Προς το περιεχόμενο

Εντολή net send

ivdimentia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειλα χαρά παιδιά. Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την εντολή net send σε τοπικό δίκτυο γραφείου αλλά δεν μπορώ να τα καταφέρω. Για παράδειγμα θέλω να στείλω ένα μύνημα στον Y6 και γράφω το εξής:"net send Υ6 μύνημα" αλλά μου βγάζει: "Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά την αποστολή μυνήματος σε Y6. Δεν ήταν δυνατό να βρεθεί το ψευδώνυμο μυνήματος στο δίκτυο." Το ίδιο μύνημα μου εμφανίζει αν ατί για Y6 βάλω την τοπκή ip. Τι ακριβώς κάνω λάθος? Το όνομα του υπολογιστή το πήρα από "ο υπολογιστής μου ->ιδιότητες->όνομα υπολογιστή->πλήρες όνομα υπολογιστή".

Καμία ιδέα? Ευχαριστώ.

Δημοσ.
δε πειραζει...... καντο με την ip που θα παιζει παντα

Αυτό είναι το πρόβλημα. Ούτε με την ip γίνεται τίποτα. Πληκτρολογώ net send xx.x.x.x message και μου βγάζει το ίδιο πράγμα.

Δημοσ.
Οχι. Πως το κάνω αυτό;

Σε περίπτωση που έχεις XP:

Πίνακας ελέγχου-> Εργαλεία διαχείρισης-> Υπηρεσίες -> Υπηρεσία Μηνυμάτων (διπλό κλικ)-> Τύπος εκκίνησης: Αυτόματη

Δημοσ.
Σε περίπτωση που έχεις XP:

Πίνακας ελέγχου-> Εργαλεία διαχείρισης-> Υπηρεσίες -> Υπηρεσία Μηνυμάτων (διπλό κλικ)-> Τύπος εκκίνησης: Αυτόματη

Το έκανα αλλά πάλι μου εμφανίζει το ίδιο σφάλμα. Υπάρχει κάποια εντολή για να μου βγάλει τους χρήστες που υπάρχουν στο δίκτυο? Μήπως και αναγνωρίζονται με διαφορετικό όνομα.....

---------- Προσθήκη στις 13:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:49 ----------

Οκ τα κατάφερα. Μήπως γίνεται να βγεί με κάποιο τρόπο η επικεφαλίδα που λέει: message from..... και να φένεται με κάποιο τρόπο σαν μύνημα απο τα windows? θέλω να κάνω μια φάρσα στο γραφείο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...