Προς το περιεχόμενο

core i5 vs amd AMD Phenom II x4 965

DoukiMan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως στη θέση σου αυτά θα έπαιρνα και θα έδινα και λιγότερα απο 800 ευρά....

33vfc05.jpg

To cm elite δεν κάνει για gaming rig πάντως ούτε και η 5770.

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στα 850€ χωράει και ο ssd 80gb και 5850 .

Για φτιαξε μια συνθεση εαν δεν σου κανει κοπο για να δουμε κατα ποσο χωρανε χωρις επιπτωσεις στα υπολοιπα parts (5850 + Intel ssd 80gb= 440ευρω αρα εχεις υπολοιπο 410-420 ευρω για ολα τα υπολοιπα)

edit: και απανταω ο ιδιος στην ερωτηση μου

78090715.png"]78090715.png[/url]

Eχει ομως μικρο κουτι..

@lionheart75: +1, μια χαρα ειναι και η δικια σου συνθεση..

Δημοσ.

Δεν αξίζουν τόσα λεφτά για τον ssd.

Ο caviar black θα το καλύψει απόλυτα για gaming μην τρελαθούμε.

200 ευρά για 80gb? έλεος πια, τι θα παίζει και ΠΟΥ θα τα παίζει?

Αν τώρα τα 640gb φαίνονται λίγα (που δεν νομίζω) παίρνει έναν seagate 1Τb με 32mb cache στις 7200 με 80 ευρώ περίπου.

Δημοσ.

Ουπς, δεν είδα πριν τα 2 κουτιά!

Πάντως όπως βλέπουμε οι συνθέσεις που προτεινουν όλοι έχουν μητρική ΑΜ3 και Phenom II , άσε την Intel μόνο παραπάνω λεφτά θα δώσεις και δεν θα κερδίσεις κάτι ουσιαστικό στο gaming.

Δημοσ.
καλα μην το λετε...

υπαρχουν παιχνιδια που τοσο τον 955 οσο και τον i5 τους αλλαζουν τα φωτα...

Οπως;

Διοτι και η δυο τους ειναι πολυ δυνατοι επεξεργαστες..

Παρολα αυτα θα προτεινα στον topic starter την συνθεση του lioheart..

Δημοσ.
Οπως;

Διοτι και η δυο τους ειναι πολυ δυνατοι επεξεργαστες..

Παρολα αυτα θα προτεινα στον topic starter την συνθεση του lioheart..

FSX

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες.

Δημοσ.
FSX

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Φαίνεται ότι ξεχάσατε το πλήκτρο Caps Lock ενεργοποιημένο. Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το και γράψτε το μήνυμα σας με πεζούς χαρακτήρες.

Εεε καλα ρε φιλε το συγκεκριμενο game παιζει ικανοποιητικα μονο με i7, και ειναι το μονο game που ειναι τοσο πολυ cpu depended.

Σε μια συνθεση των 850 ευρω δεν χωραει η συγκεκριμενη cpu εκτος εαν θελει να κανει καποιες παραχωρησεις οσον αφορα την καρτα γραφικων και τα υπολοιπα parts και να μην παιζει το υπολοιπο 99% (καπως υπερβολη αλλα οκ) των games με αξιοπρεπη frames τα οποια ειναι gpu depended..

@DoukiMan: Καμια απο τις δυο, του lionheart πιστευω οτι ειναι αρκετα καλυτερη.. :-)

Δημοσ.

σωστά στα λέει ο nick. ;)

Όσοι έκατσαν και έκαναν τον κόπο να φτιάξουν μια σύνθεση κάποιο λόγο θα είχαν που δεν επέλεξαν τον green hdd αφού το pc το θέλεις για games.

Απο σκηρό γνώμη μου να πάρεις 640άρη caviar black είναι καλύτερος ή τον samsung που λέει ο nick.

Case θεωρώ οτι δεν υπάρχει καλύτερο απο το cm rc-690 σε αυτά τα λεφτά. Αν δίνεις περισσότερα τότε θα σου προτείνουμε καλύτερα π.χ Lian LI, ΗAF κ.λ.π. Πάντως το Rc-690 είναι άψογο κουτάκι, ευρύχωρο και ποιοτικότατο. NZXT? τι να πώ ας πεί κανένας άλλος. :P

Θέλεις μηχάνημα καθαρά για games? Καλή η 5770 αλλά η 5850 πολύ ανώτερη και θα σε καλύψει περισσότερο μελλοντικά. Αλλιώς δεν λές οτι θέλεις gaming rig.

PSU 620W MODU? Για ποιό λόγο αφενός 620W απο την στιγμή που ένα 400+ ποιοτικό και επώνυμο psu θα σε καλύψει απόλυτα και αφετέρου Modu = τσάμπα παραπάνω λεφτά, εκτός και αν σου περισσέυουν βέβαια. Το συγκεκριμένο enermax που έβαλα σηκώνει επιβεβαιωμένα παρόμοια σύνθεση με 4890 οπότε έχει και περιθώρια για σένα. Και πρόσεξε σου μιλάει κάποιος που έχει και το ένα psu αλλά και το άλλο. Βέβαια τότε δεν ήξερα αυτά που νομίζω οτι ξέρω τώρα... :lol:

Tέλος, εσύ αποφασίζεις τι θα πάρεις στην τελική και εμάς δεν μας πέφτει διόλου λόγος. Απλά σκέψεις και ιδέες σου ρίχνουμε για την δυνατόν καλύτερη σύνθεση στα λιγότερα λεφτά. ;)

Δημοσ.

o caviar black είναι απλά καλός.Αλλά είναι πιο παλιός από τους καλύτερους και πιο γρήγορους Samsung και Seagate

Samsung F3>Seagate 7200.12>Caviar Black & Caviar Blue

Με αυτή τη σειρά πάνε.Όποιον από τους 3 και να πάρεις καλά θα είσαι.

Το τροφοδοτικό απλά κοστίζει πολλά για αυτό που παίρνεις.Καλύτερα ένα πιο ποιοτικό άλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...