Προς το περιεχόμενο

WIND προσφορα

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
για αυτό κάθε χρόνο και σε άλλο πάροχο κινητής τηλεφωνίας...

φορητότητα FTW!

Αυτό ακριβώς... ξεκίνησα με νέο συμβόλαιο σε vodafone όταν είχε προσφορά. Τον επόμενο χρόνο το πήγα wind. Τον επόμενο cosmote, ξανά wind και πέρσι ξανά vodafone...

Και φέτος ξανά θα φύγω αν μου πουν ότι δεν ισχύει για μένα που έχω επιδότηση η προσφορά της vodafone...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για πάνω από 400 γίνεται;

Πληρώνω την διαφορά;

Όχι δε γίνεται, πρέπει να πάρεις κινητό μέχρι 400ευρώ.

Δημοσ.
Αυτό ακριβώς... ξεκίνησα με νέο συμβόλαιο σε vodafone όταν είχε προσφορά. Τον επόμενο χρόνο το πήγα wind. Τον επόμενο cosmote, ξανά wind και πέρσι ξανά vodafone...

Και φέτος ξανά θα φύγω αν μου πουν ότι δεν ισχύει για μένα που έχω επιδότηση η προσφορά της vodafone...

μη μου πεις οτι αλλάζεις κ κάθε φορά νούμερο !

Δημοσ.

Είναι σοβαρό μειονέκτημα αυτής της προσφοράς το ότι περιορίζει τους συνδρομητές σε συσκευή αξίας έως 400 ευρώ, δηλαδή με τιμή στην υπόλοιπη αγορά 300-350 ευρώ το μέγιστο. Αντίθετα, η Vodafone δίνει επιδότηση -σε όσους παίρνουν πρόγραμμα με πάγιο τουλάχιστον 75 ευρώ πάντως- 400 ευρώ συνολική έκπτωση, σε συσκευή οποιασδήποτε τιμής. Χώρια την κονσόλα. Για κάποιον που θέλει πρόγραμμα με υψηλό πάγιο έτσι κι αλλιώς, η Wind ήταν απογοητευτική (είμαι χρόνια συνδρομητής της και πρώτη φορά σκέφτομαι σοβαρά να αποχωρήσω...)

Δημοσ.

Χθες που ρώτησε σε wind, αν ταυτόχρονα με νέα σύνδεση κινητού τους κάνεις και σύνδεση TELLAS (double play ή σκέτη τηλεφωνία) τότε: α) -10 ευρώ στο πάγιο του κινητού (δηλαδή γίνεται 20 ευρώ το πάγιο του wind small +φυσικά τα τέλη κινητής τηλεφωνίας που ισχύουν ούτως ή άλλως) και β) δώρο τα 2 πρώτα πάγια της TELLAS (όμως χρεώνεσαι 35 ευρώ για να μεταφέρεις το παλιό σου νούμερο από ΟΤΕ ή οποιοδήποτε άλλο πάροχο ή 70 ευρώ για νέο αριθμό). Το σκέφτομαι...

Δημοσ.

Πάρ'ότι η επιδότηση φαίνεται να είναι κλιμακωτή και να φτάνει τα 400 ευρώ μόνο στα ακριβά πάγια, αναλόγως το κατάστημα μπορείτε να πετύχετε καλύτερες επιδοτήσεις από αυτές. Για παράδειγμα σε εμένα στο κατάστημα του Ν.Ηρακλείου, με το πάγιο των 45 ευρώ μου έβγαινε τζάμπα το HTC Magic. Όλα αυτά χθες... Αν δεν είχα ταξίδι και πολλές εκρεμότητες πριν φύγω θα το τσίμπαγα καθώς μου φάνηκε πολύ καλή προσφορά. Αν παραμείνει μέχρι να επιστρέψω θα το τσιμπήσω σίγουρα. Α και στο κατάλογο τους το εν λόγω κινητό κοστολογείται 532 ευρώ!!

Δημοσ.
Α και στο κατάλογο τους το εν λόγω κινητό κοστολογείται 532 ευρώ!!

Όχι ότι αλλάζει κάτι στην προσφορά αλλά το HTC Magic λιανική έχει 349€. Απλά το δείχνουν έτσι...

Δημοσ.

Πριν λίγο πήρα και εγώ από την προσφορά. Πήγα σε 3 καταστήματα για να βρω κάτι αξιόλογο και κατέληξα σε αυτό του Mall. Είχε τελευταίο κομμάτι το Nokia 5530 και το πήρα δωρεάν στο πρόγραμμα Small. Αν είχα λεφτά θα έπερνα κάτι ακριβότερο και θα πλήρωνα τη διαφορά.

To πρόγραμμα περιλαμβάνει και 100MB internet. Δεν είναι πολλά, αλλά για να παίρνω τα mail μου στην Γκατζολία καλά είναι. Άλλωστε οι άλλοι δεν έδιναν καθόλου.

Τρίτη - Τετάρτη περιμένω τηλεφωνάκι από Voda. Άντε να δούμε τι προσφορά θα κάνουν... 7 χρόνια ήμουν πελάτης τους και μου δίνα 90Ε επιδότηση...

ΥΓ: Έχουν δίκιο οι απο πάνω, όλες οι τιμές ήταν 50-100 ευρώ φουσκομένες, έκανα τη σύγκριση με το Πλαίσιο που ήταν ακριβώς δίπλα. Παρ' όλα αυτά καλή προσφορά...

• Super Moderators
Δημοσ.
μη μου πεις οτι αλλάζεις κ κάθε φορά νούμερο !

κάποιος μου φαίνεται ότι δεν ξέρει τι είναι η φορητότητα :o

Δημοσ.
κάποιος μου φαίνεται ότι δεν ξέρει τι είναι η φορητότητα :o

οχι ρε κ εγω εχω πάρει το νούμερο μου απο βοντα σε βιντ (κ στο τσακ θα το πηγενα κ στην κοτε) αλλα ο alexzzz δεν το ξεκαθαρίζει στο ποστ του αν το διαβάσεις καλά!

εντιτ: το λέει τελικά αλλά εγώ δεν το διάβασα καλα!

• Super Moderators
Δημοσ.
κ καθε χρονο πεναλτυ για διακοπη συμβολαιου .. ;)

μπα αλήθεια? μετά τους 12 μήνες πληρώνεις πέναλτυ? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...