Westplay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 οντως ναι για gaming χρειαζεται τον Ι5!τι να φτασει ενας Αmd?αλλωστε η διαφορα μεταξυ τους ειναι χαωτικη και τα m/b που υποστηριζουν τον Ι5 ειναι πολυ οικονομικοτεροι σε σχεση με m/b που υποστηριζουν AMD! επισης οταν με το καλο βγουν οι εξαπυρηνοι θα μπορει να τον αναβαθμισει με πολυ χαμηλο κοστος! Για αυτους τους λογους και για πολλους πολλους αλλους ΙΝΤΕLARA!:p:p Φιλε πηγαινε ξανακοιταξε μερικα benchmarks για τους i5 διοτι κανεις μεγαλο λαθος. Και χαμηλο κοστος με την intel?
Age4Greeks Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Έχω την εντύπωση πως ο Dropsreef καυτηρίαζε και όχι υποστήριζε την Intel...
nikos21aek Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Περιμενε να το δει το grimpr... Τρεχα παρε socket 1156 οσο προλαβαινεις. Γιατι απο αρχες 2011 η "INTELARA" παει σε νεο σοκετακι... Ειρωνικά τα γράφει ρει. on topic.Ότι και να βάλεις καλό είναι.Πολύ καλό για την ακρίβεια.Διαφορές αμελητέες.Πιο πολύ κοίτα να αγοράσεις καλύτερη κάρτα γραφικών για τα παιχνίδια,και επειδή σε είδα σε άλλο thread κοίτα να πάρεις μια μεγάλη οθόνη με καλή ανάλυση να γουστάρειςΣε 19άρα με 1280χ1024 τι να καταλάβεις;Τόσα λεφτά θα δώσεις δώστα εκεί που θα το χαρείς περισσότερο.Οι επεξεργαστές και οι δύο πανίσχυροι είναι,τετραπήρυνοι είναι.Δεν πρόκειται να έχεις πρόβλημα με επεξεργαστική ισχύ όποιον και να βάλεις.Στο gaming οι διαφορές τους είναι τελείως μα τελείως μα τελείως μηδαμηνές.Σε άλλα μαιχνίδια ένα frame πιο πολύ ο ένας,σε άλλα ένα frame πιο πολύ ο άλλος.Καμία διαφορά απολύτως.Και για καθημερινή εργασία ούτε που να το συζητήσεις..Σε καλύπτει και διπήρυνος,πόσο μάλλον ένας από αυτούς τους δύο. Διάλλεξε το υπόλοιπο σου pc με προτεραιώτητες οθόνη και κάρτα γραφικών και άσε τον επεξεργαστή τελευταίο ανάλογα με τα πόσα χρήματα θα σου περισσέψουν.
Dropsreef Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Φιλε πηγαινε ξανακοιταξε μερικα benchmarks για τους i5 διοτι κανεις μεγαλο λαθος.Και χαμηλο κοστος με την intel? Ειρωνικα το ειπα φιλε μου εννοειται ---------- Προσθήκη στις 16:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:10 ---------- "Ο σεβασμός του πελάτη από την AMD (που σημαίνει ότι δεν σε ξεζουμίζει οικονομικά κάθε 6-8 μήνες για αγορά board με το.. νέο -ασύμβατο προς τα πίσω- socket) είναι στοιχεία που αρκούν για να πας προς τα εκεί" το έκανα αντιγραφή από ένα άλλο μέλος απλά δε μπορώ να το βρω τώρα... amd θες και εσύ :-):-) απο εμενα χαχαχα!απλα αυτη η φραση νομιζω τα περιλαμβανει ολα
ColdFusion Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 amd 955 c3 stepping + Ati 5850 + Οθόνη τουλάχιστο 22 " και είσαι αρχηγος
Westplay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Ειρωνικα το ειπα φιλε μου εννοειται ---------- Προσθήκη στις 16:11 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:10 ---------- :-):-) απο εμενα χαχαχα!απλα αυτη η φραση νομιζω τα περιλαμβανει ολα Α ok τοτε! Το διαβασα και αγχώθηκα! AMD θες κιεσύ
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 "Ο σεβασμός του πελάτη από την AMD (που σημαίνει ότι δεν σε ξεζουμίζει οικονομικά κάθε 6-8 μήνες για αγορά board με το.. νέο -ασύμβατο προς τα πίσω- socket) είναι στοιχεία που αρκούν για να πας προς τα εκεί" το έκανα αντιγραφή από ένα άλλο μέλος απλά δε μπορώ να το βρω τώρα... amd θες και εσύ Γιατί δηλαδή, ξέρεις πολλούς που χρειάζονται να αλλάξουν επεξεργαστή κάθε 6-8 μήνες για να αλλάξουν και board ; Η όποιος έχει τώρα τον 955 ή τον 965 θα πάει σε εξαπυρινο μόλις βγει ; Δεν μπορώ να ακούω άλλα τα περί μελλοντικής αναβάθμισης. Όταν έχεις φτιάξει ένα pc με δυνατή cpu δεν θα την αλλάξεις μέσα σε ενα χρόνο. Το λιγότερο μια τριετία θα σε βγάλει, και ως τότε θα έχουν βγει ddr4 μνημες για την επόμενη αναβάθμιση.
