Προς το περιεχόμενο

τελωνειο και ΕΛΤΑ

mithrid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.εχω μια απορια.μου φερανε ενα δεμα απο κινα σημερα μεσω των ταχυμεταφορων ελτα.

ειναι η δευτερη φορα μεσω της συγκεκριμενης υπηρεσιας.με βαλανε να υπογραψω οτι παρελαβα και να πληρωσω 3ε.

οταν ρωτησα γιατι,μου ειπαν οτι ειναι απο τελωνειο και μου εδειξαν μια σφραγιδα πανω στο δεμα(μια κοκκινη που γραφει τελωνειο κ ημερομηνια-δεν εχουν βαλει ημερομηνια-και μια μπλε).

εν τω μεταξυ στις 10/2 εφτασε στην ελλαδα και στις 10/2πηγε στη ταχυμ.ελτα συμφωνα με τα στοιχεια του δεματος μου.

να αναφερω σε αλλες παραγγελιες μεσω κανονικου ελτα δεν μου εχει ερθει ποτε τελωνειο κ δεν εχω πληρωσει cent παραπανω.

ειναι νομιμο αυτο?μηπως προκειται για παρανομια?δεν μου δωσανε αποδειξη για τα 3ε και δεν αναγραφεται ημερομηνια.κατω απο αυτες τις συμθηκες θα μπορουσε ο καθε coyrier να λεει οτι περασε τελωνειο.στεκουν οι αποψεις μου?διαφωτιστε με.ευχαριστω.

Δημοσ.

τεσπα.εμενα με ενοχλει οτι παιρνουν στο ετσι 3ε χωρις να εκδοσουν καποια αποδειξη κ με την ενδειξη απλα μιας σφραγιδας

Δημοσ.

δηλαδη μπορω να μην πληρωσω κ εγω τα 3ε που ζητανε χωρις αποδειξη κ να κινηθω νομικα.σωστα?και που ξερω οτι δεν ειναι κολπο να βαζουν σφραγιδα οποτε τους καπνισει και χωρις ημερομηνια μονο κ μονο για αισχροκερδεια?κανενα ελεος στους λωποδυτες!

Δημοσ.

Σε οποιο δεμα περασει απο τελωνειο χρεωνεσαι με τα 3 ευρω, που ειναι εξοδα παραστασης. Δεν ειναι δασμοι αυτο, ειναι πάγιο, τα εξοδα διαχειρισης. Ακομα και αν δεν το ανοιξουν καθολου, απο τη στιγμη που περασε απο το χωρο του τελωνειου, τα τρια ευρω θα τα πληρωσεις.

Αν χρειαστει να πληρωθει δασμος, αυτος θα ειναι επιπλεον των τριων ευρω..

Συνηθως απο Κινα ολες οι κουριερ περνανε απαραιτητα απο τελωνειο, οπως και οτιδηποτε σταλει συστημενο. Μικρα δεματακια που στελνονται με απλο ταχυδρομειο μονο δεν περνανε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...