stefkos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ας πουμε ολοι ποιο καναλι προτιμαμε, ενδεχομενως και να το δικαιολογησουμε. Εγω το Alter (ειδησεις καθε μερα περ.18:30-21:00, 30φυλλοπουλος-Χαρδαβελλας απο 2 φορες την 7μαδα)
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ας πουμε ολοι ποιο καναλι προτιμαμε, ενδεχομενως και να το δικαιολογησουμε. Εγω το Alter (ειδησεις καθε μερα περ.18:30-21:00, 30φυλλοπουλος-Χαρδαβελλας απο 2 φορες την 7μαδα) Μα καλά από την ελληνική τηλεόραση αυτά βλέπεις; Είσαι ένα στάδιο πάνω από τα μεσημεριανάδικα (που θεωρώ ότι είναι ο πάτος). Ειδικά για τον Τριανταμιζόπουλο, μακριά! Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ δε βλέπεις; Ντοκιμαντέρ δε βλέπεις; Καμία ελληνική σειρά; Καμία ταινία; Ας είναι καλά το διαδίκτυο, έχω ελάχιστη επαφή με το χαζοκούτι. Ενημερώνομαι από το διαδίκτυο και εδώ και καιρό δεν εμπιστεύομαι την ενημέρωση μου στους ΤρεμοΕυαγγελάτοΧατζηΠαπαρολόγους.
stefkos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μα καλά από την ελληνική τηλεόραση αυτά βλέπεις; Είσαι ένα στάδιο πάνω από τα μεσημεριανάδικα (που θεωρώ ότι είναι ο πάτος). Ειδικά για τον Τριανταμιζόπουλο, μακριά! Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ δε βλέπεις; Ντοκιμαντέρ δε βλέπεις; Καμία ελληνική σειρά; Καμία ταινία; Ας είναι καλά το διαδίκτυο, έχω ελάχιστη επαφή με το χαζοκούτι. Ενημερώνομαι από το διαδίκτυο και εδώ και καιρό δεν εμπιστεύομαι την ενημέρωση μου στους ΤρεμοΕυαγγελάτοΧατζηΠαπαρολόγους. Φιλε μου... το θεμα δεν ειναι να συζητησουμε την οποια ποιοτητα των προγραμματων. Γιατι κι εγω θα μπορουσα να κριτικαρω τη ποιοτητα των προγραμματων που εσυ παρακολουθεις (και που απεφυγες να αναφερεις) κι εκει θα βλεπαμε ποσα απιδια χωραει ο σακος. Το θεμα του θρεντ ειναι ποιο καναλι παρακολουθουμε περισσοτερο. Τα αθλητικα και οι ταινιες δεν ειναι επι μονιμου βασεως και δεν πανε με συγκεκριμενο καναλι, μπορουν να μεταδοθουν σε οποιοδηποτε καναλι. Καποιος ομως που παρακολουθει περισσοτερο πχ. τις Ειδησεις του Μega πχ. ή καποια προγραμματα του Mega, τοτε ψηφιζει Mega. Εγω παρακολουθω βασικα τις Ειδησεις του Alter, που πιανουν χρονικη περιοδο απο 6:30 ως 21:00 οπως ειπα, και επιπλεον καποιες δημοσιογραφικες εκπομπες οπως αυτες του 30φ/λου και του Χαρδ/λα που ειναι απο 2 φορες την εβδομαδα και επι αρκετες ωρες. Ναι, αυτες τις θεωρω ενδιαφερουσες εκπομπες αφου το ρωτησες, ειδικα του 30φ/λου που προσφατα απεκαλυψε πως καποιοι ξυπνιοι εφαγαν τα λεφτα συναυλιων που προοριζονταν για ορφανοτροφειο ή πως καποιοι δημοτικοι αρχοντες βουτηξαν τα νερα που προοριζονταν για θυματα πυρκαγιων... Μακαρι να υπηρχαν περισσοτερες τετοιες εκπομπες που αποκαλυπτουν τους απατεωνες(μεχρι υπουργοι εχουν ξηλωθει).
Tilemaxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μόνο ΣΚΑΙ και ΝΕT για αθλητικά. Άντε και τον ΑΝΤ1 όταν θα αρχίσει η 4η σεζόν του Prison Break.
