bandito Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Πώς σας φαίνεται το δικο μου? Ουτε 10kb δεν ειναι
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Sorry αλλά τα θέμα έχει παραγίνει. Σας παραθέτω μερικά από τα "σοβαρά" επιχειρήματα που λέγονται από έναν έξοχο user του φόρα για το όλο θέμα: Eleos pia skata exete sto kefali sas? Diamartireste gia m#la#ies varethika...katantisate apelpistika kourastikoi merikoi edw mesa.. kala esi prepei na eisai megalo komplexaki...den eksigeite allios.Tin epomenh fora pou tha kaneis kapious xaraktirismous h sxolia gia mena na kanonisoume an einai na ta poume apo konta na sou liso oles tis apories pou exeis gia to forum... pios tis mamei tis eikones re pyro apla mou tin dinei o tropos tou Oso xazos ki an eisai to disable tis eikonas mporeis na to katalaveis,diladi ymarton. Pia epixerimata re pooh bah Poios sou dose to dikaioma na les kati tetoio..?Diladi poli thrasos exeis.. Περιμένω απόψεις από τρίτους για το ποιος βρίζει και ποιος δεν ξέρει να μιλάει. Και δεν θα μου πει κανένας σε ποιον θα μιλάω και αν θα μιλάω. Το δίκιο να λέγετε και όχι να πνίγεται. Αν μερικοί-μερικοί έχουν μάθει στην ζωή σους να διαγράφουν το δίκιο και να δέχονται το άδικο τότε άστα να πάνε... Πάντως η ερώτηση μου ΑΚΟΜΑ να απαντηθεί...
epote Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 HAL: an den apenergopoihthoun ta sigs tha kikloforo kai ego me ena pou tha troei 8 selides san ton bandito, einai poly ekneyristika
ex_tep Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 1)axaxaxax.Loipon arxizontas me tin proth ataka tin eipa entelos asteia kai simplirosa dipla oti tin leei o georgiou...Esi skopima to pareleipses.. Episis na simplirosos oti Ontos Apodeiknieis me to parapano sou post oti Mono SKATA exeis sto kefali sou kai tipota allo..kai auth tin fora kiriolekto kai den to leo asteia.. 2)Nai diamartireste gia malakies giati ta astarekia kai ta skitsakia einai nipiaka themata sizitisis lian epieikos... 3)Nai pios tis mamei tis eikones??Mono kati atoma san ki esena profanos pou den exoun alli douleia kai diamartirontai gia anousia themata..kai episis areskonte sto na prokaloun erides.. 4)Se eipa ekeini tin stigmh Pooh bah giati eisai pouh bah an den kano lathos. 5)Den sou xo dosei to dikaioma na mou kaneis ipodixeis tou stil an de sou aresei siko kai fige..Apisteuto thrasos o pooh bah..Egw prosopika den ta anexomai auta. 6)Agnoises tin simvouli pou sou edosa na min asxolise mazi mou oute emesa oute amesa.Distixos gia sena an sinexiseis tha me anagaseis na to paro poli prosopika to olo thema kai den to thelo..Kano deuteri paraxorish auth thn stigmh kai sou dino tin eukairia na skeuteis.
@_zerocool Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Είχα σκοπό να μην μπώ στην συζήτηση γιατί απλά έχει χιλιουποθεί και βαρέθηκα να ακούω τέτοια. Σε άλλα forum υπάρχει η δυνατότα να υπάρχει περιοριζμός στης διαστάσεις μιας φωτό για να αποφεύγονται τα παρατράγουδα του τόπικ αυτού. ΝΑΙ με ενοχλεί όταν υπάρχει μια εικόνα που πίανει την μισή σελίδα στον Browser και όταν αυτός ο χρήστης κάνει περισσότερες από μια φορά reply γίνεται αηδία. Επίσης δεν είναι λύση να κάνεις disable show signature γιατί απλά υπάρχουν υπογραφές που θέλεις να δείς, όπως μια σελίδα ή κάτι άλλο χρήσιμο.
ex_tep Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Kai kati teleutaio pou kai auti tin fora epi tou thematos.. Protino na ginei ena POLL 1)Na Katargithoun ta Signs 2)Na mhn katargithoun ta signs 3)Na iparxei orio stis diastaseis/megethos ton Pics As ginei ena tetoio poll na psifisoume kai na teleionei edw to thema..Hal mporeis na kaneis ena tetoio aploustato poll?Ena nai i ena oxi arkei..Mou fenete poli dikaih kai dimokratikotath diadikasia prosopika
LL_NEO Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Είμαι κομπλεξικός επειδή πήρα την φωτογραφία της αγαπημένης μου motherboard έγραψα πάνω της 10 πράγματα και την έβαλα στη sig? Δηλαδή για σένα ρε timi πως πρέπει να σε χαρακτηρίσω που μέχρι προχτές είχες link στην υπογραφή σου που παρέπεμπε σε σελίδα με τη διαδικασία κατασκευής του κουτιού σου; Ότι έχεις σύνδρομο φαλλικής ανεπάρκεις ίσως; Και μη μου πεις οτι εσύ δεν υποχρέωνες κανέναν να τη δει, γιατί θα σου πω και γω οτι υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιηθούν οι υπογραφές για τον καθένα μας. Και επειδή έχει γίνει της πουτάνας στο τόπικ αυτό ας συνοψίσω τις απόψεις μερικών: α) Δε θέλω να βλέπω φωτογραφίες β) Δε θέλω να βλέπω φωτογραφίες με συνθέσεις υπολογιστών γ) Δε θέλω να βλέπω φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους Η άποψή μου πάνω σε αυτά: α) Εγώ θέλω να βλέπω φωτογραφίες, με τη λογική σας λοιπόν λέω και γω βάλτε όλοι φωτογραφίες β) Εγώ θέλω να βλέπω φωτογραφίες με συνθέσεις υπολογιστών, με τη λογική σας λοιπόν λέω και γω βάλτε όλοι φωτογραφίες με συνθέσεις υπολογιστών. γ) Συμφωνώ και γω και με το που θα ανακοινωθεί ο παραπάνω περιορισμός απο τους αρμόδιους και όχι απο ραπανάκια θα συμμορφωθώ. Και επειδή ο τίμι έκανε μια ερώτηση σχετικά με τη χρησιμότητα των εικόνων θα του πω οτι είναι ακριβώς η ίδια με την χρησιμοποιήση γραμμάτων στην υπογραφή. Αν με ρωτάς γιατί έβαλα εικόνα και δεν τα γραψα με απλή γραμματοσειρά(αλήθεια κάτι τέτοιο θα έβλαπτε και πάλι τα χρηστά ήθη ορισμένων η απάντηση είναι απλή. Γουστάρω να βλέπω το artwork της μητρικής μου. Έχει πρόβλημα με αυτό; Ναι; Σώωωωωπα δε μου καίγεται καρφί.
