Προς το περιεχόμενο

ati hd 5750 προβλημα!!!

kernelalive

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις αγόρασα μια ati hd 5750 radeon xfx και ενω την συνέδεσα κανονικα σε pci ex θυρα δν μου βγάζει σήμα στα μόνιτορ. Κοιταντας την μέσα απο το κούτι όλα δουλεύουν κανονικά αλλά ντα μονιτορ νεκρά. Έτσι την έστειλα πίσω και περίμενα να μου πουν τι προβλ έχει. Μετά από μια βδομάδα την πήρα πίσω χωρίς όμως να έχουν εντοπίσει προβλ. Φυσικά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει και δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει.

Αν κάποιος έχει καμία ιδεέα ας βοηθήσει.

mobo:asrock alivexfire -esata2

psu: 550w coolmaster

cpu: amd phenom 64

last gpu: xfx 8800gt

ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Έχω την ίδια κάρτα στο htpc και δεν παρουσιάστηκε ανάλογο πρόβλημα.

Πέρα απο την τροφοδοσία που είπε παραπάνω ο φίλος, μήπως η μητρική σου έχει onboard vga και έχεις ενεργοποιημένη αυτή απο το bios και όχι την pci?

Aν δεν παίζει κάτι τέτοιο τότε η αμέσως επόμενη ερώτηση είναι, τι τροφοδοτικό έχεις?

άκυρο για το τροφοδοτικό, τώρα το είδα.... :P

---------- Προσθήκη στις 16:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:28 ----------

Έκανες σωστή εκκαθάριση των drivers της nvidia πρίν βάλεις την ati στο pc? Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τους drivers και να τους ξαναπεράσεις. Τι monitor έχεις και ποιά είναι η συνδεσμολογία dvi to dvi, dvi to hdmi, ή hdmi to hdmi .... :-)

Δημοσ.
Έχω την ίδια κάρτα στο htpc και δεν παρουσιάστηκε ανάλογο πρόβλημα.

Πέρα απο την τροφοδοσία που είπε παραπάνω ο φίλος, μήπως η μητρική σου έχει onboard vga και έχεις ενεργοποιημένη αυτή απο το bios και όχι την pci?

Aν δεν παίζει κάτι τέτοιο τότε η αμέσως επόμενη ερώτηση είναι, τι τροφοδοτικό έχεις?

άκυρο για το τροφοδοτικό, τώρα το είδα.... :P

---------- Προσθήκη στις 16:39 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:28 ----------

Έκανες σωστή εκκαθάριση των drivers της nvidia πρίν βάλεις την ati στο pc? Δοκίμασε να απεγκαταστήσεις τους drivers και να τους ξαναπεράσεις. Τι monitor έχεις και ποιά είναι η συνδεσμολογία dvi to dvi, dvi to hdmi, ή hdmi to hdmi .... :-)

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας τώρα επι του θέματος έκανα αυτο που λες καθορίζοντας στο bios το σλοτ που έχω την κάρτα και παλι τπτ.Δοκίμασα και με μια οθόνη τα ίδια και πάλι ,οσον αναφορά την συνδεσμολογία εινια dvi se hdmi .Τώρα θα δοκιμάσω τουσ drivers που ανέφερες και θα ξαναστείλω.Παρατήρησα και κάτι άλλο (μπορεί και να μην έχει σημασία)οτι ανοίγοντας το pc με την νεα κάρτα είναι σαν να μένει αδρανές δλδ δν φαίνεται να όλα δουλεύουν κανονικά και απλά να μην βγάζει έξοδο στην οθόνη(ούτε δίσκο ακούω ούτε το χαρακτηριστικό biπ στο boot).Δοκίμασα να βγάλω το ρεύμα και απο το dvd μήπως και το πρόβλημα είναι το τροφοδοτικό αλλα πάλι τα ίδια.Εκκρεμεί μια δοκιμή και μια απάντηση σε σένα λιον θα επιστρεψω σε λιγάκι να σου πω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...