Προς το περιεχόμενο

Μια αποψη περι Mac ενος νεου στον χωρο αυτο!!!!

mchrisober

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μην ξεχνας ομως οτι μερικοι παραμενουμε για παντα παιδια!!!!!

ε φυσικα , γι αυτο μετα τον imac24 πηρα και ενα macbookpro , και χτες ενα macmini , και οπως ειπα και στο παρελθον (πεταξα τοτελευταιο μου pc μου στον καδο και αναψα ενα τσιγαρο περιμενοντας το απορριματοφορο να σιγουρευτω οτι το πηρε:-D:-D:-D)

Δημοσ.

Παιδες συμφωνω εν μερη με αυτα που λετε, αλλα γινεστε εριστικοι και μονο με τον τροπο που τα λετε.

Εαν με απασχολουσε μονο το θεμα δουλειας, κατα 99% θα πηγαινα σε Mac, αλλα θελω και παιχνιδια και μοντες και να αλλαζω καρτες και και και...

Το να μου δωσεις επιχειρηματα το θεωρω σεβαστο και θα προσπαθησω να σε καταλαβω. Το να πεις το παραπανω με το σκουπιδιαρικο θα διαφωνησω, γιατι μπορει καλλιστα ο τυπος του Pc να πει το ιδιο.

Ποιο πολυ το εκανα σαν review-conclusion απο την επαφη μου με Μακ, προσπαθωντας να μην ειμαι εριστικος και υποκειμενικος.

Τελος το οτι εχεις τοσα πραγματα δεν παει να πει οτι εισαι παιδια, απλα εισαι υπερκαταναλωτικος για μενα. Εαν το παραδεχτεις οπως το παραδεχομαι κι εγω, που ενθουσιαζομαι με οτιδηποτε καινουργιο αλλα οχι μονο Μακ ή Pc. Γενικοτερα μην ειστε τοσο κολλημενοι ή τουλαχιστον μην το δειχνετε...

Δημοσ.
ε φυσικα , γι αυτο μετα τον imac24 πηρα και ενα macbookpro , και χτες ενα macmini , και οπως ειπα και στο παρελθον (πεταξα τοτελευταιο μου pc μου στον καδο και αναψα ενα τσιγαρο περιμενοντας το απορριματοφορο να σιγουρευτω οτι το πηρε:-D:-D:-D)

Φάουλ!!!!

Δεν πετάμε τα PC στον κάδο, τα πάμε για ανακύκλωση.

Χωρίς καμία πλάκα.

Εγώ με mac δεν έχω ασχοληθεί.

Όλοι όμως όσοι έχουν, είναι τόσο ευτυχισμένοι, που αρκετοί από αυτούς, γίνονται fanboys. Είναι πολύ καλό να είσαι ευτυχισμένος (για όλους) και πολύ κακό να είσαι fanboy (για τους άλλους-εμάς!).

Αυτό το θέλεις απλά να κάνεις τη δουλειά σου είναι πλήρως αποδεκτό.

Μακάρι όλα να ήταν τόσο απλά.

Και να υπήρχε και το Linux για ανήσυχες ψυχές. Γιατί σκάλισμα στα Windows, καλό είναι δεν λέω, αλλά είναι απλώς ένα level πάνω(machine oriented POV).

Και θα αποφύγω να πάρω mac, μην τυχόν και μεγαλώσω!

Δημοσ.

Εγώ πάντως παιδιά, μετά από πολλάαα χρόνια PC και όντας 2 μήνες+ περήφανος κάτοχος Mac Pro, νιώθω ότι με τον Mac ηρέμησα...!!!

Έφυγε κάποιου είδους "άγχος" που σου δίνουν τα PC...!!!

Επίσης, πραγματικά εκτίμησα και την αθόρυβη λειτουργία του...!!!

