Προς το περιεχόμενο

The Fourth Kind (2009)

Cue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Benign, στο ξαναλέω ότι μιλάμε για την ταινία, όχι για πιθανές απαγωγές από εξωγήινους, γιατί αρνείσαι να το καταλάβεις και με σπας τα νεύρα; ΔΕΝ μπορούν να αποδείξουν ότι η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονοτα άρα μπορώ με άνεση να ισχυρισθώ ότι λέει παπαριές, ΟΚ; Δεν χρειάζομαι απόδειξη, μου αρκεί ότι δεν έχουν αυτοί απόδειξη γι αυτά που ισχυρίζονται!

Το αν έχει υπάρξει (γενικά και αόριστα) απαγωγή είναι αδιάφορο αφού η ταινία μιλά για συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Εδω δεν υπαρχει διαφωνια,αν κοιταξεις τα γραφομενα μου τα ιδια λεμε με αλλα λογια ως προς το δικαιωμα του καθενα να πιστεψει την πλοκη ως γνησια η οχι.Αυτο μην το ξανασυζητησουμε γιατι ειναι χαζο.Εδω συμφωνουμε.

Αυτο που λεω εγω,πολυ λακωνικα,ειναι πως εχοντας διαβασει σχετικη με απαγωγες βιβλιογραφια,και βλεποντας την ταινια,βρηκα πολλα κοινα στοιχεια με εμπειριες αλλων ανθρωπων ,οποτε αυτο με κανει,εμενα προσωπικα,να την πιστευω.(Χωρις αυτο να σημαινει οτι εσυ εισαι υποχρεωμενος να συμφωνησεις.)

Δημοσ.

Γκουντ!

Μπορούμε να διαφωνήσουμε κάπου αλλού φυσικά, διάθεση να υπάρχει ;)

Cue, σόρυ αλλά πήγαινες γυρεύοντας!

Δημοσ.

Κανενα προβλημα,ισα ισα χαρηκα και για την γνωριμια.Η διαφωνια,οταν ειναι με ευγενικους ορους δεν ειναι απαραιτητα κακο πραγμα,ουτε συνεπαγεται εχθροτητα.Με πολλα παιδια εδω ξεκινησα γνωριμια με διαφωνια και ειμαστε τωρα φιλοι. :-)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

<<Σύμφωνα λοιπόν με τον Χόκινγκ, μορφές ζωής πρέπει σίγουρα να υπάρχουν σε πολλές περιοχές του σύμπαντος, όμως το ανθρώπινο είδος θα πρέπει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μην έρθει σε επαφή με αυτές>> πηγή

Εγώ συμφωνώ με τον Χόκινγκ κι ας μην είμαι επιστήμονας. Πιστεύω οτι μπορεί να υπάρχει κάποιο είδος ζωής κάπου εκεί έξω αλλα γιατι να επιδιώξω να συναντηθώ μαζί της;;; Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να βρείς.

Επίσης υπάρχουν (garanti) τόσα πολλά επήγια ζητήματα ζωής και θανάτου να μας προβληματίσουν που το συγκεκριμένο με αφήνει παγερά αδιάφορο.

Τώρα η ταινία μου φάνηκε αρκετά βαρετή, την είδα με διαλείμματα. Ένα 4/10 απο εμένα. Και έχω και μία απορία, αφού τα "αληθινά" βίντεο δεν ήταν αληθινά γιατι δεν μπορώ να βρώ ποιοι ηθοποιοί έπαιζαν αυτούς τους ρόλους;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...