kernel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Re paidia dld ilikrina toso kairo den milaga ala pistevo pos ton teleutaio kairo exei paraginei to kako me tis ypografes. Mpeneis na diavaseis merika post san an8ropos k anti gi auto xaramizetai tsaba xronos mexri na katevoun ena soro hli8ies ypografes(de 8elo na onomaso atoma ala pistevo oti katalavenete), kati eikones 45 metra dld eleos, eleos, POLYELEOS! :grin: Bebea to megalytero meros ths ey8inis giauto to exei o idios o Hal9000 pou to epitrepei. Elpizo na mhn eimai o monos pou to exei paratirisei auto to kako. kante kati giati xanomaste!!! k gia na antiprotino kati pano se auto pros ton HAL9000, 1000 fores na epitrapei xrhsh enos mikrou se diastaseis eikonidiou(ta koinos legomena Avatars) kato apo to nick ka8e usr. filika & x8rika:
pyro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 My Home > Display preferences, number of shown threads, languages, colors... > Do you want to view other user's signatures with their posts > no
kernel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Nai symfonoi mia lysh einai k auth. To provlima mou omos den einai sto na vlepo tis ypografes ala sto na mh vlepo tis eikones pou apartizoun tis ypografes. px mia ypografh pou 8a eixe as poume 1 a3iologo site www.kati.gr 8a i8ela na to do. De 3ero an me katalaveneis.
LL_NEO Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Σαν να λέμε το πρόβλημα σου είναι καθαρά εικαστικό;
kernel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 LL NEO: Sa na leme oti h ypografh den einai photo album
LL_NEO Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Συμφωνώ απόλυτα. Με τη μόνη διαφορά οτι για να γίνει η υπογραφή άλμπουμ χρειάζεται παραπάνω απο μια φωτογραφία.
pyro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 re paideia sorry alla mou thn dinei otan sas junizei to ena kai sas xalaei to allo! aman pia, forum einai, anr0wpoi milane metajytous, shmasia den exei to signature, alla ta pramata pou grafoume! sto katw katw ama de saresei na katebaseis to opera kai na baleis na mhn fainontai ka0olou oi eikones!
kernel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 LL NEO: k mena maresoun oi eikones alla an to deis praktika to 8ema einai astoxo k askopo. Gia paradeigma des to diko sou post: "Συμφωνώ απόλυτα. Με τη μόνη διαφορά οτι για να γίνει η υπογραφή άλμπουμ χρειάζεται παραπάνω απο μια φωτογραφία. ". Egrapses mia koutsoulia(se pli8os le3eon) eno h antistoixh eikona kontevei ta 45 metra.
kernel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Tespa gia na mh sas spao ta @@ k gia na mh mou spate k eseis ta dika mou @@ mias pou den exo skopo na ala3o ton kosmo OPIOS 8elei as postarei sxetika me to an ton enoxlei ypografh/meggalh eikona. To post to anoi3a gia na grapsoun kirios atoma pou enoxlountai apo to 8ema pou proanefera k oxi gia na er8o se prosopiki antipara8esi me atoma pou den exoun provlima me tis ypografes/megales eikones.
LL_NEO Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Γενικώς δε μου αρέσουν τέτοιου είδους στιχομυθίες, συνήθως καταλήγουν σε παρεξηγήσεις, γι'αυτό θα πω απο την πλευρά μου την τελευταία μου κουβέντα μου και θα αποχωρήσω. Το τι αρέσει και το τι δεν αρέσει στον καθένα είναι καθαρά υποκειμενικό. Θα μπορούσα να δεχτώ σαν άποψη το γεγονός οτι έχω dialup και δε μπορώ να περιμένω την εικόνα κατέβει, αλλά γενικώς όλες αυτές κασάρόνται και οπότε την δεύτερη τρίτη φορά εμφανίζονται ακαριαία. Είχα λάβει προ ημερών μύνημα, όχι απο mod, να αλλάξω τη signature γιατί δε μπορούσε η κράση του αποστολέα να αντέξει την φράση "Blizzard τον πέρνεις και γέρνεις πατώκορφα". Εμένα απο την άλλη μπορεί να μη μου αρέσει κάτι άλλο στο κείμενο μιας υπογραφής, να τη θεωρώ προσβλητική ή κάτι άλλο. Να είχα βάλει κάτι τέτοιο για sig http://www.greenwebfans.gr/images/soccer/PAO-gay_2003/skalp.jpg να δεκτώ οτι δεν είναι σωστή, αλλά μια άλλη άσχετη που δεν προσβάλει κάνεναν, το θεωρώ απλή γκρίνια.
