρίς λάδι μάλλον θα στρώσει. Εαν είναι φτηνό πράγμα μάλλον δεν θα καταφέρεις τίποτα.
katerina_a_86 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ιδέα. Το διακόπτης βρίσκεται σε ένα καλώδιο που μεσολαβεί μεταξύ των ηχείων και της εισόδου στο pc. Γιατί να μην αντικαταστήσω το καλώδιο αυτό με ένα κοινό καλώδιο. Απλά δεν θα έχει τον διακόπτη ο οποίος ειναι άχρηστος. Οπότε χρειάζομαι ένα καλώδιο ηχείων αρσενικό και από τις 2 πλευρές. Πως το λένε και που θα βρω? ---------- Προσθήκη στις 12:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:20 ---------- Είχα τυχαία τέτοιο καλώδιο. Δούλεψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.