Προς το περιεχόμενο

Ποιο τηλεοπτικο καναλι βλεπετε περισσοτερο?

stefkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ τηλεόραση συνήθως βλέπω όταν έχω εξεταστική ( κυρίως με το μεσημεριανό) και τα διαστήματα μεταξύ των διακοπών την περίοδο του καλοκαιριού. Σε όλες τις άλλες φάσεις τις ζωής μου έχω πολύ καλύτερα πράγματα να κάνω...

Αυτό που βλέπω είναι επαναλήψεις παλιών καλών σειρών του mega και του antena όπως (η σειρά τους ξεκινάει απο την πιο αγαπημένη ) Δύο Ξένοι, Της Ελλάδος τα παιδιά, Κωνσταντίνου και Ελένης, Στάβλοι, κόκκινος κύκλος, δέκατη εντολή (τα 2 τελευταία είναι Alpha) κτλ

Για ενημέρωση διαβάζω μία συγκεκριμένη εφημερίδα 4 φορές την βδομάδα και ίντερνετ.

Για ταινίες ίντερνετ φυσικά και κινηματογράφος.

Με αθλητικά δεν ασχολούμε καθόλου.

Υ.Γ. Με έχω πιάσει φορές που πάω να κοιμηθώ να τσεκάρω 30νταφυλόπουλο και ο τύπος φαίνεται πολύ γλοιώδης.

Δημοσ.

Απ οτι φαινεται μεχρι στιγμης, ο μονος που παρακολουθει δελτια ειδησεων στη τιβι ειμαι εγω.

Δυστυχως η νεολαια τη σημερον ημερα δεν ενδιαφερεται καθολου για ενημερωση(και μαλιστα το θεωρει και πλεονεκτημα αυτο)...

Παω να φορεσω τη πανοπλια μου τωρα για να αντιμετωπισω το ομαδικο πυρ σας, χα χα χα:mrgreen:

Δημοσ.

Παιδιά,δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση απο το να πηγαίνεις το μεσημέρι σπίτι και καθώς τρως να βλέπεις τον Αδωνη να φωνάζει ή τον λιακοπουλο να μιλάει για νεφελιμ...Ολα τα άλλα,απλα είναι σκουπίδια μπροστά σε αυτούς!

Μονο το μεσημέρι ομως,το υπόλοιπο της ημερας απαγορεύεται καθε είδους επαφή με τα κανάλια.

Δημοσ.
Απ οτι φαινεται μεχρι στιγμης, ο μονος που παρακολουθει δελτια ειδησεων στη τιβι ειμαι εγω.

Δυστυχως η νεολαια τη σημερον ημερα δεν ενδιαφερεται καθολου για ενημερωση(και μαλιστα το θεωρει και πλεονεκτημα αυτο)...

Παω να φορεσω τη πανοπλια μου τωρα για να αντιμετωπισω το ομαδικο πυρ σας, χα χα χα:mrgreen:

Το επίπεδο της ενημέρωσης που προσφέρει η πλειοψηφία των τηλεοπτικών ειδήσεων, έχει μειωθεί τραγικά τα τελευταία χρόνια κατά τη γνώμη μου. Ειδικά το φαινόμενο με τα «παράθυρα» και τους 2-3-4-5 προσκεκλημένους, το βρίσκω αποκρουστικό και ιδιαίτερα εκνευριστικό όταν ωρύεται ο καθένας για το μακρύ του και το κοντό του.

Επίσης, η τηλεόραση δεν παρέχει τον μοναδικό τρόπο ενημέρωσης. Προσωπικά, ακούω ραδιόφωνο, διαβάζω εφημερίδα 3-4 φορές τη βδομάδα κι επισκέπτομαι 2-3 ενημερωτικά sites.

Δημοσ.

MA εχουν καταντησει μονοθεματηκα τα δελτια ενω στα παραθυρα ξερεις απο πριν τη θα υποστηριξει ο καθενας.Η εφημεριδα μαλιστα...Πλουραλισμος,διαφορα θεματα την διαβαζεις οποτε εχεις ορεξη τσιμπας κ το dvd πολυ καλυτερα.

