Pytzamarama Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Παιδια τωρα πηρα χαμπαρι οτι υπηρχε θεμα για τη συνεντευξη στο retromaniax. Δεν θα παρω θεση, απλα για το φιλο που ρωτησε για τη πορεια του Μαστορακη ας ριξει ενα βλεφαρο εδω http://www.retrodb.gr/wiki/index.php/Νίκος_Μαστοράκης
liopyr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 oneofthem, Μπορεί να το έθεσα κάπως άκομψα (επίτηδες), αλλά όταν επικαλείσαι την ελληνική, καλό είναι να ξέρεις να την διαβάζεις κιόλας. Έγραψα πολύ συγκεκριμένα πως σε τέτοιες ακραίες καταστάσεις δεν έχεις την πολυτέλεια της απόχρωσης, όλα είναι άσπρα ή μαύρα. Σε ένα απλό παράδειγμα, όταν έχουν εξορίσει τον αδερφό σου για τις προοδευτικές απόψεις του και εσύ κάνεις την πάπια και κοιτάς την δουλειά σου, είσαι συνένοχος, δε πα να είσαι ο ανθρωπάκος που δε πειράζει μύγα. Βάση των παραπάνω, κάποιος που όχι απλά κοιτάει την δουλειά του, αλλά (στην καλύτερη) εκμεταλλεύεται τις περιστάσεις και συνεργάζεται με βασανιστές για να πάει μπροστά, ε, είναι λέρα, πώς να το κάνουμε δηλαδή; Τι τσόντες και σεισμούς, τι λες, έχουμε θέμα συζήτησης, δεν αναλύουμε αφαιρετικά πίνακα του Νταλί. Κάιζερ, μεταξύ μας, δεν εξαιρώ κανένα, εξαντλώντας τον κωλοπαιδισμό μου και έχωντας επίγνωση πως κάνω λόγο για καταστάσεις που με το ζόρι μπορώ να φανταστώ, γαμώ και το μισό σόι μου. Εύκολα.
ksaplostra Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Για την επιτυχια Island Of Death μιλησε ο ...χμμ..... http://www.imdb.com/title/tt0188527/ http://www.islandofdeath.com/ με σημα την κατσικα Island of death.......pervert pervert pervert...Beeeeeeeee(κατσικάκι ενω το πηδαει ο πρωτομαλακιστης) Εκτός του οτι έπρεπε να τον έχει στείλει η 17Ν,ολες μα ολες του οι παραγωγές δεν ειναι τίποτε αλλο απο αποτυχημένες αμερικανικές αντιγραφές.
stefkos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είναι ρεαλιστικό. Μπορώ να ρωτήσω τον πρωθυπουργό αν έχει μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης και μπορώ να ρωτήσω τον πρωθυπουργό ποιά ειναι τα μέτρα αντιμετώπισης της κρίσης. Στην πρώτη περίπτωση είμαι φιλοκυβερνητικός, στη δεύτερη αντικειμενικός. Αν δε βλεπεις το πως, δικαιολογείται το ποστ που χαρακτήρισα αφελές. Τα ειπαμε, φιλε μου. Ο δημοσιογραφος πρεπει να κανει "δυσκολες" ερωτησεις και οχι να χαιδευει(ειδικα τον... πρωθυπουργο). Ο συνεντευξιαζομενος εχει την ευθυνη, αν δε μπορει, προβλημα του. Aπό ποτε κρίνουμε το κίνητρο βάσει αποτελέσματος; Η προσπάθεια δε μετράει αν αποτύχεις; Μια προσπαθεια που εκ των προτερων ειναι προορισμενη να αποτυχει πανυγηρικα, φυσικα και δεν εχει αποτελεσμα. Ποιο ειναι το κινητρο?
sklnner Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 edit: sry έγραψα κατά λάθος με το λογαριασμό του αδερφού μου (oneofthem)
oneofthem Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 ..πετάμε αετούς (προσπαθούμε δλδ...) oneofthem, Μπορεί να το έθεσα κάπως άκομψα (επίτηδες), αλλά όταν επικαλείσαι την ελληνική, καλό είναι να ξέρεις να την διαβάζεις κιόλας. όπως βλέπεις μαζί μου μπερδεύτηκαν κι άλλοι δυο, τρεις οπότε ελπίζω να μην έχω κανένα πρόβλημα στα ελληνικά μου αλλά έχεις δίκιο όντως δεν καταλάβαμε τι εννοούσες και η συζήτηση έγινε τζάμπα εμείς καταλάβαμε ότι 'ακραίες καταστάσεις' εννοούσες γενικότερα τη χούντα κι επομένως στο: 'Αν δεν έχεις αντικαθεστωτική δράση, έχεις καθεστωτική' δεν θα το εννοούσες μόνο για όσους χρησιμοποιήθηκαν από τη χούντα και δεν αντέδρασαν, δλδ τους μικρούς ή μεγαλύτερους χαφιέδες με απλά λόγια (που για μένα ΔΕΝ ήταν απλά παθητική δράση αυτή δλδ επαυξάνω την άποψη σας..) αλλά και για όλους τους υπόλοιπους που δεν είχαν άμεση καθεστωτική ή άμεση αντικαθεστωτική δράση και έτσι θα τους ενέτασες στο μαύρο χωρίς κριτήρια ε εκεί πήγαινε και το παράδειγμα για την ακραία αντιδραστική σκέψη, πάνω στο 'είστε μαζί μου ή είστε εχθροί μου', όλοι ανεξαιρέτως δλδ αλλά εσύ μιλούσες για τη συγκεκριμένη φάση και το αν θα υπακούσεις ή όχι σε άμεση επαφή με το καθεστώς που εάν υπακούσεις προφανώς έχεις καθεστωτική δράση, είσαι καθεστώς εξ' ορισμού ε όπως και να το κάνεις και η χούντα και η συγκεκριμένη φάση ακραία κατάσταση μπορεί να χαραχτηριστεί, εκεί έγινε το μπέρδεμα και εκεί μπερδεύτηκα και με τον garnele για άλλο έλεγε ο ένας άλλο ο άλλος για αυτό και υπόλοιποι που δυσνόησαν όπως κι εγώ έγραψαν παραδείγματα τυχαίων ανθρώπων γιατί μάλλον ως ακραία κατάσταση ερμήνευσαν τη γενική κατάσταση
stefkos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 42 . Eννοεις το 42 post? Αυτο δεν δειχνει το κινητρο, εχει μόνο αποσπασματα απ τη συνεντευξη του καραφλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.