(δηλαδή για να καταλάβετε, πλέον με ενοχλεί πχ. ο θόρυβος των HDD's μου και καθόλου ο ανεπαίσθητος ήχος του Mac...looll. Ευτυχώς έχω την δυνατότητα να κλείνω τους 2 X 1 TB εξωτερικούς μου HDD's...και ησυχάζει το κεφάλι μου...χαχαχα)

Με τον Mac είμαι ξέγνοιαστος...!!! Όλα δουλεύουν ρολόι, όλα κυλάνε νεράκι και σιγά σιγά, χωρίς να αγχώνομαι, συμμαζεύω και τους δίσκους μου κλπ (επικρατεί ένα χάος στους HDD's μου)...!!! Ε, αν τύχει και μου την δώσει να παίξω κανένα παιχνιδάκι, Boot-άρω στα Windows με το Bootcamp και όλα μια χαρά...!!! Άλλωστε η GTX285 δεν είναι καθόλου άσχημη κάρτα για παιχνιδάκια εποχής - αν τύχει και παίξω κανένα. Ούτε ο Xeon i7 Nehalem επεξεργαστής είναι και άσχημος....!!! Αν χρειαστώ καμιά εφαρμογή για Windows (όχι βαριά όπως ένα Game), μπορώ να την τρέξω μέσα στα Windows/Virtualbox...!!! Συνεπώς έχω τα πάντα και έχω βολευτεί μια χαρά...!!!

Τις προάλλες μου ζήτησε η κοπέλα μου να εντοπίσω ένα αρχείο *.doc. Η κλασσική απάντηση σαν PC User ήταν ---> "πωω...τι με βάζεις να ψάχνω τώρα...είμαι κουρασμένος από την δουλειά, πού να το εντοπίσω μέσα στο χάος, θα πάρει 10 ώρες... κλπ..κλπ"....!!!! Ε, σας πληροφορώ οτι την εμπειρία του "Search ala Mac"...δεν την είχα ξαναζήσει...!!! Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα, είχα εντοπίσει το αρχείο που έψαχνα (ανάμεσα σε 2.5 TB χάους και αταξίας....και μάλιστα χωρίς το "γρου-γρου" του δίσκου που "ψάχνει"....!!!! ). Απλά έγραψα μία λέξη κλειδί, και ο Mac το εντόπισε αμέσως...!!! Ε, εντυπωσιάστηκα...!!! "Δεν υπάρχει"....είναι η σωστή έκφραση σε γλώσσα "Slag" (αργκό)....!!!

Δεν θα αναφερθώ στο Time Machine....!!! Και αυτό "δεν υπάρχει"...(τελεία και παύλα όσον αφορά το Backup. Το Time Machine δεν παίζεται)!!! looll....!!!

Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για τα θετικά του Mac...!!!

Προσωπικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος....!!!!

Α, και σε συνδυασμό με το iphone μου, με έχει οργανώσει πολύ όμορφα γενικώς...!!! Όλα είναι synced...και δουλεύουν ρολόι...!!!

Για όσους δεν μπορούν να συμβιβαστούν οικονομικά με τους Mac, ίσως η καλύτερη λύση να ήταν ένα φθηνό mac mini για όλα τα άλλα εκτός από παιχνίδια και ένα PC για τα παιχνιδάκια...!!!

Από εκεί και πέρα είναι θέμα του "τι εφαρμογές θέλει να χρησιμοποιεί" ο καθένας.

Κάθε "κόσμος" έχει την χάρη του....!!! Οι Mac σίγουρα όμως δίνουν μια πρωτόγνωρη ξεγνοιασιά και ανετίλα που τα PC ονειρεύονται αλλά δεν έχουν...!!!

It just...........Works....and it is Fast....!!!!

Όσο περνάει ο καιρός, νιώθω ότι μάααλλοονν πρέπει να ισχύει το ρητό "once you go mac...you never go back"...!!!

Ίδωμεν τι θα δείξει το μέλλον. Είναι πολύ νωρίς για εμένα να κρίνω προς το παρόν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...