Δημοσ.

H υπαρχει αλλος μεσο ενημερωσης δημοφιλεστερο πχ εφημεριδες και ιντερνετ..:P

Με προλαβαν οι απο πανω..:))

Δημοσ.

απαντησαν 10 ατομα στο Insomnia και εβγαλες και συμπερασμα για τη νεολαια..., πλεον την τηλεοραση (την ελληνικη γιατι αυτη βλεπουμε) στο μεγαλυτερο μερος της την εχει ξεπερασει η εποχη της, υπαρχουν ομως ακομα μερικες αξιολογες εκπομπες οπως ο εξαντας, η ερευνα, η εμπολεμη ζωνη, η μηχανη του χρονου, οι πρωταγωνιστες και καποιες αλλες που λειτουργουν σαν οαση αναμεσα σε τηλεοπτικες καρικατουρες

Δελτιο ειδησεων ειναι και του star...ασε που υπαρχουν φορες που δελτια αναλωνονται σε ενα και μονο θεμα,..ε αυτο δεν το λες και ενημερωση...

Δημοσ.
Το επίπεδο της ενημέρωσης που προσφέρει η πλειοψηφία των τηλεοπτικών ειδήσεων, έχει μειωθεί τραγικά τα τελευταία χρόνια κατά τη γνώμη μου. Ειδικά το φαινόμενο με τα «παράθυρα» και τους 2-3-4-5 προσκεκλημένους, το βρίσκω αποκρουστικό και ιδιαίτερα εκνευριστικό όταν ωρύεται ο καθένας για το μακρύ του και το κοντό του.

Επίσης, η τηλεόραση δεν παρέχει τον μοναδικό τρόπο ενημέρωσης. Προσωπικά, ακούω ραδιόφωνο, διαβάζω εφημερίδα 3-4 φορές τη βδομάδα κι επισκέπτομαι 2-3 ενημερωτικά sites.

Συμφωνω οτι το επιπεδο ενημερωσης εχει πεσει, οχι ομως για το λογο που λες, αλλα γιατι υπαρχουν τα διαπλεκομενα και τα συμφεροντα. Πχ. το Αlter τα παιρνει χοντρα απο διαφημιση μεγαλης τραπεζας, ετσι οταν γινεται ληστεια σε αυτη τη τραπεζα δεν αναφερει το ονομα της, και τα ρεπορταζ το κρυβουν με μωσαικο...

Το "φαινομενο" των παραθυρων ειναι δημοκρατικη κατακτηση και πλουραλισμος. Αντι να εχεις εναν να κανει μονολογο, εχεις πολλους, ο καθενας λεει την αποψη του και το κοινο βγαζει το συμπερασμα του. Εσενα σε πειραζει που ο καθενας λεει "το μακρυ και το κοντο του" ή θα ηθελες να λενε ολοι τα ιδια σαν συμβιβασμενα-υποταγμενα κοτοπουλα?:-)

Οι ειδησεις που υπαρχουν στο ραδιοφωνο, στην εφημεριδα ή στα sites ειναι λιγοτερο αξιοπιστες. Ειδικα στα sites που εκ των πραγματων εχουν ελαχιστο κοινο, η αναξιοπιστια βρισκεται στο ζενιθ, γιατι ο καθενας αυτοχριζεται δημοσιογραφος και αναρτα οτι του κατεβει. Η τηλεοραση απ την αλλη συνδιαζει και εικονα, οποτε οι Ειδησεις εχουν καλυτερο νοημα.

Η εφημεριδα μαλιστα...Πλουραλισμος,διαφορα θεματα την διαβαζεις οποτε εχεις ορεξη τσιμπας κ το dvd πολυ καλυτερα.