kernel Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Eipame re paides ri3te tous tonous den yparxei logos gia kavgades. Akouste oles tis gnomes oso mikres/anohtes k an deixnoun. Ma8ete na milate kalytera k na kritikarete ton apenanti me omorfo tropo, anti na "brizete" antiproteinete tou kati, ala mh kanete post apla gia na kanete post. TO simperasma mou einai pos telika plin emesos safos ligo poloi arketoi(an oxi oi perisoteroi) symfonoume se ena simeio, to simeio pou leei:"Na epitrepetai foto sthn ypografh ala me kapia oria".(kata thn gnomh mou kalytera na ypirxan Avatars). LL_NEO:Aniko sthn kathgoria pou leei:"γ) Δε θέλω να βλέπω φωτογραφίες μεγάλου μεγέθους". K kataligo sto oti symfono apolyta me ton ex_tep:se oti exei na kanei me to 8ema "POLL". Estila 1 email ston HAL9000 sxetika me auto an apantisei vlepoume.
LL_NEO Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 kernel νομίζω οτι με σένα τα είπαμε μια χαρά και κυρίως κόσμια στην αρχή αυτού του τόπικ. Αλλά όταν κάποιος με κατατάσει στην κατηγορία των κομπλεξικών, επειδή είχα το θράσος να βάλω φωτο με τη σύνθεση μου, συγνώμη αλλά στέλνω χωρίς πολλή σκέψη την κοσμιότητα και την ηρεμία περίπατο. Πιστεύεις οτι το poll μπορεί να κάνει κάτι; Με τέτοιο φανατισμό που μίλησαν μερικοί σκέφτομαι πως δε θα πολυκολήσουν να φτιάξουν 5-6 λογαριασμούς για να ψηφίσουν, ή ίσως για να δώσουν αστεράκια στο original account τους, αν έχουν τέτοιο άγχος...
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Καλό θα ήταν να ηρεμήσουμε λίγο νομίζω. Η γνώμη μου είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο στην ύπαρξη αλλά στο μέγεθος των φωτογραφιών (και σε pixels και σε kilobytes). Θα μπορούσε όποιος θέλει λοιπόν να διατυπώσει την άποψη του για το ποιο θα μπορούσε να είναι ένα αποδεκτό μέγεθος. Οι αντιπαραθέσεις δε νομίζω να προωθήσουν το ζήτημα, μάλλον απλά θα του βάλουν ένα ωραιότατο λουκετάκι...
pyro Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 timi: Που ακριβώς είναι χρήσιμες οι εικόνες με τις προδιαγραφές των Η/Υ σας; poly apla kai jeka0ara,pou0ena, apla toua aresei na tis exoune, ean den sou aresei na to kaneis disable!
UserX Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote KWSN-Men:</font><hr> Καλό θα ήταν να ηρεμήσουμε λίγο νομίζω. Η γνώμη μου είναι ότι το πρόβλημα δεν είναι τόσο στην ύπαρξη αλλά στο μέγεθος των φωτογραφιών (και σε pixels και σε kilobytes). Θα μπορούσε όποιος θέλει λοιπόν να διατυπώσει την άποψη του για το ποιο θα μπορούσε να είναι ένα αποδεκτό μέγεθος. Οι αντιπαραθέσεις δε νομίζω να προωθήσουν το ζήτημα, μάλλον απλά θα του βάλουν ένα ωραιότατο λουκετάκι... <hr /></blockquote> eho tin entiposi oti afti einai kai i kaliteri lisi telika!! Ego pantos prepei na eho ti mikroteri fotografia kai se pixels kai se bytes (oute kan kbytes) sto sig mou, apo olous tous users!
Hal9000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2003 To θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές και είναι πολύ απλό Δεν υπάρχει μέθοδος διαχωρισμού όμορφων με κακόγουστων signature. Υπάρχει ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Προσωπικά δεν μου κάνει εντύπωση κανένα signature ώστε να μη χρειαστεί να τα απενεργοποιήσω. Αντιθέτως υπάρχει μια μεγάλη γκάμα από κακόγουστες υπογραφές. Το script αυτό είναι και δεν γίνονται καθόλου εύκολα οι αλλαγές και προσωπικά δεν βλέπω κανένα λόγο να γίνουν για να ικανοποιηθούν 2-3. Το θέμα έπρεπε να κλειδωθεί μετά από το reply του pyro και κακώς το άφησα. Μια συμβουλή σε μερικούς "μάγκες" . Αλλάξτε μυαλά και μάθετε να συζητάτε ήρεμα. Με το να βρίζετε μόνο γέλια προκαλείτε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.