Getta Robo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ειμαι κατοχος χρεωστικης attica bank visa electron οπου χρησιμοποιουσα αποκλειστικα για αγορες μεσω internet. Πριν απο μια βδομαδα ανακαλυψα οτι δεν εχω καθολου χρηματα μεσα στη καρτα, και πιστεψα μου κλαπηκαν μεσα απο το λογαριασμο. Αν και στη τελικη ηταν λαθος "δικο" μου, δυστηχως ανακαλυψα πως η attica bank εχει απο την χειροτερη αντιμετοπιση για τετοια ζητηματα. Καταρχας αρνηθηκαν την εκτυπωση των κινησεων μου του τελευταιου μηνα, και η υπαλληλος μου την εδωσε χειρογραφα οπου ηταν και ελλειπη. Επειτα, δεν υποστηριζει σοβαρο ebanking μεσω internet, παρα μονο τηλεφωνικος απο καποιο αυτοματοποιημενο συστημα με ρομποτικη φωνη οπου μετα βιας μπορω να ακουσω το υπολοιπο και μερος των κινησεων μου. Τελος, τουλαχιστον απο το υποκαταστημα τους στη Καλλιθεα χρειαζεται τουλαχιστον μια μερα για την φορτιση, πραγμα που με δυσκολευει για πολλες αμεσες αγορες. Ετσι λοιπον, ειμαι προς ανευρεση μιας τραπεζας με giftcard ικανη για χρησιμοποιηθει με το paypal, οπου να ειναι σε θεση να τηρει τα παρακατω: * Σοβαρο ebanking, ωστε το λιγοτερο να μπορω να βλεπω τις κινησεις μου με οσον το δυνατον περισσοτερα στοιχεια * Λογικη χρεωση για καθε φορτιση εως και 100€ * Σοβαρη και αξιοπιστη εξυπηρετηση πελατων. Ακουσα πως η πειραιως ειναι καλη, αλλα δεν θελω να την ξαναπατησω οπως την attica bank.. Μπορει καποιος να πει τις εντυπωσεις του απο την τραπεζα οπου εχει χρεωστικη/giftcard; Μετα απο ολα αυτα που εγιναν με την attica bank δεν προκειται να ξαναχρησιμοποιησω ουτε την καρτα ουτε να εχω συναλλαγες μαζι τους, μια απο αυτες τις μερες θελω να παω εκει και να καταργησω τον λογαριασμο μου. Υγ. Κερασακι στη τουρτα, την αδικη ταλαιπωρια που εφαγα για νεους κωδικους για το απαραδεκτο ebanking τους. Μονο δειγμα dna δεν μου ζητησαν και ακομα δεν τους εχω..
Apanas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εχω χρεωστικη της πειραιως με paypal και γενικα ειμαι ευχαριστημενος. Δωρεαν εμαηλ ειδοποιησης για καθε συναλλαγη. Στα συν η online καταθεση, βαζεις χρηματα στο atm και ειναι διαθεσιμα την ιδια στιγμη για συναλλαγη. Αρνητικο το γεγονος οτι την συγκεκριμενη δυνατοτητα την εχουν λιγα εως ελαχιστα μηχανηματα, Ν. Ιωνια για μας εδω πανω. Στο adslgr υπαρχει ενα θεμα με το ποια τραπεζας το e- banking χρησιμοποιουμε και πρεπει η συγκεκριμενη να ειναι στις 3 πρωτες. Ριξε και μια ματια στο easypay.gr, την πυλη πληρωμων της ιδιας, για να βγαλεις καποιο συμπερασμα.
Freakster Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ψηφίζω πειραιώς και εγώ. συμβατή με paypal κτλ, άψογη εξυπηρέτηση όποτε τους χρειάστηκα και όποτε "φορτίζεις" την κάρτα από τον λογαριασμό σου, σου στέλνει κωδικό στο κινητό. μειον ακρίβυνε τα έξοδα φόρτισης :/ αλλά δεν ξέρω αν είναι ίδια με τις άλλες τράπεζες, οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.
Getta Robo Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Οπα, μισο λεπτο παιδια.. Πηγα αμεσως μετα το θεμα στο τοπικο υποκαταστημα μου, και ρωτησα τα παραπανω οπου εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Ωστοσο μου ειπε ο υπευθυνος οτι δεν υπαρχει κοστος της τραπεζας για καθε φορτιση, σε αντιθεση με την attica οπου ειναι 1€ για μεχρι 100€ και 2€ για 150€ περιπου. Επισης η attica θελει ως minimum ποσο καταθεσης για 30€. Δηλαδη 30€+1€ το λιγοτερο καθε φορα, ενω η πειραιως τα 10€. Μερα με την νυχτα παντως οι υπηρεσιες της πειραιως.. Οποιος γνωριζει κατι επιπλεον, ας το μοιραστει μαζι πας. Να'στε καλα ολοι για τις απαντησεις σας!
Freakster Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ε πως δεν υπάρχει, αν πάω αυτή τη στιγμή να φορτίσω δέκα ευρώ, απο τον λογαριασμό θα πάρει 11, 100% αυτό, πριν λίγο το έκανα. α να και απο το site τους. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣΤο ελάχιστο ποσό φόρτισης (ανά συναλλαγή φόρτισης) είναι €10 και το μέγιστο €3000 Τα έξοδα φόρτισης της WEBUY ανέρχονται σε 1% επί του ποσού της φόρτισης, με ελάχιστο ποσό χρέωσης €1,00 και μέγιστο ποσό χρέωσης τα €5,00 Στην περίπτωση φόρτισης WEBUY από Πιστωτική Κάρτα, η συναλλαγή λογίζεται ως ανάληψη μετρητών (Cash Advance) για την πιστωτική κάρτα και συνεπώς επιβαρύνεται με τόκο από την ημερομηνία της φόρτισης. Οι 4 πρώτες φορτίσεις της WEBUY Κάρτας σας, παρέχονται δωρεάν (2 από Λογαριασμό και 2 από Πιστωτική Κάρτα). Σας απομένουν 0 δωρεάν φορτίσεις από Λογαριασμό και 2 από Πιστωτική Κάρτα.
alexzzz Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Έχει δίκιο ο freakster... στην αρχή μόνο όταν πρώτο κάνεις την κάρτα σου δίνει 2 δωρεάν φορτώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.