Προς το περιεχόμενο

facebook ...δημιουργια ομαδας...

ALXIOA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω δημιουργησει μια ομαδα και εχω προσκαλεσει ολους τους φιλους μου(300 περιπου)να γινουν μελη..ομως δεχτηκαν περιπου οι 140..(εχει 2 μηνες περιπου)απο τοτε μεχρι και σημερα οταν μπαινω στην ομαδα μου και πηγαινω να επιλεξω τους φιλους μου για να τους προσκαλεσω ξανα σε αυτους που δεν εγιναν μελη μου τους βγαζει ολους απενεργοποιημενους...δηλ δεν μπορω να τους επιλεξω..!!!

τι μπορω να κανω ωστε να τους στειλω ξανα προσκληση..??

Δημοσ.
Άσε τους ήσυχους. Για να μη γραφτούν μάλλον είχαν κάποιο λόγο ή δεν πιστεύουν σε faceφιλίες.

εσυ τπτ καλυτερο δεν ειχες να πεις..??εξυπνε εσυ..!!!Ε εξυπνεε..!!!αντε να πουμε..!!!

Δημοσ.
εσυ τπτ καλυτερο δεν ειχες να πεις..??εξυπνε εσυ..!!!Ε εξυπνεε..!!!αντε να πουμε..!!!

Μια φιλία δεν την εκβιάζεις(με το να γίνεσαι τσιμπούρι), την χτίζεις!

Να στο πω και διαφορετικά μπας και το καταλάβεις. Αν στείλεις πάλι προσκλήσεις, λίγοι θα σε δεχτούν αλλά οι περισσότεροι θα σκεφτούν "μα καλά τι θέλει πάλι;"

Ένας κουτός.

Δημοσ.

Ευτυχως που για τα applications υπάρχει η επιλογη Block all application requests from this person.

Καιρος να το κανουν για τα groups και τα ριμαδιασμένα τα Events...

Δημοσ.
εχω δημιουργησει μια ομαδα και εχω προσκαλεσει ολους τους φιλους μου(300 περιπου)να γινουν μελη..ομως δεχτηκαν περιπου οι 140..(εχει 2 μηνες περιπου)απο τοτε μεχρι και σημερα οταν μπαινω στην ομαδα μου και πηγαινω να επιλεξω τους φιλους μου για να τους προσκαλεσω ξανα σε αυτους που δεν εγιναν μελη μου τους βγαζει ολους απενεργοποιημενους...δηλ δεν μπορω να τους επιλεξω..!!!

τι μπορω να κανω ωστε να τους στειλω ξανα προσκληση..??

Λογικο δεν ειναι κατι τετοιο ??? Εσενα θα σου αρεσε να σου στελνουν συνεχεια προσκληση απο την στιγμη που δεν εχεις αποδεχτει την πρωτη ???

Δημοσ.

μαλλον ρε τσακαλια εξυπνηκαδες δεν με καταλαβατε..!!!δεν στελνω reguest για να με κανουν φιλο..στους φιλους μου θελω να στειλω μια προσκληση για να γινουν μελη σε ομαδα που δημιουργησα..!!!τι χαζομαρες καθεστε και μου λετε..!!!τσσιμπουρι γινομαι με το να στειλω στους φιλους μου προσκληση..??πατε καλε ρε..??(πραγματικοι φιλοι ετσι..???οχι να χαμε να λεγαμε..!!)και οι περισσοτεροι απο αυτους μου ειπαν πως δεν θυμουνται να την ειχαν λαβει οταν τους την ειχα στειλει και φοβαμαι πως ειναι παλι καμια δυσλειτουργια του face..!!!

με τσιτοσατε παλι...σιγα μην παρακαλουσα να με κανουν φιλο..!!!ορεξη ειχα..!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ..!!!!

Δημοσ.

Ευκαιρία να φτιάξεις ένα νεο γκρουπ με όνομα:

"Ήπια ξίδι, ηρέμησα και έφτιαξα νέο γκρουπ για αυτούς που με απερρίψαν την πρώτη φορά"

Ένας κουτός

Δημοσ.
μαλλον ρε τσακαλια εξυπνηκαδες δεν με καταλαβατε..!!!δεν στελνω reguest για να με κανουν φιλο..στους φιλους μου θελω να στειλω μια προσκληση για να γινουν μελη σε ομαδα που δημιουργησα..!!!τι χαζομαρες καθεστε και μου λετε..!!!τσσιμπουρι γινομαι με το να στειλω στους φιλους μου προσκληση..??πατε καλε ρε..??(πραγματικοι φιλοι ετσι..???οχι να χαμε να λεγαμε..!!)και οι περισσοτεροι απο αυτους μου ειπαν πως δεν θυμουνται να την ειχαν λαβει οταν τους την ειχα στειλει και φοβαμαι πως ειναι παλι καμια δυσλειτουργια του face..!!!

με τσιτοσατε παλι...σιγα μην παρακαλουσα να με κανουν φιλο..!!!ορεξη ειχα..!!!

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ..!!!!

Η ιδια διαδικασια ισχυει και αυτες τις προσκλησεις...Το οτι ...δεν τις ελαβαν μαλλον για να δικαιολογηθουν στο λενε....

Δημοσ.
Mην τους πρηζεις τα @@ ρε ανθρωπε μου, αν ηθελαν θα ειχαν μπει με την πρωτη.

χαχαααα

ρε τσακαλια μπορει να μου απαντησει καποιος χωρις σχολια..???εγω θελω να τους ξαναστειλω..!!!εσεις τι ζορι τραβατε....???

αν δεν ξερετε να μου απαντησετε πεστε μου δεν ξερουμε...!!!

μην μου αλλα νταλα..!!!!

αντε να πουμε.........

---------- Προσθήκη στις 19:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:27 ----------

Ευκαιρία να φτιάξεις ένα νεο γκρουπ με όνομα:

"Ήπια ξίδι, ηρέμησα και έφτιαξα νέο γκρουπ για αυτούς που με απερρίψαν την πρώτη φορά"

Ένας κουτός

μαλλον αυτο το γκρουπακι πρεπει να το κανεις εσυ...!!!σαν κομπλεξικος που εισαι...που με πουλας και τρελα...!!!!(εξυπνακια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...