Προς το περιεχόμενο

μηνυμα στο laptop και κλεινει

wounded

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα

εχω εναν amilo L1300 τον πηρα το 2004...

Μου βγάζει ένα μημυνα "thermal fan(μπορει και fine) works abnormally. sytem will shut down in 8 seconds.."

τι να κάνω...μαλλον φταιει το ανεμιστηρακι...

SOOOOOOSSS....το σαββατο τον θέλω οποσδήποτε...

Δημοσ.

Μπορεις να τον ανοιξεις και να τον καθαρισεις?

Αν οχι πηγαινε τον σε ενα βενζιναδικο και φυσα με τον αερα τις γριλιες εξαερισμου του,οχι με πολυ μεγαλη πιεση.

Αλλιως δοκιμασε να τον δουλεψεις σε βαση με ανεμιστηρακια 'η να βαλεις ενα χοντρο βιβλιο στο πισω μερος του ωστε να ανασηκωθει και να κυκλοφορει καλυτερα ο αερας για να δεις εαν ξανανεβαζει θερμοκρασια.

Αληθεια,πριν κλεισει τι θερμοκρασιες εχεις?

Δημοσ.

δεν ξέρω καθόλου...το σκεφτηκα και εγω για το καθαρισμα αλλα θα το εκανα με σκουπα ηλεκτρικη...και με τον αέρα πολυ καλή ιδέα..thnx..

---------- Προσθήκη στις 14:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:32 ----------

πως να το ανοίξω??να βγαλω τισ βίδες??και να το καθαρίσω με τι??

---------- Προσθήκη στις 14:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:33 ----------

πως να το ανοίξω??να βγαλω τισ βίδες??και να το καθαρίσω με τι??

Δημοσ.

Σε αρκετα laptop απο οσο ξερω για να το καθαρισεις ανοιγεις το πληκτρολογιο... Εκει που γραφει fujitsu siemens αυτο το καπακι πρεπει να βγαινει απο καπου... βγαζεις αυτο λινεις και μερικες βιδες ακομα βγαζεις πληκτρολογιο και το καπακι που εχει απο κατω και εφτασες στο συστημα ψηξης...

Δημοσ.

Επειδη ειναι λιγο ''extreme'' το ανοιγμα και καθαρισμα και εφοσον λες οτι δεν εχεις σχετικη εμπειρια καλυτερα αστο σε πρωτη φαση.

Δοκιμασε τα αλλα που σου ειπα.

Θερμοκρασιες δεν ειπες,κατεβασε αυτο http://www.cpuid.com/hwmonitor.php για να τις δεις.

Δημοσ.

το laptop δεν ανοιγει καν για να μπορέσω να δω τις θερμοκρασίες...οσο για το ανοιγμα με βλεπω να το παω σε μαγαζι...

---------- Προσθήκη στις 14:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:45 ----------

πιστευετε οτι θα λειτουργήσει μετά το καθάρισμα γιατι τον θέλω αυριο οποσδήποτε...

Δημοσ.

ανοιγει..βγάζει το logo της fujitsu αλλα βγάζει thermal fan(μπορει και fine) works abnormally. sytem will shut down in 8 seconds....και κλείνει...δεν κάνει καν boot...

Δημοσ.

Μπορει να σταματησε να δουλευει το cpu fan.

Αστο μιση ωρα και μετα δες αν μπορεις να μπεις bios και τσεκαρε στροφες ανεμιστηρα,αν δουλευει,και θερμοκρασια.

Δημοσ.

κοιτα να δεις πως έχει...μου έβγαζε το μνμ αλλα έμπαινα στο bios εκανα save and exit και ανοιγε κανονικά το laptop...αλλά μετά μήγα να το κάνω φορματ μήπως εφταιγε κατι αλλο...και τώρα έχω τα παραπάνω

---------- Προσθήκη στις 15:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:07 ----------

πως να δω στροφές ανεμιστήρα στο bios??

Δημοσ.

Στην καρτελα που θα λεει την θερμοκρασια λογικα θα λεει και τις στροφες.

Aλλαξες καποιες ρυθμισεις κι εκανες save and exit?

Περιμενε μηπως και σου πει καποιος καμια αλλη ιδεα...

Δημοσ.

καλυτερα να μην το ανοιξεις γιατι ειναι συγουρο οτι θα κανεις καμια ζημια σε καμια πλαστικη καλωδιοταινια. Παντως κ ενας φιλος που ειχε προβλημα σε φ. υπολογιστη της ιδιας εταιρειας, το εδωσε στο service κ μετα απο μια εβδομαδα (40 ευρω περιπου) του το ειχανε καθαρισει κ δεν σηκωνε καθολου θερμοκρασια. σ

Δημοσ.

Το κακό είναι ότι το θέλω αύριο το λάπτοπ...δν έχω χρόνο..θέλω μια καλή και γρηγόρη και ασφαλής λύση!! :)

---------- Προσθήκη στις 20:06 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:02 ----------

παιδια κάνω format... κούνησα το ανεμηστηρακι με κατσαβίδι έριξα και ένα καθαρισμα με την ηλεκτρικη την σκούπα και τώρα κάνω format...thnx παρα πολυ όλους σας

Δημοσ.

Στη θέση σου θα έβγαζα πρώτα τη μπαταρία. Για να το κάνεις αυτό πρέπει να βγάλεις πρώτα το καπάκι κάτω από το Laptop όπως φαίνεται στην εικόνα.

http://picasaweb.google.com/lh/photo/GEsTEsxbM1rQUh6rBiBu6w?feat=directlink

http://picasaweb.google.com/lh/photo/KID1eO8qgwZWAEvPcaY-SQ?feat=directlink

http://picasaweb.google.com/lh/photo/PsBAkOWWdbp43Hn17i7Cbg?feat=directlink

Τσέκαρε και το καλώδιο από τον ανεμιστήρα αν είναι στη θέση του και ρίξτου ένα απλό καθάρισμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...