xampos20 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 KAλησπερα συγνώμη για την ενόχληση έχω ρε παιδιά 3 textbox kαι θέλω σε visual studio (vb) αφού έχω φτιάξει την σελίδα με τα textboxes να έχω ένα koyμπί που να στέλνει την φόρμα μεσω mail ποιος είναι ο κώδικας σε vb??? γνώρίζει κάποιος να βοηθήσει??? το mail to καταχωρεί καθε φορά άλλος ευχαριστώ προκαταβολικα
_tasos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 > Imports System.Net.Mail Sub SendEmail() Dim mailClient As SmtpClient mailClient = New SmtpClient("mail.mydomain.com") mailClient.Credentials = New System.Net.NetworkCredential("[email protected]", "secret_word") Dim fromAddress As String = "[email protected]" Dim toAddress As String = "[email protected]" Dim subject As String = "Email από τη φόρμα του site" Dim body As String = "Μπλα, μπλα, μπλα" mailClient.Send(New MailMessage(fromAddress, toAddress, subject, body)) End Sub Την μεταβλητή body μπορείς να της δώσεις τις τιμές από τα textboxes σου.
xampos20 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 δεν μ στελνει το mail γιατί???/ ---------- Προσθήκη στις 04:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:02 ----------
_tasos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 1. Φαίνεται ο κωδικός σου!! Κοίτα να τον αλλάξεις άμεσα! 2. Ο mail server σου είναι το hotmail, αλλά τα credentials είναι από το gmail. 3. Νομίζω ότι ο SMTP server του hotmail δεν είναι αυτό που έβαλες. Αυτό καταλαβαίνω από το μήνυμα που έχεις. Δυστυχώς δεν ξέρω να σου πω ποιος είναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.