suspiria Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 για να πω την αληθεια μονο αυτη του την ταινια εχω δει.δεν ηξερα οτι εχει κανει το top gun και αλλα παρομοια.αλλα ουτε και με ενδιαφερουν κιολας. ---------- Προσθήκη στις 13:14 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:13 ---------- μονο την σκηνη εχω κατεβασει και δει.συνηθιζω να αποφευγω τις ταινιες του tony scott αυτην παντως δες την ειναι καλη.και δεν εχει καμια σχεση με τις αλλες απο οτι βλεπω.θεματικα κυριως αλλα και ποιοτικα φανταζομαι...
KilliK Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Χμμ, τώρα διαβάζω για την Μαύρη Λίστα του Χόλυγουντ. Δεν είχα ιδέα ότι παιζόταν τέτοια πράγματα. εχει γυριστει και σχετικη ταινια με πρωταγωνιστη τον Ντε Νιρο. Και θυμαμαι στα οσκαρς οταν του ειχαν δωσει τιμητικο βραβειο ο Νολτε και ο Χαρις ουτε καν σηκωθηκαν να χειροκροτησουν (θα υπαρχει σχετικο βιντεο και στο tube),κατι που ειχε κατακριθει απο τα μηντια.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 [...]Και θυμαμαι στα οσκαρς οταν του ειχαν δωσει τιμητικο βραβειο ο Νολτε και ο Χαρις ουτε καν σηκωθηκαν να χειροκροτησουν (θα υπαρχει σχετικο βιντεο και στο tube),κατι που ειχε κατακριθει απο τα μηντια. Έτσι, το θυμάμαι κι εγώ. Δεν ήταν μόνο ο Nolte και ο Harris, ήταν αρκετοί. Edit: http://www.nytimes.com/1999/03/22/arts/amid-protests-elia-kazan-receives-his-oscar.html
KilliK Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ναι,αλλα αυτους θυμαμαι κυριως τον Χαρις με τα γυαλια και την τραγιασκα
suspiria Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 εχει γυριστει και σχετικη ταινια με πρωταγωνιστη τον Ντε Νιρο.Και θυμαμαι στα οσκαρς οταν του ειχαν δωσει τιμητικο βραβειο ο Νολτε και ο Χαρις ουτε καν σηκωθηκαν να χειροκροτησουν (θα υπαρχει σχετικο βιντεο και στο tube),κατι που ειχε κατακριθει απο τα μηντια. νατο! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=3YziNNCZeNs[/ame]
xavier Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ε ενταξει δεν ειναι και οτι χειροτερο υπαρχει στο hollywood o μικρος σκοτ. π.χ. το true romance ειναι ταινια ψιλοσταθμος... οι ταινες του με τον ντενζελ ουασινγκτον ειναι καλουτσικες και το ντομινο εμενα μου αρεσε αρκετα, παρα τις πολλες αντιθετες αποψεις... τωρα τα 80ς ηταν ψιλοπεριεργη περιοδος για το αμερικανικο σινεμα, υπηρχε πολυ κιτς αλλα ταινιες οπως η σιωπη των αμνων, το true romance και ρεζερβουαρ ντογκς βελτιωσαν τη κατασταση στις αρχες των 90ς . το hunger ειναι μια ψιλοσουρεαλ μπουρδιτσα με ενδιαφερουσα αισθητικη, αλλα οι bauhaus ειναι βασικα ο μονος λογος που αξιζει να το θυμασαι...γενικα ειναι δυσκολο να δεις ταινια της δεκαετιας του 80 σημερα...ελαχιστες ειναι αυτες που αντεχουν στο χρονο...
