Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή σκληρού σε λαπτοπ

empyr3an

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζητάω τα φώτα σας. Σκοπεύω να αλλάξω τον σκληρό από ένα παλιό λαπτοπ που έχω αφου χτύπησε. Ανοίγοντας το λαπτοπ βλέπω ότι ο δίσκος δεν είναι SATA αλλά μοιάζει να συνδέεται με IDE. Δοκιμάζοντας να τον συνδέσω σε ένα υπολογιστή με IDE βλέπω ότι δεν ταιριάζει. Δεν είμαι σίγουρος αν φταίει οτί είναι 2,5 ιντσών ή απλά δε συνδέεται έτσι.

Βρήκα πληροφορίες για το μοντέλο του σκληρού εδώ:http://www.superwarehouse.com/Fujitsu_80GB_Hard_Drive/MHT2080AT/p/314075

Επειδή δε ξέρω και πολλά για σκληρούς και αυτά που ξέρω, δεν ξέρω άμα τα ξέρω σωστά :rolleyes:μπορεί κανείς να μου πει τι είδους σκληρό δίσκο χρειάζομαι ή να μου υποδείξει κάποιο συμβατό μοντέλο.

Δημοσ.

Μάλλον μπερδεύτηκες IMAndreas. Ο σκληρός του λαπτοπ χάλασε και θέλω να τον αντικαταστήσω. Δε θέλω να συνδέσω τον σκληρό στο desktop. Το έκανα μόνο για να δω αν όντως είναι IDE η σύνδεσή του. Από ό,τι κατάλαβα από τις απαντήσεις σας IDE των 2,5" με IDE των 3,5" διαφέρουν.

Σκρούτζαρα να βρω συμβατά μοντέλα κι αυτά είναι λίγα και υπερκοστολογημένα σε σχέση με τα αντίστοιχα SATA. Ας όψεται η μικρή ζήτηση:mad:. Μάλλον θα πάρω αυτόν εκτός αν βρω κάποιον καλύτερο στο mediamarkt που είναι κοντά μου. Είναι παρόμοιος με αυτό που προτείνει ο ducatirulez. Δε φαντάζομαι να έχω κάποιο πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σας.;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...