ex_tep Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote pyro:</font><hr> My Home > Display preferences, number of shown threads, languages, colors... > Do you want to view other user's signatures with their posts > no <hr /></blockquote> Nomizo apantise o Pyro.Oso gia tis Sign den kathisteroun KATHOLOU TO FORTOMA tis selidas!~!~~!Eleos pia skata exete sto kefali sas? pou leei kai o gergiou.. Prota fortonoun ta posts kai meta oi photografies.An den thelete na fortosoun oi photos apla patate to X ston explorer sas h kanete auto pou eipa o pyro ...Diamartireste gia m#la#ies varethika...katantisate apelpistika kourastikoi merikoi edw mesa..
madsc Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 ie => tools => internet options => advanced και βγάλε το τικ από το κουτάκι που λέει <show images>, άμα δεν θες να φορτώνουν. sc
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Επειδή είμαι χαζούλης και δεν καταλαβαίνω καλά. Που ακριβώς είναι χρήσιμες οι εικόνες με τις προδιαγραφές των Η/Υ σας; Μήπως αυτό αντανακλά κάποιο κόμπλεξ που έχετε για το δικό σας σύστημα; Αν κάνω λάθος πείτε μου τον λόγο που βάλατε αυτές τις images. Και μην μου πείτε ότι δεν υπάρχει λόγος γιατί κοροιδευόμαστε μεταξύ μας,έτσι; ex_tep Γιατί να χρειάζετε να κάνω κλικ στο Χ κάθε φορά που μπαίνω σε ένα θέμα του φόρα; Εσύ αυτό, πόσες φορές θα μπορούσες να το κάνεις άραγε μέσα σε μία ημέρα; Πάντως αν μας βαρέθηκες και αν σου είμαστε κουραστικοί, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί και τα σκυλιά δεμένα! Και αν θες να μάθεις και εμείς βαρεθήκαμε να βλέπουμε την "χωρίς νόημα" υπογραφή σου σε κάθε post σου, αλλά δεν καθόμαστε να σε βρίσουμε για τα σκατά που έχεις στο κεφάλι σου! Γενικά: Οι φωτογραφίες στις υπογραφές κάνουν το διάβασμα ενός θέματος το λιγότερο αδύνατο και δύσκολο. Το φόρα υπάρχει για να ποστάρουν οι χρήστες τα προβληματά τους και να τους βοηθάμε ή τις ιδέες τους και να τις συζητάμε. Και όχι για να βάζει ο καθένας στην υπογραφή του ότι του γουστάρει, που στο κάτω-κάτω δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟ. Πάρτε το χαμπάρι! Το να βάλεις στην υπογραφή την σελίδα σου, είναι ΟΚ. Να την επισκεφτώ, να την δω και να σου γράψω και στο guestbook! ΥΓ. Πριν κάνω αυτό το post είχα 7 votes και 4 αστεράκια. Έτσι για να δούμε τις αντιδράσεις μερικών-μερικών 8-)
vastravoud Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2003 Νομίζω υπάρχει θέμα με τίτλο "Παρατηρήσεις" στο οποίο μπορεί να συνεχιστεί η κουβέντα. Εγώ όμως θα επιμείνω στα AVATARS. Λύνουν μια και καλή το πρόβλημα, και δείτε εδώ πως ενσωματώνονται αρμονικά στο καλύτερο φόρουμ που υπάρχει: http://www.atlasf1.com/bb/showthread.php?s=&threadid=52347 Το πρόβλημα με τις εικόνες στις υπογραφές δεν είναι ο χρόνος φορτώματος, αλλά το ότι είναι μεγάλες και γεμίζουν την οθόνη. Με ένα μεγαλούτσικο άβαταρ(πχ 80Χ80) καλύπτεστε απόλυτα, ενώ βολεύει γιατί έτσι από ένα σημείο και μετά ο κάθε χρήστης αναγνωρίζεται αμέσως από την εικόνα που τον αντιπροσωπεύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.