Ακριβως αυτο το τελευταιο ειναι ολη η υποθεση... χωρις τα dvd δεν θα επιβιωνανε. Εχουμε φτασει να την αγοραζεις για το cd και μετα να τη πετας. Προχτες στο καλαθι αχρηστων του ψιλικατζιδικου της γειτονιας μου βρηκα παλι πεταμενα τα "Νεα του Σαβ/κου" (3,5€) με τη ζελατινα του και τα συνοδευτικα εντυπα. Ελειπε μονο το... cd του Περπινιαδη:lol:

Το αλλο αστειο με τα αποκομματα το ξερεις, περναει ο αλλος απ το περιπτερο, βλέπει την εφημεριδα να κρεμεται, ψαλιδιζει το αποκομμα απ τη 1η σελιδα, μετα λεει στο περιπτερα "κρατα μια εφημεριδα μαστορα", πληρωνει και φευγει και μενει η εφημεριδα να κρεμεται με τη τρυπα...:lol:

απαντησαν 10 ατομα στο Insomnia και εβγαλες και συμπερασμα για τη νεολαια..., πλεον την τηλεοραση (την ελληνικη γιατι αυτη βλεπουμε) στο μεγαλυτερο μερος της την εχει ξεπερασει η εποχη της, υπαρχουν ομως ακομα μερικες αξιολογες εκπομπες οπως ο εξαντας, η ερευνα, η εμπολεμη ζωνη, η μηχανη του χρονου, οι πρωταγωνιστες και καποιες αλλες που λειτουργουν σαν οαση αναμεσα σε τηλεοπτικες καρικατουρες

Δελτιο ειδησεων ειναι και του star...

Ενταξει, δεν εβγαλα το συμπερασα απ τα 10 ατομα, το γνωριζα ηδη οτι ετσι ειναι, οι νεοι σημερα απαξιωνουν να δουν ειδησεις και η ευκολη δικαιολογια ειναι οτι "ελα μωρε, αλητες δημοσιογραφοι, συμφεροντα κλπ" η αληθεια ειναι ομως οτι δεν ενδιαφερονται, προτιμουν να δουν αλλα θεματα(κους-κους, αθλητικα, σηριαλς). Ουτε και εφημεριδες διαβαζουν φυσικα, ουτε και ειδησεογραφικα sites.

O εκπομπες που ανεφερες (εξαντας, η ερευνα, η εμπολεμη ζωνη, η μηχανη του χρονου) δεν ειναι δελτια ειδησεων, ειναι δημοσιογραφικες εκπομπες. Και εχουν πολυ χαμηλη θεαση.

Τελος, το δελτιο ειδησεων του Star ειναι δελτιο κουτσομπολιων, οπως και σχεδον ολοκληρο το προγραμμα του σταθμου αυτου. Σταθμοι οπως το Star, το Σκαι, το Alter κ.α. αν το προσεξες παιζουν απ το πρωι ως το απογευμα κουτσομπολιστικες εκπομπες, και αυτο αποδεικνυει το πολυ χαμηλο επιπεδο του ελληνα τηλεθεατη.

Δημοσ.

Οι ειδησεις που υπαρχουν στο ραδιοφωνο, στην εφημεριδα ή στα sites ειναι λιγοτερο αξιοπιστες. Ειδικα στα sites που εκ των πραγματων εχουν ελαχιστο κοινο, η αναξιοπιστια βρισκεται στο ζενιθ, γιατι ο καθενας αυτοχριζεται δημοσιογραφος και αναρτα οτι του κατεβει. Η τηλεοραση απ την αλλη συνδιαζει και εικονα, οποτε οι Ειδησεις εχουν καλυτερο νοημα.

Φιλε εδω νομιζω οτι εισαι λαθος...:-)Αν ριξεις μια ματια στην επισκεψιμοτητα των σαιτ θα δεις οτι εχουν πολυ μεγαλη αναγνωρισημοτητα.Παραδειγμα το τροκτικο ειναι στα πρωτα μπλογκ στο κοσμο ενω το φιμοτρο εχει επισκεψιμοτητα οσο μια κυριακατικη εφημεριδα.Τωρα οι εφημεριδες δεν ξερω αν τις παιρνει ο κοσμος μονο για το dvd που οντως ισχυει αλλα εδω δεν συζηταμε γι αυτο αλλα για το ποιο μεσο ενημερωνει καλυτερα. Απο ενα δελτιο ειδησεων σαφως ενημερωνουν καλυτερα κ εχουν κ πλουραλισμο.

