Προς το περιεχόμενο

Σκεφτομουν να αγορασω το iPhone απο Αμερική

Dafnousaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομουν να αγορασω το Iphone απο Αμερικη,συγκεκριμένα θα μου το αγορασει ένας Αμερικάνος απο την εταιρεία at&t, μπηκα στην σελιδα της εταιρειας, αλλα βλεπω οτι μαλλον δεν συμφέρει...

http://www.wireless.att.com/cell-phone-service/packages/iphone-packages.jsp

το Apple iPhone 3GS - 16 GB έχει 200 $ χωρις το μηνιαιο κοστος, αυτο δεν καταλαβένεται και εσεις ???

τι λετε ???

Δημοσ.

Πάντως, σύμφωνα με πωλητή της Vodafone, το Iphone που κατασκευάζεται στην Καλιφόρνια έχει πολύ χαμηλότερη ακτινοβολία σε σχέση με το άλλο που φτιάχνεται (δεν ξέρω πού). Επέμενε και ήταν απόλυτος.

Δημοσ.

Καλα οι πωλητες της Vodafone ειναι ολοι gtp...

Ποιος του ειπε οτι φτιαχνεται το iPhone στην California ? ΔΕΝ εχει εργοστασιο εκει περα η Apple, China μερια φτιαχνονται...

• Moderators
Δημοσ.
Πάντως, σύμφωνα με πωλητή της Vodafone, το Iphone που κατασκευάζεται στην Καλιφόρνια έχει πολύ χαμηλότερη ακτινοβολία σε σχέση με το άλλο που φτιάχνεται (δεν ξέρω πού). Επέμενε και ήταν απόλυτος.

Ευγε στην vodafone για τους πωλητες της.Μακαρι να πετυχαινα καποιον αντιστοιχο.

Δημοσ.
Καλα οι πωλητες της Vodafone ειναι ολοι gtp...

Ποιος του ειπε οτι φτιαχνεται το iPhone στην California ? ΔΕΝ εχει εργοστασιο εκει περα η Apple, China μερια φτιαχνονται...

Παιδιά, μην είστε σίγουροι. Κι εγώ νόμιζα ότι τα πάντα πλέον είναι μάλλον China. Μου έδειξε το αυτοκολλητάκι. USA.

Επίσης, είπε ότι αν ψάξω στο internet τα SAR Values θα το βρω, κι ότι έχει γίνει ολόκληρο θέμα μ' αυτό.

Θα ψάξω από περιέργεια.

• Moderators
Δημοσ.
Παιδιά, μην είστε σίγουροι. Κι εγώ νόμιζα ότι τα πάντα πλέον είναι μάλλον China. Μου έδειξε το αυτοκολλητάκι. USA.

Designed in USA,assembled in CHINA.

Αδικα ψαχνεις.

• Moderators
Δημοσ.
OK. Άρα τα περί σχεδόν μηδενικού SAR Value των "Αμερικάνικων" I-Phone που χτυπιόταν αυτός, άκυρα, έ;

Προφανως.

αααα

Δημοσ.

Αν και βρήκα αυτό:

Apple’s iPhone 3GS now has a SAR of 0.79 W/kg when held close to the ear compared to the 0.974 W/kg SAR of the original iPhone, and 1.39 W/kg SAR for the iPhone 3G – not particularly a good number for the 3G since the maximum allowed is 1.6.

Πηγή: http://www.redmondpie.com/is-iphone-3gs-safe-enough-from-cell-phone-radiation-hazard-ysl297/

Δημοσ.

το όριο είναι μέχρι 2 πάντως. και προσωπικά εμπιστεύομαι πιο πολύ την apple που σου λέει ναι ότι είναι 1,κάτι δε'ικτη sar παρά καμιά συσκευή τύπου παραεισαγωγής με στάμπα και σφραγίδα όμως μεγάλης εταιρίας που να μην ξέρεις τι σου γίνεται κ από που ήρθε. ο πωλητής της vodafone είδε ένα designed by apple in california, σου λέει δε ξέρω τι σημαίνει designed παει στο διάλο θα είναι σαν να λέει made in.. ότι μότι.. εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το γιατί εαν κάποιος σε οποιοδήποτε άλλο κλάδο ιδιωτικό εαν πει μια παπαρ**α την επόμενη θα πέσει καμπάνα ενώ σε κάτι τέτοιες θέσεις πωλητών είναι must να λέει ο καθένας τη ΄χαζομάρα του και να το παίζει έξυπνος.

Δημοσ.

Παιδιά' date=' μην είστε σίγουροι. Κι εγώ νόμιζα ότι τα πάντα πλέον είναι μάλλον China. Μου έδειξε το αυτοκολλητάκι. USA.

Επίσης, είπε ότι αν ψάξω στο internet τα SAR Values θα το βρω, κι ότι έχει γίνει ολόκληρο θέμα μ' αυτό.

Θα ψάξω από περιέργεια.[/quote']

Φιλε μου το iphone το εχω εγω και φτιαχνεται κινα.περα απο αυτο ειναι απιστευτη συσκευη,ισως οτι καλυτερο ειχα μεχρι σημερα σε smartphones.ισως αυτος να σου εδειξε οχι το αυτοκολλητακι αλλα το logo που εχει πισω στο κουτι και λεει «designed by apple in california» παντως μπορεις ευκολα να δεις που φτιαχτηκε το συγκεκριμενο μοντελο αν του ζητησεις το νουμερο του barcode απο το κουτι και το βαλεις στην βαση δεδομενων θα σου δωσει ολες τις πληροφοριες.πολυ καλα ειπε καποιος οτι δεν κατασκευαζουν iphones στην california αλλα στην κινα χωρις αυτο βεβαια να επηρεαζει την ποιοτητα και την αξιοπιστια της συσκευης.παντως αν θες την γνωμη μου παρτο απο ελλαδα αν μπεις σε καποιο προγραμμα στο επιδοτουν καλα και το εχεις με μονο 200 ευρω.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...