SATELLITE Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 βιντεοκάμερα JVC Everio GZ-MS95 στα 134,90€ http://www.skroutz.gr/s/96963/JVC-Everio-GZ-MS95SEU.html?keyphrase=JVC+Everio+GZ-MS95 131€ το πιξ-μανια συν ταχυδρομικά 15€ =146€
tsokid Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Άρα σιγά την προσφορά!!! Έκοψαν 11 ευρώ.... Αυτό πάει να πει πως μόνο έκπτωση δεν κάνουν, αφού οι άλλοι το στέλνουν από του διαόλου τη μάνα και έχουν και σημαντικό κέρδος! Ας ψωνίσει όποιος είναι κορόιδο... Περιμένουμε αύριο λοιπόν.
FrankGambale Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ας ψωνίσει όποιος είναι κορόιδο... Δηλαδή ένα μή κορόιδο που θέλει να αποκτήσει σήμερα την συγκεκριμένη κάμερα, από που θα έπρεπε να την ψωνίσει?
newtech Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή ένα μή κορόιδο που θέλει να αποκτήσει σήμερα την συγκεκριμένη κάμερα, από που θα έπρεπε να την ψωνίσει? Πες τα ρε φιλε!!!! Κ απο την αλλη αφου δεν το θεωρείτε προσφορά γιατι το κανετε POST??? ---------- Προσθήκη στις 12:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:26 ---------- Άρα σιγά την προσφορά!!!Έκοψαν 11 ευρώ.... Αυτό πάει να πει πως μόνο έκπτωση δεν κάνουν, αφού οι άλλοι το στέλνουν από του διαόλου τη μάνα και έχουν και σημαντικό κέρδος! Ας ψωνίσει όποιος είναι κορόιδο... Περιμένουμε αύριο λοιπόν. Δηλαδη εσυ θελεις καθε μερα.. να εχει ενα προϊόν που να το θελεις με 50% έκπτωση σωστα??? Αν δηλαδή θέλεις την κάμερα.. δεν σου κάνει η τιμη που ειναι φτηνότερη 10% απο το εμποριο? ---------- Προσθήκη στις 12:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:29 ---------- Τιτλος " βιντεοκάμερα JVC Everio GZ-MS95 δεν έχει προσφορά σήμερα το γκετ-ιτ" Γιατι το ποσταρεις τοτε??? Το thread εχει ονομα "Προσφορές Βρήκατε μια πραγματική προσφορά ηλεκτρονικού είδους σε κάποιο κατάστημα (ηλεκτρονικό ή μη) ; Αναφέρετε το σε αυτό το forum" κ οχι.. "αναλύουμε το κατά πόσο ειναι προσφορά η σημερινη του GETIT"
niksakl Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ...και αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ: Να κάνει ποστ ο καθένας μας για κάθε μεμονωμένο προϊόν που κάποιος κάνει 10% έκπτωση.... τστσστσ...
newtech Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ...και αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ: Να κάνει ποστ ο καθένας μας για κάθε μεμονωμένο προϊόν που κάποιος κάνει 10% έκπτωση.... τστσστσ... Για καποιον που ηθελε την καμερα απο ελλαδα ειναι μια χαρα τιμη Multirama 179euro απλα ανοιγουν θεματα με ειρονικο τονο.. παρακολουθουν το GETIT κ αν για αυτους κατι δεν ειναι προσφορα το ποσταρουν κατακρινοντας!!! Αν δεν το θεωρει καποιος προσφορα μην το ποσταρει σωστα?
sigamhsoupw Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα, μία γρήγορη ερώτηση αν γνωρίζει κανείς καθώς το γκουγκλάκι μου δεν μου απαντάει σχετικά: Τί διαφορά/-ές στα spec έχει η βιντεοκάμετα του getit με αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/92360/JVC-GZ-MS95.html ?
newtech Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Καλημέρα, μία γρήγορη ερώτηση αν γνωρίζει κανείς καθώς το γκουγκλάκι μου δεν μου απαντάει σχετικά:Τί διαφορά/-ές στα spec έχει η βιντεοκάμετα του getit με αυτήν: http://www.skroutz.gr/s/92360/JVC-GZ-MS95.html ? Η ιδια ειναι
tsokid Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά χαλαρώστε λίγο...και αναφέρομαι σε όσους με πήραν από τα μούτρα. Καταρχήν απάντησα στον SATELLITE, όχι με ειρωνικό τρόπο, ούτε του την είπα για την προσφορα που έκανε Post. Απλά το Getitnow και οποιοδήποτε site παίζει με διαφημιστικό τρόπο μέχρι να βγει κανονικά θα έπρεπε να έχει καλύτερη προσφορά. Αυτό είπα και πιο πάνω και πιστεύω πως ισχύει. Ειδικά όταν αυτό που κάνει το κάνει όχι για κέρδος αλλά για διαφήμιση. Χαλαρώστε λίγο πάντως και ξαναδιαβάστε το 1ο μου post να δείτε ότι δεν την είπα σε κανέναν...το site έκραξα...και μάλιστα είπα να δούμε και αύριο προσφορά... ---------- Προσθήκη στις 16:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:33 ---------- Επίσης για αυτόν που είπε ότι ποστάρουνε κατακρίνοντας, θα δει ότι έχω κάνει ελάχιστα ποστ... Πόσο μάλιστα κατακρίνοντας τις προσφορές. Δεν ασχολούμαι άλλο! Καλό τετραήμερο guys..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.