zoniq Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 κανεις απο ηρακλειο crete να βοηθησει να χακαρο το psp με pandora battery?
imago Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 νομίζω οτι γνωρίζεις οτι αυτό που ζητάς είναι παράνομο φίλε μου; Όχι η απάντηση μου δεν είναι για να κάνω τον αστυνόμο σαίνη αλλά καλό θα ήταν να μην δημοσιεύεις τέτοιου είδους προθέσεις, δημόσια γιατι μπορεί να βρείς το μπελά σου.
mitsosk2000 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Κοινως θα μπορουσες απλα να ζητησεις καποιον να σε βοηθησει να κανεις downgrade το psp σου που δεν ειναι κατι παρανομο...
ghostgr_a_n Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 νομίζω οτι γνωρίζεις οτι αυτό που ζητάς είναι παράνομο φίλε μου; Όχι η απάντηση μου δεν είναι για να κάνω τον αστυνόμο σαίνη αλλά καλό θα ήταν να μην δημοσιεύεις τέτοιου είδους προθέσεις, δημόσια γιατι μπορεί να βρείς το μπελά σου. Το downgrade και γενικα οι τροποποιησεις κονσολων δεν ειναι παρανομα. Παρανομο ειναι να τρεχεις πειρατικα αντιγραφα.
zoniq Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 βασικα αυτο εννουσα.. να κανω downgrade..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.