Προς το περιεχόμενο

Μητρικη που ξεκλειδωνει amd

stefkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αυτη η λιτοδιαιτη ΜΒ που περισσευει απο εναν κολλητο και μπορει να μου τη δωσει, υποστηριζει ξεκλειδωμα του 720?

Δεν νομιζω. H Gigabyte 790FX-UD5 που εχω ξεκλειδωνει CPU αλλα να ξερεις οτι πρεπει και η CPU να εχει τεταρτο πυρηνα που να δουλευει.

• Moderators
Δημοσ.

Το nforce chipset δεν ξεκλειδωνει τιποτα.

Και ναι, ειναι ΑΝ σου κατσει και δουλευει ο τεταρτος πυρηνας... αν δεν δουλευει δεν θα αναβει καν μεχρι να κανεις clear cmos ή θα δουλευει αλλα θα ειναι ασταθες το μηχανημα.

Δημοσ.
Το nforce chipset δεν ξεκλειδωνει τιποτα.

Και ναι, ειναι ΑΝ σου κατσει και δουλευει ο τεταρτος πυρηνας... αν δεν δουλευει δεν θα αναβει καν μεχρι να κανεις clear cmos ή θα δουλευει αλλα θα ειναι ασταθες το μηχανημα.

μην εισαι απολυτος. καποια NFORCE εχουν μια λειτουργια παρομοια με το ACC της AMD. το ειχα διαβασει εδω μεσα μαλιστα, στο insomnia. αν βρω το θεμα, θα το ποσταρω.

στα υπολοιπα συμφωνω, αν δεν αναβει κλπ....! αλλα και ακομα αν αναψει, μπορει να σου κανει κολληματα, και διαφορα κολπακια. οποτε μαλλον θα ειναι προβληματικος ο πυρηνας που ξεκλειδωθηκε. τοτε απλα επαναφερεις το συστημα σε default κατασταση και δουλευεις ετσι. εξαλλου, οταν αγορασες τον cpu, τον αγορασες για 3πυρηνο!!!

και εγω τον ιδιο εχω, βλ. υπογραφη, με ξεκλειδωμενο πυρηνα απο τοτε που τον αγορασα! ειναι πολυ καλος!

Δημοσ.

Νομίζω πως δεν έχει τονιστεί το γεγονός ότι παρά τα συγκεκριμένα μοντέλα Athlon II X3 που ξεκλειδώνουν, κανένας δεν εγγυάται ότι θα ξεκλειδώσουν.

Οι Athlon II X3 μπορεί να είναι είτε τετραπύρηνοι που έχουν τον έναν πυρήνα τους αχρηστευμένο, είτε τετραπύρηνοι που έχουν υγιέστατο 4ο πυρήνα, αλλά κλειδωμένο.

Γι' αυτό το λόγο μετράει πολύ το κατα πόσο θα σου κάτσει το κομμάτι.

Δηλαδή αν θα είναι Athlon II X3 με χαλασμένο 4o ή απλά κλειδωμένο, ώστε να ξεκλειδώνει από την κατάλληλη μητρική και το κατάλληλο ΒIOS.

Δημοσ.

φιλε, Liakopaido, αν διαβασεις την πρωτη σελιδα του θεματος, το αναφερουμε επανειλλημενα οτι κανενας δεν σου εγγυαται οτι θα ξεκλειδωσει. απλα λεμε οτι καποια συγκεκριμενα μοντελα εχουν μεγαλες πιθανοτητες να το κανουν....!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...