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Αν είναι να δω τηλεόραση βλέπω ΣΚΑΙ για τα ντοκιμαντέρ, τους αγώνες και την Ελληνοφρένεια. Για τον τριανταμιζόπουλο ένα ακόμα σχόλιο. Να αναρωτηθείς πόσα θέματα έχει θάψει γιατί απλά πήρε μίζα ή άλλο όφελος. Αν έχεις όρεξη ρίξε μια ματιά εδω.
stefkos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μόνο ΣΚΑΙ και ΝΕT για αθλητικά. Άντε και τον ΑΝΤ1 όταν θα αρχίσει η 4η σεζόν του Prison Break. Τα Αθλητικα που εμπεριεχονται στα δελτια ειδησεων εννοεις? ειναι καλυτερα τα αθλητικα του Σκαι και της Νετ απ τα αθλητικα των αλλων καναλιων? Ειδησεις καθολου ε?...
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Αγώνες εννοώ τους ζωντανούς αγώνες, όχι τα αθλητικά στις ειδήσεις. Για ειδήσεις, σου έγραψα ότι δεν εμπιστεύομαι την τηλεόραση, αλλά το internet και την blogoσφαιρα
Tilemaxx Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Τα Αθλητικα που εμπεριεχονται στα δελτια ειδησεων εννοεις? ειναι καλυτερα τα αθλητικα του Σκαι και της Νετ απ τα αθλητικα των αλλων καναλιων? Ειδησεις καθολου ε?... Αγώνες εννοώ, και τις αθλητικές εκπομπές.
stefkos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Αν είναι να δω τηλεόραση βλέπω ΣΚΑΙ για τα ντοκιμαντέρ, τους αγώνες και την Ελληνοφρένεια. Ειδησεις γιοκ κι εσυ, ε? Mόνο ο Σκαι βαζει αγωνες? Αν βαλει αλλο καναλι θα αρνηθεις να δεις? Για τον τριανταμιζόπουλο ένα ακόμα σχόλιο. Να αναρωτηθείς πόσα θέματα έχει θάψει γιατί απλά πήρε μίζα ή άλλο όφελος. Φιλε μου εχε υποψη σου οτι αυτοι που καταφερονται εναντιον του 30φ/λου ειναι συνηθως αυτοι που καηκε η γουνα τους απ τις αποκαλυψεις, ή που ζημιωθηκε το κομμα τους. Ο απλος θεατης δεν εχει λογο να κουκουλωθουν τα σκανδαλα γιατι ξερει οτι και αυτος θα μπορουσε να βρεθει στη θεση του θυματος. Πχ. ολοι μας σχεδον δινουμε φακελακι στο γιατρο, γιατι να μας πειραξει οταν βγει ενα τετοιο θεμα στη tv? Επισης υπαρχουν και καποιοι φιλοι, οπως εσυ απ οτι καταλαβα, που εχουν την εντυπωση οτι ο 30φ/λος ειναι γενικος εισαγγελεας επικρατειας, και αναρωτιουνται "γιατι εθαψε αυτο το θεμα και εβγαλε το αλλο θεμα"?... Φιλε μου, απλη εκπομπη ειναι, μη περιμενεις να ασχοληθει με τα παντα. Πρεπει να λεμε "μπραβο" εστω και γιαυτα που βγαζει, αλλιως θα εμεναν κουκουλωμενα.
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ειδησεις γιοκ κι εσυ, ε?Mόνο ο Σκαι βαζει αγωνες? Αν βαλει αλλο καναλι θα αρνηθεις να δεις? Εσύ ρώτησες ποιο κανάλι βλέπουμε περισσότερο. Εννοείται ότι βλέπω και άλλα κανάλια για συγκεκριμένα πράγματα, αλλά αναλογικά ο ΣΚΑΙ παίρνει τη μερίδα του λέοντος. ...εντυπωση οτι ο 30φ/λος ειναι γενικος εισαγγελεας επικρατειας, και αναρωτιουνται "γιατι εθαψε αυτο το θεμα και εβγαλε το αλλο θεμα"?... Φιλε μου, απλη εκπομπη ειναι, μη περιμενεις να ασχοληθει με τα παντα. Πρεπει να λεμε "μπραβο" εστω και γιαυτα που βγαζει, αλλιως θα εμεναν κουκουλωμενα. Αντιθέτως θεωρώ ότι ο Μακης είναι μιζαδόρος επικρατείας και τυχοδιώκτης. Δεν μπορείς να καταγγέλεις τρίτους για μη καταβολή εισφορών και φοροδιαφυγή και να έχει τους υπαλλήλους ΣΟΥ με μπλοκάκια ή με "εθελοντική" εργασία. Το ότι κάνει μια αποκάλυψη, δεν αναιρεί την απέχθεια των δικών του πράξεων, ώστε να μου γίνει αρεστός ή έστω ... ανεκτός. Δεν τον ξέρω προσωπικά (και ούτε θέλω να τον μάθω) αλλά η εικόνα του έχει απομυθοποιηθεί για μένα. Εύχομαι και στα δικά σου. Ο γιατρός είναι κακός ακόμα και αν πάρει μια φορά φακελάκι. Ο καλός δημοσιογράφος παρουσιάζει τα πράγματα όπως είναι, χωρίς να κλέβει υλικό από δεξιά και αριστερά, χωρίς να λαδώνεται και χωρίς να κρύβει θέματα για προσωπικό όφελος. Συγνώμη, ξέχασα ότι δεν υπάρχει καλός δημοσιογράφος.
