Προς το περιεχόμενο

Περιεργα πραγματα με belkin κ τηλεφωνο

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια εχω ενα belkin modem router και εχω 2 μικρα προβληματακια! Το πρωτο ειναι οτι ενω εχω βαλει φιλτρα οποτε σηκωνω το τηλεφωνο με πεταει εξω απο το ιντερνετ. Το δευτερο ειναι οτι ενω εχω χαμηλη ταχυτητα γενικοτερα δηλαδη σε τεστ που εχω κανει στο ιντερνετ βγαζω 0.60 με 0.75 ενω κανονικα εχω ταχυτητα 5000Mbps οποτε λοιπον ανοιγω το τηλεφωνο αφου με πεταει και με ξανα βαζει στο ιντερνετ εχω τη κανονικη μου ταχυτητα βγαζω καπου 4.75 στα τεστ και μετα απο κανενα 20λεπτο τα ιδια παλι 0.75. Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται ακριβως. Α κατι ακομα με το προηγουμενο μου modem το fritz box δεν μου εκανε τιποτα τετοιο και η μονη διαφορα με τη συνδεση του ενος με του αλλου ειναι οτι στο fritz box fon συνδεοταν απο πισω με ενα μεγαλυτερο καλωδιο απο το απλο του ιντερνετ κ εφτανε στο φιλτρο με εναν ανταπτορα που το εκανε παλι απλο καλωδιο του ιντερνετ.

Ευχαριστω!! οποιος ξερει εστω και τη λυση του ενος προβληματος ας μου πει :-)

Δημοσ.

λογικα η γραμμη φταιει παρα το ρουτερ.δοκιμασε με αλλο ρουτερακι ξανα.αν εχεις συναγερμο να εχεις βαλει φιλτρο και εκει και σε ολα τα τηλεφωνα.στο frtiz Ισως ο φιλος σου να ειχε voip.εχω δει γραμμη που συγχρονιζε μονο οταν σηκωνες το τηλ.μεσα απο τον ρουτερ δες στα ποσα κλειδωνεις πριν σηκωσεις το τηλ και μετα.

Δημοσ.

Παρε τον isp σου να σου μετρησει τη γραμμη γιατι μαλλον εχεις βραχυκυκλωμα. Δες ακομη αν στο κανει χωρις καποιο απο τα τηλεφωνα στη πριζα (αν εχεις πανω απο ενα). Δες ακομη μηπως εχεις παλιες πριζες του οτε με πυκνωτη μεσα, αν ναι........ θελουν ξηλωμα και αλλαγη. πιστευω οτι απο καλωδια εισαι οκ.... (ποιοτητα καλωδιων, βυσματων, κ.λ.π.)......... ετσι?

Δημοσ.
λογικα η γραμμη φταιει παρα το ρουτερ.δοκιμασε με αλλο ρουτερακι ξανα.αν εχεις συναγερμο να εχεις βαλει φιλτρο και εκει και σε ολα τα τηλεφωνα.στο frtiz Ισως ο φιλος σου να ειχε voip.εχω δει γραμμη που συγχρονιζε μονο οταν σηκωνες το τηλ.μεσα απο τον ρουτερ δες στα ποσα κλειδωνεις πριν σηκωσεις το τηλ και μετα.

Το fritz ειναι το δικο μου το προηγουμενο που δουλευε κανονικα χωρις κανενα προβλημα...Δεν καταλαβαινω στο τελος τι λες στα μαυρα γραμματα που εβαλα....

Παρε τον isp σου να σου μετρησει τη γραμμη γιατι μαλλον εχεις βραχυκυκλωμα. Δες ακομη αν στο κανει χωρις καποιο απο τα τηλεφωνα στη πριζα (αν εχεις πανω απο ενα). Δες ακομη μηπως εχεις παλιες πριζες του οτε με πυκνωτη μεσα, αν ναι........ θελουν ξηλωμα και αλλαγη. πιστευω οτι απο καλωδια εισαι οκ.... (ποιοτητα καλωδιων, βυσματων, κ.λ.π.)......... ετσι?

Τον isp του τηλεφωνου η του internet? Αν δεν εχω κανενα τηλεφωνο δεν γινεται κανενα απο τα 2 προβληματα γιατι ουτε δεν εχω τηλεφωνο να σηκωσω για να ανεβει η ταχυτητα ουτε για να με πεταξει...Πως θα δω αν εχω παλια μπριζα και αν εχω το προηγουμενο το fritz πως δουλευε?...Απο καλωδια ειμαι μια χαρα ναι!

Δημοσ.
Το fritz ειναι το δικο μου το προηγουμενο που δουλευε κανονικα χωρις κανενα προβλημα...Δεν καταλαβαινω στο τελος τι λες στα μαυρα γραμματα που εβαλα....

Τον isp του τηλεφωνου η του internet? Αν δεν εχω κανενα τηλεφωνο δεν γινεται κανενα απο τα 2 προβληματα γιατι ουτε δεν εχω τηλεφωνο να σηκωσω για να ανεβει η ταχυτητα ουτε για να με πεταξει...Πως θα δω αν εχω παλια μπριζα και αν εχω το προηγουμενο το fritz πως δουλευε?...Απο καλωδια ειμαι μια χαρα ναι!

δες στα ποσα συγχρονιζει ο ρουτερ χωρις τηλεφωνο μετα στα οσα συγχρονιζει ο ρουτερ με τηλεφωνο και μετα στα ποσα συγχρονιζει οταν σηκωσεις το τηλεφωνο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...