Προς το περιεχόμενο

FAT32 or NTFS

dark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kanonika me Win68/98/ME den mporeis na diabaseis NTFS diskous. Yparxei ena software pou leei oti mporei kai ta blepeis kai douleyeis ma diskous ntfs ean exeis Win 98 http://www.sysinternals.com/ntw2k/freeware/ntfswin98.shtml alla den ksero kata poso isxyei ayto.

Tora pera apo oti eipe o pyro (me ntfs kai xp exeis dxύnatotita gia kleidoma arxeion) to olo systima sou einai poly pio stathero apo oti me Fat32 kai syn oti mporeis kai diaxeirizese kai arxeia megalytera apo 4GB.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ πάντος αν δεν έχεις σοβαρούς λόγους για security (που φαντάζομαι ότι δεν έχεις αν μιλάς για οικιακό υπολογιστή) δεν χρειάζεται το ntfs.Ίσα ίσα που θα είναι πιο βαρύ το λειτουργικό και δεν θα μπορείς να δεις τον ntfs δίσκο από win98.

ta nt/2k/xp douleyoun kalhtera me to ntfs (kai einai ligotero buggy ta 2k pou protoeidame fat32 se nt based systhmata)

den xero an einai sosto na kanes convert ton c se kati allo, ego to ekana me format panta (ayta ta convert den ta empisteyomai, eidika ston disko me to OS kai ton primary an den einai idioi)

asta opos einai kai sto epomeno setup vale ntfs protino, oxi convert

an thes ta 98, kai thes na exoun access ston c tote ta afhneis etsi (alla pos evales 98 ston d: kai evales kai dual boot?? ta 98 panta empenan ston c: kai ta nt ston 2o disko gia na ginei to dual boot)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Έβαλα XP στον C και μετά έβαλα 98 στον D έφτιαξα το boot.ini και το έχω και backup να το χρησιμοποιώ όταν κάνω αλλαγές (όταν πχ είχα πρόβλημα με τα XP τα έκανα πάλι εγκατάσταση και με το ίδιο boot.ini λειτουργούσε οκ το dual boot)

(Τα 98 τα έχω για filmnet και scanner)

Τελικά θα το αφήσω έτσι

Να ρωτησω κατι σχετικο. Θελω να κανω update στα XP αλλα αν διακοπει το κατεβασμα επειδη θελω να βγω απο το δικτυο θα συνεχισει εκει απο οπου σταματησε. Το ξερετε καθολου το θεμα?

• Super Moderators
Να ρωτησω κατι σχετικο. Θελω να κανω update στα XP αλλα αν διακοπει το κατεβασμα επειδη θελω να βγω απο το δικτυο θα συνεχισει εκει απο οπου σταματησε. Το ξερετε καθολου το θεμα? <hr /></blockquote>

Εννοείς από το WindowsUpdate; Δεν νομίζω, έχω την εντύπωση ότι αρχίζει από την αρχή... :(

<blockquote><font class="small">Quote paredwse:</font><hr> </font><blockquote><font class="small">Quote:</font><hr />

Να ρωτησω κατι σχετικο. Θελω να κανω update στα XP αλλα αν διακοπει το κατεβασμα επειδη θελω να βγω απο το δικτυο θα συνεχισει εκει απο οπου σταματησε. Το ξερετε καθολου το θεμα? <hr /></blockquote>

Εννοείς από το WindowsUpdate; Δεν νομίζω, έχω την εντύπωση ότι αρχίζει από την αρχή... :(

<hr /></blockquote>

oxi re... mporeis na kaneis resume... dont worry about it...

<blockquote><font class="small">Quote dark:</font><hr> to exw dokimasei to programataki gia to filmnet sta xp alla den aksizei

xrhsimopoiw to Cablecrypt decoder v1.50 pou einai mono gia win 98-me kai exei teleio lock <hr /></blockquote>

Θα μπορουσες να δοκιμάσεις το εξής:

Από τις ιδιότητες του εικονιδίου -> Συμβατότητα -> Λειτουργία συμβατότητας -> Τσεκάρεις το "εκτέλεση προγράμματος...." και διαλέγεις Windows 98/ME.

Μπορει να δουλέψει B) ....μπορεί και όχι :P

Mia parenthesi:

An kapoio programa douleyei i oxi se XP den exei sxesi me to FAT32 i to NTFS.

PX: an to X programa douleyei mono se Win98/ME kai den douleyei se Win2K/XP tote den tha douleyei se XP kai as einai XP se FAT32.

Kai sto arxiko erotima to NTFS einai pio kalo kai pio stathero apo to FAT32, ean zorizeis to PC sou (me megala arxeia px video). Gia apli xrisi einai kalo to FAT32 kai isos pio grigoro!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...