debbyqu Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 καταρχην γεια σας.καλως σας βρηκα!εγω βλεπω λιγο νετ το πρωι κατα της 6 πριν την δουλεια...να ενημερωθω βρε παιδι κ το βραδυ mega αν εχει κατι της προκοπης εκτοσ απο ειδησεις που ειμαι φαν.τα σκ βλεπω πολυ αλτερ με τα παιδικα του..ας ειναι καλα τα ζωακια μου....
alexdelpiero Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Η ποιο ωραια ζωνη στην ελληνικη τηλεοραση ειναι οι ξενες ταινιες του σταρ κ τα αμερικανικα σηριαλ που δειχνει κυριως τα καναλια της νοβα κ το fox life..το καλο ειναι οτι η νοβα θα φερει στην ελλαδα κ το fx που εχει καπιοιες δυνατες σειρες οπως τα χfiles... ΥΓ Μιας κ λετε για τον τριανταφυλλοπουλο σημερα το κανε το θαυμα του παιλ...Εχει βουηξει το δυαδικτυο...Κ σιγα της αποκαλυψεις που εχει κανει...
stefkos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Εσύ ρώτησες ποιο κανάλι βλέπουμε περισσότερο. Εννοείται ότι βλέπω και άλλα κανάλια για συγκεκριμένα πράγματα..... Mα εσυ ειπες "Αν είναι να δω τηλεόραση βλέπω ΣΚΑΙ για τα ντοκιμαντέρ, τους αγώνες και την Ελληνοφρένεια." αρα το λογικο ερωτημα ηταν "κι αν βαλει αλλο καναλι αθλητικα θα αρνηθεις να τα δεις"? (αφου απο τηλεοραση "μονο Σκαι")... Αντιθέτως θεωρώ ότι ο Μακης είναι μιζαδόρος επικρατείας και τυχοδιώκτης. Δεν μπορείς να καταγγέλεις τρίτους για μη καταβολή εισφορών και φοροδιαφυγή και να έχει τους υπαλλήλους ΣΟΥ με μπλοκάκια ή με "εθελοντική" εργασία. Το ότι κάνει μια αποκάλυψη, δεν αναιρεί την απέχθεια των δικών του πράξεων, ώστε να μου γίνει αρεστός ή έστω ... ανεκτός. Δεν τον ξέρω προσωπικά (και ούτε θέλω να τον μάθω) αλλά η εικόνα του έχει απομυθοποιηθεί για μένα. Εύχομαι και στα δικά σου. Ο γιατρός είναι κακός ακόμα και αν πάρει μια φορά φακελάκι. Ο καλός δημοσιογράφος παρουσιάζει τα πράγματα όπως είναι, χωρίς να κλέβει υλικό από δεξιά και αριστερά, χωρίς να λαδώνεται και χωρίς να κρύβει θέματα για προσωπικό όφελος. Συγνώμη, ξέχασα ότι δεν υπάρχει καλός δημοσιογράφος. Ε βεβαια και δεν υπαρχει καλος, απ την αποψη οτι ειναι απλοι υπαλληλοι των αφεντικων τους, δεν κανουν οτι θελουν. Οποτε δεν ειναι θεμα προσωπων φιλε μου, καταλαβαινω οτι εχεις ειδικο προβλημα με τον 30φ/λο αλλα για μενα οποιος και να εκανε την εκπομπη δεν παιζει ρολο. Κοιταω την ουσια, οχι τη βιτρινα, πισω απ το Μακη δουλευουν 10δες αλλοι ανθρωποι. Το τι ειναι ειναι ο καθενας στη προσωπικη του ζωη δεν μπορω να το ξερω. Συνεπως δεν εχω κατι να απομυθοποιησω, οπως λες. Οσο για το λινκ του troktikou που εβαλες υπαρχει και η απαντηση, ο αντικειμενικος θεατης δεν ειναι μονοπλευρος ακουει και τις δυο αποψεις Αλλα αφησουμε τα ασχετα, το θεμα ειναι να δηλωσουμε ποιο καναλι βλεπουμε περισσοτερο, και προαιρετικα για ποιες εκπομπες του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.