Δημοσ.

Φιλε εδω νομιζω οτι εισαι λαθος...:-)Αν ριξεις μια ματια στην επισκεψιμοτητα των σαιτ θα δεις οτι εχουν πολυ μεγαλη αναγνωρισημοτητα.Παραδειγμα το τροκτικο ειναι στα πρωτα μπλογκ στο κοσμο ενω το φιμοτρο εχει επισκεψιμοτητα....

Φιλε μου, θα αστειευεσαι προφανως, οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν εχουν καν προσβαση στο ιντερνετ, ειναι δυνατον το... troktiko να εχει μεγαλυτερη απηχηση απ οτι ο Ant1, o Σκαϊ, η ΕΤ1?

Ποια στοιχεια λενε πως το troktiko ειναι απ τα πρωτα blog (στο κοσμο κιολας!...)

ποιος τα βγαζει αυτα τα στοιχεια? ο Γκιολιας?:lol:

Και εν πασει περιπτωσει, ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ επισκεψεις την ημερα μιλαμε? Διοτι ελαχιστοι απ τους surfers γνωριζουν οτι υπαρχει ενα τετοιο blog troktiko.

Aντιθετα, τη zougla.gr τη γνωριζουν πολλοι, διοτι τη διαφημιζει συνεχεια ο 30φ/λος (και εχει και πολυ καλo ιντερφεις)

Λεπτομερεια: το troktiko βασικα δεν ειναι ειδησεογραφικο site.

Δημοσ.
Φιλε μου, θα αστειευεσαι προφανως, οι περισσοτεροι ανθρωποι δεν εχουν καν προσβαση στο ιντερνετ, ειναι δυνατον το... troktiko να εχει μεγαλυτερη απηχηση απ οτι ο Ant1, o Σκαϊ, η ΕΤ1?

Ποια στοιχεια λενε πως το troktiko ειναι απ τα πρωτα blog (στο κοσμο κιολας!...)

ποιος τα βγαζει αυτα τα στοιχεια? ο Γκιολιας?:lol:

Και εν πασει περιπτωσει, ΓΙΑ ΠΟΣΕΣ επισκεψεις την ημερα μιλαμε? Διοτι ελαχιστοι απ τους surfers γνωριζουν οτι υπαρχει ενα τετοιο blog troktiko.

Aντιθετα, τη zougla.gr τη γνωριζουν πολλοι, διοτι τη διαφημιζει συνεχεια ο 30φ/λος (και εχει και πολυ καλo ιντερφεις)

Λεπτομερεια: το troktiko βασικα δεν ειναι ειδησεογραφικο site.

Μπες στο alexa.com κ θα σου λυθουν οι αποριες επισκεψιμοτητα τοων σαιτ.Ο τριανταφυλλοπουλος ειναι ξεπερασμενος στην ελλαδα στα κοινα 15-44 συνηθως ειναι μονοψηφιος.Δεν πουλαει πλεον.κ στο ξαναλεω στα κοινα 15-44 το τροκτικο το φιμοτρο κ αλλα εχει πολυ μεγαλυτερη απηχηση.Εσυ δεν λες οτι η νεολαια δεν ασχολειται με ειδησεις?Αν δεις ομως τα στοιχει επισκεψημοτητας των σαιτ θα δεις οτι ολο αυτο το κοινο εχει παει πλεον στα σαιτ.Την ωρα που μιλαμε το τροκτικο εχει σημερα 467933735 χτυπηματα.Αμα θες θα ψαξω να σου πω κ για το φιμοτρο.Ο Μακης γιατι νομιζεις μπηκε στο διαδυκτυο?Ο ευαγγελατος κ τοσοι αλλοι?Μα φυσικα επειδη ειναι η νεα δυναμη στην ενημερωση...Μια κ ειπες κ για τον σκαι εχω να σου πω οτι ειναι στην 54η θεση στην ελλαδα κοντα με το εθνος.Δη οτι προβαλλει η τηλεοραση ειναι πολυ κατω απο το τροκτικο.ΑΛλα μιας κ λες για το μακη ενα ακομα στοιχειο οτι πλεον δεν εχει απηχηση ειναι οτι η εφημεριδα που εστησε δεινει μαχη με την εσπρεσσο που εχει πολυ χαμηλοτερο κοστος για να βγει με 30000 φυλλα ενω ο θεμος που εβριζε κ λεει δεν ειμασται ολοιο ιδιοι πουλαει 200000