Age4Greeks Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Γιατί δηλαδή, ξέρεις πολλούς που χρειάζονται να αλλάξουν επεξεργαστή κάθε 6-8 μήνες για να αλλάξουν και board ; Η όποιος έχει τώρα τον 955 ή τον 965 θα πάει σε εξαπυρινο μόλις βγει ; Δεν μπορώ να ακούω άλλα τα περί μελλοντικής αναβάθμισης. Όταν έχεις φτιάξει ένα pc με δυνατή cpu δεν θα την αλλάξεις μέσα σε ενα χρόνο. Το λιγότερο μια τριετία θα σε βγάλει, και ως τότε θα έχουν βγει ddr4 μνημες για την επόμενη αναβάθμιση. Ε γίνεσαι λίγο απόλυτος με το θέμα αναβάθμιση. Δεν είναι ανάγκη βέβαια να γίνεται κάθε 8 μήνες αλλά μπορεί κάποιος να αγόρασε πέρυσι ΑΜ3 σε διπύρηνο/τριπύρηνο (π.χ 550/720) και να αναβαθμίσει φέτος στα μέσα της χρονιάς σε 965/975.
DoukiMan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 παιδια για αυτο τι λετε... ειναι για gaming πχ. crysis COD και τετοια θελω την γνωμη σας μονο για το συστημα που διαλεξα και μην μου λετε για αναβαθμισεις σε 3-4 μηνες και κινεζικα
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά πιστεύω πως είσαι λάθος... -> 2 σκληρούς?! Πόσες ταινίες/mp3 θα κατεβάσεις σε gaming pc. -> ο i5 και η 1156 μητρική κοστίζουν αρκετά. Καλύτερα βάλε μητρική ΑΜ3 με AMD Phenom 2 X4 -> Με τα ρέστα επένδυσε σε 5850, gaming pc θες στο κάτω κατω, άρα η GPU πρέπει να είναι πολύ δυνατή. Προτείνω την επόμενη πιο οικονομική και κατά τη γνώμη μου ΠΟΛΥ αποτελεσματικότερη σύνθεση. Οι πιο έμπειροι ας μιλήσουν Edit: Το σύνολο είναι 800.90 € BTW: Που πήγε το Corsair Value Select 4GB Kit, oεο;
DoukiMan Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 1,κοιτα φιλε εβαλα 2 σκληρους για να βαλω στον ενα τα windows και στον αλλο αρχεια.Πες αν εκανα καλα η να βαλω εναν 750 μονο??(SSD παει πολυ) 2,Ο i5 δεν ειναι καλυτερος ???δεν εχω προβλημα με το κοστος 3,Γιατι η 5770 δεν ειναι δυνατη καρτα??
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Προσπάθησα να πέσω κοντά στο ποσο που πρότεινες στην τελευταία σου σύνθεση. Πιστεύω πως ο 955 θα σε υπερκαλύψει για gaming. Από εκεί και πέρα ναι μεν ο ι5 είναι πιο δυνατός αλλά δεν σου χρειάζεται τέτοια απόδοση νομίζω. Η 5770 είναι δυνατή αλλά η 5850 είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στην τιμή της και πιστεύω πως η 5770 δεν σε καλύπτει απόλυτα. Τώρα για τους 2 δίσκους... δεν ξέρω, αν πέρα απο τα παιχνίδια που θα εγκαταστήσεις χρειάζεσαι κι άλλο χώρο, βάλε 2, αν και πιστεύω πως σε 1 500άρι θα είσαι εντάξει να βάλεις το λειτουργικό και όσα παιχνίδια θες. Δεν είμαι ειδήμων αλλα στη θέση σου αυτά θα επέλεγα.
pabou13 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Βασικά πιστεύω πως είσαι λάθος...-> 2 σκληρούς?! Πόσες ταινίες/mp3 θα κατεβάσεις σε gaming pc. -> ο i5 και η 1156 μητρική κοστίζουν αρκετά. Καλύτερα βάλε μητρική ΑΜ3 με AMD Phenom 2 X4 -> Με τα ρέστα επένδυσε σε 5850, gaming pc θες στο κάτω κατω, άρα η GPU πρέπει να είναι πολύ δυνατή. Προτείνω την επόμενη πιο οικονομική και κατά τη γνώμη μου ΠΟΛΥ αποτελεσματικότερη σύνθεση. Οι πιο έμπειροι ας μιλήσουν Edit: Το σύνολο είναι 800.90 € BTW: Που πήγε το Corsair Value Select 4GB Kit, oεο; +1, η συνθεση σου εχει δυο κουτια, οποτε εαν βγαζαμε το 1 και βαζαμε το κατα πολυ φθηνοτερο 425αρι Enermax, θα ψιλοχωρουσε και ενας τετοιος.. (Συνολο περιπου στα 840 Ευρω)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δεν αξίζει ο ssd, πολύ μικρός και από κουτί πάρε ένα καλύτερο και ποιο ευρύχωρο.
moldovan20 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2010 Στα 850€ χωράει και ο ssd 80gb και 5850 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.