EstellePr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, ο φίλος μου έχει μια εταιρία κι έχει κάνει μια εταιρική σύνδεση στη vodafone, που περιλαμβάνει 3 άτομα. Έκανε αίτηση για άλλη μια και του έδωσαν, μαζί και μια συσκευή δώρο, μέχρι 300 ευρώ. Με ρώτησε ποιο κινητό να πάρει, μιας και τα έχει όλα, και του είπα να πάρει το iphone 3Gs. Γνωρίζει κάποιος, να με διαφωτίσει για να τον ενημερώσω, γτ δεν μπαίνει στη διαδικασία, και δεν θα μπεί, μιας και τρέχει σαν τρελός, με σύνδεση, πόσο θα του δώσουν το iphone 3Gs,και ΑΝ μπορεί να μπεί το υπόλοιπο απο τα 300 ευρώ που του κάνουν δώρο στους λογαριασμούς του η θα πληρωθεί με την παραλαβή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων υγ: το 3G 8gb δεν υπάρχει πλέον σε λευκό? Μπήκα στο site της vodafone και δεν υπάρχει επιλογή για λευκο.
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ζήτα να σου δώσει το τηλ του πωλητή που μιλάει ο φίλος σου και ο πωλητής θα σου λύσει όλες τις απορίες
EstellePr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ζήτα να σου δώσει το τηλ του πωλητή που μιλάει ο φίλος σου και ο πωλητής θα σου λύσει όλες τις απορίες Το τηλέφωνο το γνωρίζω, είναι 3ψήφιο με κάτι # και * αλλα μπορώ να καλέσω μόνο απο νούμερο vodafone, κι εγώ δεν έχω. Αλλα και που δεν έχω, τηλεφώνησα το απόγευμα για να ρωτήσω, και για να μου λύσουν τις απορίες, έπρεπε να γνωρίζω το πρόγραμμα που διάλεξε και ήδη χρησιμοποιεί, όπως και προσωπικά του στοιχεία. Αν γνωρίζει κάποιος άλλος, κάτι ποιο συγκεκριμένο, θα ήμουν υπόχρεη.
gs20309 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπέρα, ο φίλος μου έχει μια εταιρία κι έχει κάνει μια εταιρική σύνδεση στη vodafone, που περιλαμβάνει 3 άτομα. Έκανε αίτηση για άλλη μια και του έδωσαν, μαζί και μια συσκευή δώρο, μέχρι 300 ευρώ. Με ρώτησε ποιο κινητό να πάρει, μιας και τα έχει όλα, και του είπα να πάρει το iphone 3Gs. Γνωρίζει κάποιος, να με διαφωτίσει για να τον ενημερώσω, γτ δεν μπαίνει στη διαδικασία, και δεν θα μπεί, μιας και τρέχει σαν τρελός, με σύνδεση, πόσο θα του δώσουν το iphone 3Gs,και ΑΝ μπορεί να μπεί το υπόλοιπο απο τα 300 ευρώ που του κάνουν δώρο στους λογαριασμούς του η θα πληρωθεί με την παραλαβή? Ευχαριστώ εκ των προτέρων υγ: το 3G 8gb δεν υπάρχει πλέον σε λευκό? Μπήκα στο site της vodafone και δεν υπάρχει επιλογή για λευκο. το iphone 3g 8gb ποτέ δεν βγήκε σε λευκο. μόνο στα 16gb βγαίνει το λευκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.