Προς το περιεχόμενο

WIND προσφορα

AKISHELLAS1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν υπάρχουν κάπου online τιμές συσκευών να είμαστε προετοιμασμένοι σε περίπτωση που ισχύει κάτι τέτοιο? (αν και περιμένω για τα 400 ευρώ επιδότησης πολύ μεγαλύτερο πάγιο από 30 ευρώ)

Τσέκαρε εδώ(pdf):http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=167

Κατά πόσο είναι ενημερωμένο δεν γνωρίζω...

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίζει προσφορά και στη Vodafone. Φίλος σήμερα έκανε φορητότητα απο Cosmote σε πάγιο περίπου 80€ και πήρε 400€ επιδότηση KAI δωρο PS3. Την συσκευή (νομίζω ενα Sonyericsson) την πήρε επιτόπου και το PS3 θα του το παραδώσουν σπίτι με το που συνδεθεί η γραμμή στη Vodafone.

Το θέμα είναι να μη μπαίνουμε στο τρυπάκι για να πάρουμε σήμερα μια συσκευή να φορτωνόμαστε πάγια ενός χρόνου. Ο φίλος έτσι κι'αλλιως θα έφευγε απο την Cosmote (δεν έχει σήμα σπίτι του) οπότε του έκατσε μια χαρά.

Δημοσ.
Παίζει προσφορά και στη Vodafone. Φίλος σήμερα έκανε φορητότητα απο Cosmote σε πάγιο περίπου 80€ και πήρε 400€ επιδότηση KAI δωρο PS3. Την συσκευή (νομίζω ενα Sonyericsson) την πήρε επιτόπου και το PS3 θα του το παραδώσουν σπίτι με το που συνδεθεί η γραμμή στη Vodafone.

Το θέμα είναι να μη μπαίνουμε στο τρυπάκι για να πάρουμε σήμερα μια συσκευή να φορτωνόμαστε πάγια ενός χρόνου. Ο φίλος έτσι κι'αλλιως θα έφευγε απο την Cosmote (δεν έχει σήμα σπίτι του) οπότε του έκατσε μια χαρά.

ξερεις ποια εκδοση ps3 δινουν?

Δημοσ.
Τσέκαρε εδώ(pdf):http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=167

Κατά πόσο είναι ενημερωμένο δεν γνωρίζω...

Ευχαριστώ, φαίνονται αρκετά καινούργιοι οι κατάλογοι (έχουν και N900 και Omnia II).

Αν ισχύει πάντως και με 30 ευρώ πάγιο παίρνεις N900 με 180 ευρώ, θα χαρεί αρκετός κόσμος. ^-^

Δημοσ.

ειπαμε αλλαξαν τροπο μαρκετινγκ...μειωσαν τις διαφημισεις και τα ριξαν στις επιδοτησεις.

iphone εχει η wind?

• Super Moderators
Δημοσ.

για αυτό κάθε χρόνο και σε άλλο πάροχο κινητής τηλεφωνίας...

φορητότητα FTW!

Δημοσ.

στη wind σημερα που ρωτησα ισχυει καλη επιδοτηση (δε ρωτησα λεπτομερειες) μονο για νεο νουμερο οχι για φορητοτητα.Για φορητοτητα υπηρχε μεγαλη επιδοτηση μονο για χθες.

Τουλαχιστον αυτα μου ειπε ο υπαλληλος της wind καλαμαριας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...