lyra Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Γειά σας, Θέλω να αγοράσω σακίδιο για trekking (75 L περίπου) και δεν ξέρω που να κοιτάξω. Ξέρω τον Πετρίδη, υπάρχουν άλλα τέτοια μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη? Αποκλείεται να είναι μόνο ένα. Συστήνετε την αγορά μέσω internet (π.χ. ebay) ? Μου είπαν ότι είναι ριψοκίνδυνο γιατί θα πρέπει να το έχω δοκιμάσει πάνω μου πρώτα ... Ευχαριστώ πολύ!
leftermann Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 δεν ξέρω σίγουρα, αλλά ίσως το woodland έχει τέτοια πράγματα; στην Ικτίνου...
freedubus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Από UK πάντως υπολόγισε κάπου 30 λίρες μεταφορικά για τόσο μεγάλο. Ναι, καλό είναι για τόσο μεγάλη χωρητικότητα να το δοκιμάσεις πρώτα. Πέρα από τα κλασικά outdoor shop, ψάξε για μαγαζιά/αποθήκες με στρατιωτικά είδη. Μπορεί να βρείς τρελές value for money ευκαιρίες, γιατί αγοράζουν από εκποιήσεις και δημοπρασίες σακίδια στρατιωτικού τύπου κορυφαίας ποιότητας από στρατούς διαφόρων χωρών (Γερμανία, Αγγλία, Ολλανδία κλπ.) και τα πουλάνε πάμφτηνα. Από ένα τέτοιο πήρα σάκο Karrimor (αγγλικού στρατού) 85L θηρίο, μόνο...55 ευρώ (τουλάχιστον 200 καινούργιος).
SpY Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Όντως έτσι είναι, πάνε κάνε μια γύρα στον Βαρδάρη στα στενά με τα στρατιωτικά είδη
orck Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εαν θες να ασχοληθεις σοβαρα με την πεζοπορια/ορειβασια να ΜΗΝ πας σε μαγαζια με στρατιωτικα ειδη. Στην πεζοπορια/ορειβασια τα πιο βασικα πραγματα ειναι τα παπουτσια σου και το σακιδιο σου. Την εχω πατησει με φτηνο και καθε φορα ποναει η πλατη μου. Πλεον εαν αγοραζα απο την αρχη θα εδινα και 300€ για ενα καλο. Εαν θες να πας για 1-2 εκδρομες τοτε κοιταξε και την Polo ειναι ελληνικη εταιρια με καλες τιμες αλλα οχι κορυφαια προιοντα.
freedubus Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Να διευκρινίσω οτι φυσικά και ΔΕΝ εννοώ τα φτηνά σακίδια της πλάκας που πουλάνε τα εν λόγω μαγαζιά, αλλά τα ποιοτικά, ελάχιστα ή καθόλου μεταχειρισμένα συνήθως σακίδια που αγόρασαν από στρατούς εξωτερικού σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή και πουλάνε πολύ φτηνά (ενώ καινούργια είναι πανάκριβα).
lyra Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Από ένα τέτοιο πήρα σάκο Karrimor (αγγλικού στρατού) 85L θηρίο, μόνο...55 ευρώ (τουλάχιστον 200 καινούργιος). Wow!! Θα περάσω σίγουρα από τον Βαρδάρη τότε... ! Την εχω πατησει με φτηνο και καθε φορα ποναει η πλατη μου. Δεν ήταν κάποιας μάρκας? Με ενδιαφέρει πάντως να έχει καλό σύστημα για την πλάτη, όχι φτηνό αναγκαστικά ... αλλά τα ποιοτικά, ελάχιστα ή καθόλου μεταχειρισμένα συνήθως σακίδια που αγόρασαν α, μεταχειρισμένα είναι? μπορώ να είμαι σίγουρη όμως ότι δεν το κακομεταχειρίστικαν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες?
freedubus Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Είναι "μεταχειρισμένα" αλλά αχρησιμοποίητα στην ουσία. Δλδ. τα είχε πάρει ο στρατός, αλλά δε χρησιμοποιήθηκαν (γιατί δε χρειάστηκαν προφανώς) και τα πούλησαν σε εκποίηση μετά.
orfeas11 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2010 μπορείς να πας και στο woodland stock στο cosmos...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.