macabre_sunsets Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό το netbook? Έρχεται με τον Atom N450, 1GB Ram και Windows 7 Starter. Είναι καλύτερος ο Ν450 από τον N270 ή απλά έχει λιγότερη κατανάλωση με μικρότερη απόδοση? Γενικά είναι αξιόπιστα τα MSI Wind? Το έχω βρει ~230€ αλλά δεν το βρίσκω στον "τσιγγούνη" για να συγκρίνω τιμές :/
lagoudakis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 μπορω να σου απαντησω μονο στην ερωτηση αν ειναι σκυλια επειδη ειχα στην κατοχη μου 2 msi u100 (τωρα εχω 1)προσωπικα δεν μου εχουν κανει το παραμικρο και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,και απο οτι βλεπω στο φορουμ απο τα παιδια που τα εχουν δεν ακουω κακα λογια,και πουλησε αρκετα το wind,τωρα για το 130 που λες δεν το ξερω
macabre_sunsets Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μακάρι να βγει και το U130 "σκυλί" και να μην έχουμε τρεχάματα με εγγυήσεις και λοιπά. Πάντως με μια πρώτη επαφή (δεν αντιστάθηκα και το πήρα τελικά - ελπίζω να μην με πιάσαν κότσο με την τιμή :/) φαίνεται να πηγαίνει καλά με τα W7 Starter. Αυτό που μου έκανε πάντως εντύπωση είναι ότι είχε επιλογή για εγκατάσταση "Ελληνικών" Windοws (η αγορά έγινε στην Αγγλία).
lagoudakis Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 μια χαρα το πηρες σε αυτα τα χρηματα,αντε καλοριζικοαυτο δεν ειναι;http://eu.msi.com/index.php?func=proddesc&prod_no=1969&maincat_no=135&cat2_no=582&cat3_no=1969
macabre_sunsets Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ Ναι αυτό το netbook είναι. Μπαταρίες πού μπορούμε να βρούμε (εκτός ebay και από Κίνα) μπας και του βάλω καμια 6/9-cell; Επίσης, μιας και κατασκευαστικά το βλέπω σαν το U100, είναι εύκολο να προστεθεί άλλο 1GB Ram?
newtech Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Έκανα μια αναζήτηση αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό το netbook? Έρχεται με τον Atom N450, 1GB Ram και Windows 7 Starter. Είναι καλύτερος ο Ν450 από τον N270 ή απλά έχει λιγότερη κατανάλωση με μικρότερη απόδοση? Γενικά είναι αξιόπιστα τα MSI Wind? Το έχω βρει ~230€ αλλά δεν το βρίσκω στον "τσιγγούνη" για να συγκρίνω τιμές :/ O N450 ειναι ο εξελιγμενος Ν280 (1.66Ghz k 64μπιτος) Η τιμη ειναι περιπου στα 230euro (μια χαρα δηλαδη το πηρες αν σκεφτεις οτι ολα τα εχουμε λιγο τσιμπιμενα) 1.3mp camera (καλη για λαπτοπ) Δες κ για τον επεξεργαστη.. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=x-wVSuejVp0[/ame] Το μονο - στα λαπτοπ της MSI ειναι τα SPEAKERS της!!!!! Κατα τα αλλα.. MSI FTW! It seems that with the Pine Trail/Pineview architecture we're going to see some performance boost in netbook processor performance. The Intel Atom N450 and Atom N470 will take advantage of the integrated memory controller, the lower DDR access latency will definetly improve single thread performance. Other hand hyperthreading will be relatively less efficient. While the Atom N450 will still be clocked at 1.66GHz (as in Atom N280), the real boost is expected with Atom N470, getting clocked at 1.83GHz. * Atom N270 vs N280: almost inesistend performance adder. * Atom N270/N280 vs N450: here I see some advantage of the N450 especially vs N270, not dramatic tough. * Atom N270/N280 vs N470: here we should see a measurable performance boost, given the 10% higher clock. That said, don't forget that Intel don't have interest on a very powerful Atom processor to avoid competition with Core Solo ULV processors. The Atom processor got a simple in-order architecture, it means that (for example) a 1.6GHz Core Solo processor is much more powerfule than a 1.6GHz Atom. http://1.bp.blogspot.com/_pEfSMUbljUA/S0jKDiGkzWI/AAAAAAAAADU/h-e8OUGNnnE/s1600-h/3dmark06_atom_n450_n280.jpg http://2.bp.blogspot.com/_pEfSMUbljUA/S0jJsDszepI/AAAAAAAAADE/OmTWVDo1z2I/s1600-h/wprime_atom_n450_n280_n270.jpg http://3.bp.blogspot.com/_pEfSMUbljUA/S0jJ4pCayFI/AAAAAAAAADM/3LNXux4aKj8/s1600-h/cinebenchr10_atom_n450_n280.jpg
macabre_sunsets Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μερικά screenshot από CPUz και GPUz μήπως και ενδιαφέρουν κάποιον.
lagoudakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ Ναι αυτό το netbook είναι. Μπαταρίες πού μπορούμε να βρούμε (εκτός ebay και από Κίνα) μπας και του βάλω καμια 6/9-cell; Επίσης, μιας και κατασκευαστικά το βλέπω σαν το U100, είναι εύκολο να προστεθεί άλλο 1GB Ram? λογικα κατα 99% θα εχει θεση για να του βαλεις αλλο 1giga στο ποστ 115 στο φορουμ του msi u100 plus εχω βαλει ενα video απο youtube που δειχνει τον τροπο,μπαταρια που εχω παρει απο το ebay μου δουλευει μια χαρα,τωρα τι φοραει το δικο σου;3cell;επισης ειδα οτι βγηκε καινουργιο bios για το μηχανημα σου αυτες τις μερες
macabre_sunsets Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ναι 3-cell έχει τώρα (ΒΤΥ-S11). Τι μπαταρία του έχεις πάρει? 9-cell? Πόσο αντέχει? Ψάχνω για μπαταρία αλλά δεν βρίσκω για αυτό το μοντέλο. Μόνο για το U100/U123 έχουν. Αν και υποψιάζομαι ότι η μπαταρία πρέπει να είναι ίδια, ψάχνω από κάπου μια επιβεβαίωση. Βρίσκω 9-cell γύρω στα 40€ (χωρίς μεταφορικά). Καλά είναι? Όσο για την RAM όντως έχει ένα dimm κενό, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση άμα του βάλω ή όχι (αν και μάλλον το θέλει 1GB ακόμα). Χμ... το Live Update δεν μου βρίσκει το νέο BIOS :/ Αν και στην σελίδα βλέπω κι εγώ ότι έχει βγει νεότερη έκδοση.
lagoudakis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ναι 3-cell έχει τώρα (ΒΤΥ-S11). Τι μπαταρία του έχεις πάρει? 9-cell? Πόσο αντέχει? Ψάχνω για μπαταρία αλλά δεν βρίσκω για αυτό το μοντέλο. Μόνο για το U100/U123 έχουν. Αν και υποψιάζομαι ότι η μπαταρία πρέπει να είναι ίδια, ψάχνω από κάπου μια επιβεβαίωση. Βρίσκω 9-cell γύρω στα 40€ (χωρίς μεταφορικά). Καλά είναι? Όσο για την RAM όντως έχει ένα dimm κενό, αλλά δεν έχω πάρει ακόμα την απόφαση άμα του βάλω ή όχι (αν και μάλλον το θέλει 1GB ακόμα). Χμ... το Live Update δεν μου βρίσκει το νέο BIOS :/ Αν και στην σελίδα βλέπω κι εγώ ότι έχει βγει νεότερη έκδοση. λογικα πρεπει να ειναι η ιδια(αν εισαι αθηνα μπορω να σου δειξω την δικια μου για να εισαι σιγουρος)το live update δεν ειναι αξιο εμπιστοσυνης καλυτερα να το τσεκαρεις μονος σου,θα σου προτεινα 6cell(αυτη φοραω) για να μην γινει μπαουλο το μηχανημα σου,με 6cell βγαζεις 4 ωρες ανετα με wifi και την φωτεινοτητα στο 75%,η 3cell ειναι πολυ μικρη,λογικα το 2ωρο με το ζορι θα το φτανεις ε;σιγουρα με 2giga το μηχανημα σου θα παει πολυ καλυτερα ειδικα με τα 7αρια
macabre_sunsets Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Ευχαριστώ για την πρόθεση, αλλά δεν βρίσκομαι Αθήνα αυτό τον καιρό. Γύρω στις 2 και κάτι ώρες βγάζει με bluetooth/wifi κλειστά και γύρω στο 50% φωτεινότητα. Βέβαια περιμένω να βελτιωθεί λίγο ο χρόνος μετά από κάποιους κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης. Σκεφτόμουν 9-cell για να αντέχει στα πολύωρα ταξίδια και στις ώρες αναμονής στα αεροδρόμια :Ρ Μάλλον θα μπει 1GB ακόμα γιατί σέρνεται σε σελίδες με flash :/ Ελπίζω να μην το διαλύσω :Ρ
lagoudakis Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 οποτε αν θελεις αναμονη πανω απο 4,5 ωρες η 9cell ειναι μονοδρομος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.