Riquelme10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 είχα ανοίξει λογαριασμό στο paypal πριν καμιά βδομάδα...έδωσα τον αριθμό της προπληρωμένης κάρτας μου(από την τράπεζα Κύπρου) και περίμενα να έρθει ο κωδικός....πήρα στην τράπεζα τηλέφωνο και σήμερα έκανα verify την κάρτα μου στο paypal....μέχρι εδώ όλα καλά...αλλά έχω κάποιες απορίες... 1)το 1,5 ευρώ πότε το γυρίζει το paypal?? 2)χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο??? 3)πήγα να μεταφέρω λεφτά από την κάρτα μου στη bwin μέσω paypal και μου λέει Payments to this merchant are not available from the country where your bank or credit card on your PayPal account is registered....τι θέλει να πει ο ποιητής???? τι πρέπει να κάνω?? S.O.S.
Apanas Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 1 Γυριζει καποια στιγμη, δεν αργει. 2) Δεν νομιζω 3) Κατι "παιζει" με αυτην την συναλλαγη, συνηθως στο βγαζει μετα απο καποιες καταθεσεις και οχι την πρωτη φορα. Σε ερωτηση η paypal απαντησε για παρεμποδιση συναλλαγης απο καποιον φορεα λογο τζογου. Η εμπεκομενη τραπεζα, Πειραιως, δηλωνει αγνοια και η ιδια συναλλαγη μπορει να γινει επιτυχως μετα απο μερικες μερες η την επομενη. Σε αυτην την περιπτωση εφοσον καιγεσε να καταθεσεις χρηματα βρισκεις μαγαζι, περιπτερο, μινι μαρκετ, κλπ που διαθετουν paysafe καρτες αγοραζεις οποια σε ενδιαφερει και κανεις καταθεση χωρις επιβαρυνση .
Riquelme10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 1 Γυριζει καποια στιγμη, δεν αργει. 2) Δεν νομιζω 3) Κατι "παιζει" με αυτην την συναλλαγη, συνηθως στο βγαζει μετα απο καποιες καταθεσεις και οχι την πρωτη φορα. Σε ερωτηση η paypal απαντησε για παρεμποδιση συναλλαγης απο καποιον φορεα λογο τζογου. Η εμπεκομενη τραπεζα, Πειραιως, δηλωνει αγνοια και η ιδια συναλλαγη μπορει να γινει επιτυχως μετα απο μερικες μερες η την επομενη. Σε αυτην την περιπτωση εφοσον καιγεσε να καταθεσεις χρηματα βρισκεις μαγαζι, περιπτερο, μινι μαρκετ, κλπ που διαθετουν paysafe καρτες αγοραζεις οποια σε ενδιαφερει και κανεις καταθεση χωρις επιβαρυνση . τα χρήματα γυρνάνε ακόμα και αν δεν χρησιμοποιήσω το paypal ξανά???
pagman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δεν θα στα βάλουν στην κάρτα σου θα βρίσκονται στο λογαριασμό σου paypal μέχρι νά κάνεις μια αγορα...
Riquelme10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 και όταν κάνω μια αγορά θα μου γυρίσουν αμέσως??
pagman Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 και όταν κάνω μια αγορά θα μου γυρίσουν αμέσως?? Αν κάνεις μια αγορά πχ. 30 ευρώ, θα αφαιρεθούν τα 1,5 που βρίσκονται στο paypal και μετά άλλα 28,5 από την κάρτα σου.
Riquelme10 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Αν κάνεις μια αγορά πχ. 30 ευρώ, θα αφαιρεθούν τα 1,5 που βρίσκονται στο paypal και μετά άλλα 28,5 από την κάρτα σου. τα χρήματα τώρα εμφανίζονται στο balance...αυτά θέλω να τα γυρίσω στην προπληρωμένη κάρτα μου...γίνεται???ή πρέπει να δώσω λογαριασμό???
pagman Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 τα χρήματα τώρα εμφανίζονται στο balance...αυτά θέλω να τα γυρίσω στην προπληρωμένη κάρτα μου...γίνεται???ή πρέπει να δώσω λογαριασμό??? Δεν γίνεται να γυρίσουν πίσω στην κάρτα, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μόνο για αγορές. Μπορείς να ζητήσεις πληρωμή σε τραπεζικό λογαριασμό αν έχεις θετικό Balance αλλα η προμήθεια θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη από 1,5 ευρώ, άρα δεν έχει κανένα νόημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.