stefkos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή είμαι τζόβενο και δεν ξέρω, θυμίστε τι ακριβώς ρόλο είχε στο θέμα με το πολυτεχνείο; google is your friend, που λενε και οι μπαστουνοβλαχοι στου χουριουμ' ...
soturin Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Βρε ξέρω ότι μπορούσα να ψάξω google, αλλά επειδή ήμουν απασχολημένος και είναι και θέμα για το οποίο μαλλον θα βρω πολύ υποκειμενικά πράγματα με google search, πέταξα μια ερώτηση
ScarletK Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Πάντως είναι πολύ καλή η συνέντευξη.Περιέχει πολλές πληροφορίες για την αρχή της ελληνικής τηλεόρασης και το κλίμα της εποχής.Ξεκίνησα να ρίξω μια ματιά στα γρήγορα και τελικά την διάβασα όλη.
oneofthem Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 τυχαίως ή όχι ο τύπος έχει μια μακρά πορεία και έχει δει πολλά πράγματα αλλά είναι και από τους μεγαλύτερους φιδέμπορες που έχω ακούσει και σε αυτό ίσως συνετέλεσε το ότι επειδή όντως έχει δει κάποια πράγματα οι άνθρωποι τον ακούνε όταν λέει κάτι δεν χωράει στο μυαλό μου πάντως να περιμένει οποιοσδήποτε να πάρει οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία από αυτόν αυτή τη στιγμή πέραν από καμμιά γραφική ιστοριούλα με πολύ πολύ σάλτσα για να περάσει η ώρα ευχάριστα κρίμα πάντως γιατί εάν δεν έβαζε σάλτσες και ήταν πιο αντικειμενικός θα ήταν πολύ χρήσιμη η ιστορία του και θα μπορούσε να περάσει σε άλλους εμπειρίες που δεν θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν
Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δεν τον παω τον μαστοράκη αλλά το οτι τον έβαλαν από τη Χουντα να παρει μια "συνεντευξη" - ανακριση στα παιδια του Πολυτεχνείου δεν τον κανει αυτόματα Χουντικό - δολοφόνο κλπ.. Δεν ξέρω την ιστορία του αλλά πιθανολογώ ότι οταν μια δικτατωρια σου λεει κανε αυτό ή κανε εκεινο είτε το βουλωνεις και κανεις οτι σου πουν είτε πεφτεις σε δυσμένια.. Αν δεν ηταν ο μαστοράκης καποιος αλλος θα ηταν στη θεση του.
seishirosakura Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εχει κανει και διεθνη καριερα. Για τα πορνό λες; Εγώ πάλι τον έχω συνδέσει με χούντα και κάτι βλακείες του τύπου μαζευόμαστε το βράδυ και λέμε ό,τι μας ******ώσει.
liopyr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δεν τον παω τον μαστοράκη αλλά το οτι τον έβαλαν από τη Χουντα να παρει μια "συνεντευξη" - ανακριση στα παιδια του Πολυτεχνείου δεν τον κανει αυτόματα Χουντικό - δολοφόνο κλπ.. Δεν ξέρω την ιστορία του αλλά πιθανολογώ ότι οταν μια δικτατωρια σου λεει κανε αυτό ή κανε εκεινο είτε το βουλωνεις και κανεις οτι σου πουν είτε πεφτεις σε δυσμένια.. Αν δεν ηταν ο μαστοράκης καποιος αλλος θα ηταν στη θεση του. Σόρρυ, αλλά σε τόσο ακραίες καταστάσεις υπάρχει μόνο άσπρο και μαύρο. Αν δεν έχεις αντικαθεστωτική δράση, έχεις καθεστωτική.- Και δεν είναι και πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος σε ποια πλευρά ανήκε ο έχωκαταπιείσφυρίχτρα.
Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω που ανηκε και δεν με ενδιαφέρει.. Αλλά αν υπάρχει μονο ασπρο και μαυρο τοτε 10.000.000 ηταν χουντικοι πλην ελαχιστων που κλειστηκαν σε φυλακες κλπ ηταν χουντικοι.. Το να φοβασαι να αντιπαρατεθεις σε μια δικτατωρία δεν σε κανει αυτομάτως συνεργο της ή υποστηρικτή της.
liopyr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξέρω που ανηκε και δεν με ενδιαφέρει.. Αλλά αν υπάρχει μονο ασπρο και μαυρο τοτε 10.000.000 ηταν χουντικοι πλην ελαχιστων που κλειστηκαν σε φυλακες κλπ ηταν χουντικοι.. Το να φοβασαι να αντιπαρατεθεις σε μια δικτατωρία δεν σε κανει αυτομάτως συνεργο της ή υποστηρικτή της. Ελάχιστοι; Κλπ. = δολοφονήθηκαν έτσι; Πιστεύεις πως αυτοί είχαν άγνοια κινδύνου και δεν φοβόντουσαν; Όποιος συντηρείται από αυτά τα καθεστώτα τα συντηρεί. Είτε λόγω φόβου, είτε αφέλειας, είτε γύψινου εγκεφάλου, είναι ένοχος. Τόσο απλά. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για έναν βολεμένο τηλεχαφιέ που έκανε τιβι-ανακρίσεις με τις ευλογίες του υπουργού ...
Chrisxxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Kαλως ή κακως σε αυτα τα καθεστότα από φοβο αν θελεις ελαχιστοι αντέδρασαν.. Γιατι αν αντιδρούσε ενας μεγάλο ποσοστο του πληθυσμου από την αρχη δεν θα ανεβαινε ποτε η χουντα στην εξουσια. ναι κλπ = δολοφονηθηκε, εξοριστηκε.. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι η μη αντιδραση δε σημαινει απαραιτητα και αποδοχη με του καθεστωτος..
liopyr Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Κατάλαβα τι θέλεις να πεις, κατάλαβες κι εσύ τι λέω. Ας μη πιάσουμε καλύτερα τους λόγους και τις συνθήκες πάνω στις οποίες πάτησε η χούντα και έβγαλε και ολόκληρη 7ετία, γιατί θα ξεφύγουμε εντελώς από το θέμα και αναγκαστικά η κουβέντα θα περιέχει πολιτικές αναφορές που δεν γίνεται να συζητήσουμε εδώ.
oneofthem Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 liopyr είσαι πολύ λάθος δεν ισχύει αυτό που λες και για να μην επιχειρηματολογώ λέω απλά πως αν ίσχυε αυτό: 'αν δεν έχεις αντικαθεστωτική δράση, έχεις καθεστωτική' θα ίσχυε και αυτό: 'αν δεν έχεις καθεστωτική δράση, έχεις αντικαθεστωτική' για σκέψου το ισχύει? όχι βέβαια και δεν μπορείς να βάζεις άσπρες και μαύρες ταμπέλες σε όποιον γουστάρεις χωρίς να τον ξέρεις κιόλας και να τα ισοπεδώνεις όλα με βάση το αν κάνει αυτό που κάνεις ή όχι και άρα κάνει το αντίθετο αυτό είναι καθαρά αντιδραστική σκέψη και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του πολιτικού συστήματος κατά την άποψή μου για να κάνουμε κάτι σωστό δλδ όταν κάτι έχει γίνει λάθος πάμε και κάνουμε το ακριβώς αντίθετο αντί να σκεφτούμε πρώτα το πρόβλημα και μετά τη λύση του τραβήξαν τσόντες τα παιδάκια στο σχολείο > να απαγορεύσουμε τα κινητά αν γίνει κανένας σεισμός (το απεύχομαι) > υποχρεωτικά 2 κινητά για κάθε παιδί έτσι και η λογική του δεν ήσουν με αυτούς? άρα είσαι με τους άλλους? ή το ένα ή το αντίθετο, μηδέν σκέψη - edit: anyway δεν θα το συνεχίσω το θέμα
Garnele Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Τα παραδείγματα που φέρνεις καταλαβαίνεις ότι είναι εντελώς άσχετα έτσι; Το να έχεις παθητική στάση, αυτό φαντάζομαι εννοεί και το τεκνό παραπάνω, σημαίνει ότι έχεις καθεστωτική στάση. Αναγκαστικά. Κοιτάς να βολευτείς και πας με τα νερά του καθεστώτος. Ο Μαστοράκης, γιατί γι' αυτόν είναι το συγκεκριμένο τόπικ -αν θέλεις να μιλήσεις για κινητά υπάρχει το ανάλογο σαμπφόρουμ- κοίταξε να εκμεταλλευτεί την περίοδο της Χούντας έτσι ώστε να καταξιωθεί επαγγελματικά. Χαρακτηριστικό παράδειγμα δε, το οποίο τον στιγμάτισε και σε όλη την υπόλοιπη πορεία του, ήταν αυτό με τους φοιτητές του πολυτεχνείου, τους οποίους εμμέσως πλην σαφώς, και ενώ βρίσκονταν υπό την κράτηση των αστυνομικών, τους έβγαλε στο γυαλί και τους έβαλε κατόπιν ψυχολογικής πίεσης να απολογηθούν. Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μην είναι Χουντικός τώρα, σίγουρα. Αλλά συνεργάστηκε με την Χούντα, την περίοδο της Χούντας. Αν δεν είναι κάτι τέτοια σιχαμένα τυπάκια Χουντικοί τότε ποιοι; Επίσης, αν δε θες να συνεχίσεις το θέμα, μην απαντάς καθόλου.
frenzy Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δεν βρίσκω καμιά διαφορά ανάμεσα στο Μαστοράκη και σημερινούς δημοσιογράφους τύπου Μάκη. Βασικά ειδικά στο σημείο που λέει "έλαβα τις εγγυήσεις που ήθελα εγώ προσωπικά" διακρίνω την ίδια αλαζονική υποκρισία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.