Δημοσ.
Μπες στο alexa.com κ θα σου λυθουν οι αποριες επισκεψιμοτητα τοων σαιτ.Ο τριανταφυλλοπουλος ειναι ξεπερασμενος στην ελλαδα στα κοινα 15-44 συνηθως ειναι μονοψηφιος.Δεν πουλαει πλεον.κ στο ξαναλεω στα κοινα 15-44 το τροκτικο το φιμοτρο κ αλλα εχει πολυ μεγαλυτερη απηχηση.Εσυ δεν λες οτι η νεολαια δεν ασχολειται με ειδησεις?Αν δεις ομως τα στοιχει επισκεψημοτητας των σαιτ θα δεις οτι ολο αυτο το κοινο εχει παει πλεον στα σαιτ.Την ωρα που μιλαμε το τροκτικο εχει σημερα 467933735 χτυπηματα.Αμα θες θα ψαξω να σου πω κ για το φιμοτρο.Ο Μακης γιατι νομιζεις μπηκε στο διαδυκτυο?Ο ευαγγελατος κ τοσοι αλλοι?Μα φυσικα επειδη ειναι η νεα δυναμη στην ενημερωση...

Παρεκλινουμε απ το θεμα τωρα, αλλα να σου πω οτι τα στοιχεια της Alexa ειναι αναξιοπιστα. Η zougla φυσικα και δεν μπορει να συγκριθει με το troktiko διοτι η μεν πρωτη εχει προβολη και διαφημιση, το δε δευτερο το γνωριζουν 3 κι ο κουκος. Αυτα βεβαια αφορουν οχι το συνολο του πληθυσμου αλλα τον ιντερνετικα ενεργο πληθυσμο.

Το 30φ/λο τον γνωριζουν ολοι και οι εκποπμπες του εχουν τεραστια τηλεθεαση εδω και πολλα χριονια, το Γκιολια ποιος τον γνωριζει? Εξ αλλου τα 2 αυτα sites δεν συγκρινονται ουτε ως προς το περιεχομενο ουτε ως προς τη μορφη. Παρομοια αγνωστο ειναι το site του Ευαγγελατου.

Επισης να σου επισημανω το αυτονοητο, τα "χτυπηματα" ακομα κι αν ειναι σωστα καταμετρημενα, δεν αποδεικνυουν κατι, γιατι μπορει καποιος να κανει 500 χτυπηματα την ωρα...

Μια κ ειπες κ για τον σκαι εχω να σου πω οτι ειναι στην 54η θεση στην ελλαδα κοντα με το εθνος.Δη οτι προβαλλει η τηλεοραση ειναι πολυ κατω απο το τροκτικο.ΑΛλα μιας κ λες για το μακη ενα ακομα στοιχειο οτι πλεον δεν εχει απηχηση ειναι οτι η εφημεριδα που εστησε δεινει μαχη με την εσπρεσσο που εχει πολυ χαμηλοτερο κοστος για να βγει με 30000 φυλλα ενω ο θεμος που εβριζε κ λεει δεν ειμασται ολοιο ιδιοι πουλαει 200000

Ειναι αστειοτητα να συγκρινουμε τα τηλεοπτικα καναλια που τα βλεπουν ΟΛΟΙ (γιατι ολοι βλεπουν τηλεοραση) με τα sites που τα βλεπουν υποπολαπλασιοι των ολων.

Η εφημεριδα του Μακη που πουλαει τρελλα ειναι το 1ο Θεμα, την πουλησε ομως οπως ξερεις και χρυσωθηκε:-)

Τωρα εκανε καινουργια(βετο) αλλα μην περιμενεις να γινεται επιτυχια καθε εφημεριδα που κανει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...