suspiria Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 ε ενταξει δεν ειναι και οτι χειροτερο υπαρχει στο hollywood o μικρος σκοτ. π.χ. το true romance ειναι ταινια ψιλοσταθμος... οι ταινες του με τον ντενζελ ουασινγκτον ειναι καλουτσικες και το ντομινο εμενα μου αρεσε αρκετα, παρα τις πολλες αντιθετες αποψεις... τωρα τα 80ς ηταν ψιλοπεριεργη περιοδος για το αμερικανικο σινεμα, υπηρχε πολυ κιτς αλλα ταινιες οπως η σιωπη των αμνων, το true romance και ρεζερβουαρ ντογκς βελτιωσαν τη κατασταση στις αρχες των 90ς . το hunger ειναι μια ψιλοσουρεαλ μπουρδιτσα με ενδιαφερουσα αισθητικη, αλλα οι bauhaus ειναι βασικα ο μονος λογος που αξιζει να το θυμασαι...γενικα ειναι δυσκολο να δεις ταινια της δεκαετιας του 80 σημερα...ελαχιστες ειναι αυτες που αντεχουν στο χρονο... δηλ για σενα (οπως και στα περισσοτερα ελληνικα καναλια) το σινεμα αρχιζει απο το 2000 και μετα?
xavier Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 απο τα 90ς και μετα ο αμερικανικος κινηματογραφος αρχισε να γινεται ξανα ενδιαφερον(η ευρωπη ειναι αλλη κουβεντα)...το 70 υπηρχαν πολλες καλες ταινιες, καποιες που συνεχιστηκαν το 80 ηταν οτι καλυτερο εχει να επιδειξει η δεκαετια. δλδ βγαλε τον κιουμπρικ, τον γουντι αλλεν και θα δεις οτι δεν μενουν και πολλα πραγματα... εξαιρεσεις φυσικα υπαρχουν παντα...
KilliK Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 νομιζω τα εχεις μπλεξει.Κινηματογραφικα η πιο αδιαφορη περιοδος ηταν τα 90ς. Στα 80ς εχουν βγει παμπολλα μικρα και μεγαλα αριστουργηματα και franchises,δεν ειναι τυχαιο πως το Χολυγουντ ανακυκλωνει τα 80ς τα τελευταια χρονια. Και οσο αφορα το True Romance,το μεγαλο ατου ηταν το σεναριο του Ταραντινο παρα η σκηνοθεσια του Σκοττ.Οχι οτι ο σκοττ ειναι αταλαντος,αλλα σε αντιθεση με τον αδερφο του Ριντλευ ειναι κυριως σκηνοθετης τυπου style over substance.
the_end Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 νομιζω τα εχεις μπλεξει.Κινηματογραφικα η πιο αδιαφορη περιοδος ηταν τα 90ς. huge mistake imo. εδώ περισσότερα
*georgia* Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Συμφωνώ...Δε μπορώ να καταλάβω γιατι να χαρακτηρίσει κάποιος τα 90ς αδιάφορη περίοδο...
xavier Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 τεσπα αν θες να την κανουμε αυτη τη συζητηση, ευχαριστως.παντως διαφωνω εντελως...90ς rulz παντως επειδη αναφεραμε τον μπαουι(μποουι) σε βαμπιροταινια ετυχε το ματι μου να πεσει πανω σε αυτο εδω. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=kOHghfrww8I[/ame] το οποιο φαινεται τραγικα κακο, αλλα το σαουντρακ μπορει να αξιζει...
suspiria Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 τεσπα αν θες να την κανουμε αυτη τη συζητηση, ευχαριστως.παντως διαφωνω εντελως...90ς rulz παντως επειδη αναφεραμε τον μπαουι(μποουι) σε βαμπιροταινια ετυχε το ματι μου να πεσει πανω σε αυτο εδω. http://www.youtube.com/watch?v=kOHghfrww8I το οποιο φαινεται τραγικα κακο, αλλα το σαουντρακ μπορει να αξιζει... και εχει και πραγματικα ζομπι μεσα (αλις κουπερ, ιγκυ ποπ)
Francisco Goya Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Δημοσ. 6 Απριλίου 2010 Γιατί η κουβέντα περί του ποια δεκαετία είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη μου φαίνεται πάντα ανούσια; Κάθε περίοδος έχει τα καλά της και τα στραβά της!
suspiria Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2010 πειτε ποιες ειναι οι αγαπημενες σινεφιλ ταινιες σας.χολυγουντιανες αμερικανιες απαγορευονται!για αρχη βαζω την αγαπημενη μου ταινια το ''αγαπημενο μου ημερολογιο'' του νανι μορετι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.