Επισκέπτης Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Καλησπερα παιδια. Θελω λιγο τη συμβουλη σας με ενα θεμα που προεκυψε. Πηγα σημερα το πρωι και αγορασα ενα σκελετο ορασεως Prada απο μαγαζι με οπτικα. Μην πολυλογω, πηγα σημερα το απογευμα γιατι ο σκελετος εχει προβλημα (το παραδεχτηκε και αυτος που εχει το μαγαζι) απο κατασκευαστικο λαθος ο σκελετος ειναι στραβος. Του ειπα πως θελω επιστροφη χρηματων γιατι ειπε πως ο νεος σκελετος θα κανει 15-30 μερες να του ερθει. Εκεινος μου ειπε πως δεν μπορει να κανει επιστροφη χρηματων γιατι εχει κοψει ηδη την αποδειξη κλπ! Επισης αντι για 140€ που του πληρωσα μου εκοψε αποδειξη για 110€! Τι μπορω να κανω για να παρω τα λεφτα μου πισω? Δεν θα επρεπε να μου τα επιστρεψει μιας ΚΑΙ παραδεχθηκε πως εχει προβλημα ο σκελετος ΚΑΙ επισης πηγα πισω την ιδια μερα? Που μπορω να απευθυνθω? Ευχαριστω.!
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 καταρχας δεν επρεπε να δεχτεις τιν 110 αποδειξη...
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Αρχικα απευθυνσου στον ιδιο και πες του ξεκαθαρα πως θελεις τα χρηματα σου πισω. Αν σου πει πως εχει κοπει η αποδειξη κλπ κλπ επιστρεψε του την και πες του πως ο λογιστης του μπορει να την ακυρωσει. Τελος αν σου εκοψε μικροτερη αποδειξη ΧΩΡΙΣ να σου το εχει δηλωσει (κανοντας σου εκπτωση ή whatever deal) ειναι απλα απαραδεκτο.
benign Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Σε αδικησε και οντως ειναι απαραδεκτη συμπεριφορα.Αλλα αφου δεχτηκες την αποδειξη οταν πληρωσες η μαλλον ισως καλη τη πιστει δεν το προσεξες νομιζω δυστυχως οτι ειναι νομικα ενταξει αυτος. Συμβαινει σε ολους μας.Παντως αν παρεις τηλεφωνο την προστασια καταναλωτων,αν τον εχουν καταγγειλει κι αλλοι,τοτε ισως κατι γινει,τουλαχιστον να του κανουν συστασεις να βαλει μυαλο.
tr3quart1sta Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2010 απειλήσε τον οτι θα βάλεις δικηγόρο καλα ειπαμε οχι και ετσι...
nickarmy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 μια και έξω και θα υποχωρίσει με τη πρώτη ,γιατί πολύ πέρνουν αέρα
bluesattack Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξερω κατα ποσο τον αδικησε απο την στιγμη που ειπε οτι θα τον αντικαταστησει με ιδιο.Αν του ελεγε οτι δεν εχει αλλα να του δωσει καποιο αλλο σκελετο τοτε ναι, εκει θα τσατιζομουνα πολυ (ακομα και αν νομικα...μπλα , μπλα τα ξερετε και απο τα πιστωτικα των μαγαζιων).Βεβαια τα γυαλια ειναι ιδιομορφο προιον , δεν μπορεις να περιμενεις..αλλα.. 1.Τελικα ισως μπορεις να περιμενεις ειδικα αν εχεις καποιο παλιοτερο δευτερο σκελετο (απαραιτητος ). 2.Καλα δεν τα δοκιμασες πριν τα αγοραζεις , δεν το προσεξες ? 3.Κατι μου λεει οτι θα υπαρχουν ενστασεις...
kage Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 ελα ρε παιδια ξεκοληστε με απειλη τον δικηγορο..το ξερουν ολοι οτι δεν υπαρχει περιπτωση να παει καποιος δικηγορο για 100ε . εχετε ιδεα ποσα φραγκα θελει μεχρι να φτασει δικη +αναβολες?
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 OP, το πρόβλημα πού είναι; Δεν έχω καταλάβει. Γιατί θες να πάρεις τα λεφτά σου πίσω, να βάλεις δικηγορους, και δε συμμαζεύεται; Επειδή βγήκαν προβληματικά τα γυαλιά; Επειδή θα κάνει 3 βδομάδες να στα ξαναφέρει; Επειδή σου έκοψε μικρότερη απόδειξη; Επειδή αποφάσισες ότι τελικά δεν σου αρέσουν τα συγκεκριμένα γυαλιά; Ειλικρινά, δεν έχω καταλάβει με τι ακριβώς είσαι δυσαρεστημένος...
nickarmy Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 αναφέρθηκα σε ψευτο απειλή ,αυτο έλυπε να φέρει και δικηγόρο
platongr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Αυτή την βλακεία "έχω κόψει απόδειξη" έχω βαρεθεί να την ακούω. Όλα ακυρώνονται/επιστρέφονται. Αποδείξεις, τιμολόγια, δελτία αποστολής.. ΟΛΑ. Έχει προβλέψει ο νομοθέτης. Τώρα αν δεν ξέρει κάποιος πως να ακυρώσει την απόδειξη από την ταμειακή ή πως να κάνει επιστροφή, είναι άλλο θέμα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Εγω δεν ειπα οτι θα βαλω δικηγορους και τα σχετικα, καποιοι μου το προτεινατε απλως. Το προβλημα ειναι: Τα γυαλια ειναι χαλασμενα απο το εργοστασιο και θα κανουν 15-30 μερες να του ξαναρθουν? Απο το Ουαγκαντουγκου να τα παραγγελνες πιο γρηγορα θα ερχονταν. Οταν εχεις αναγκη γυαλια ορασεως, και μια μερα αναμονης ειναι πολυ. Αν δεν μπορει να μου βρει καινουργιο σωστο σκελετο, ας μην με ταλαιπωρει. Να παω αλλου να τα παρω, οχι για 15-30 μερες να με εχει ομηρο. Παω τωρα απο εκει να γελασουμε....
Steven Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2010 Μπορεί το εργοστάσιο να είναι στο διπλάνο κτήριο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα στα φέρει σε 1 ώρα. Δεν δουλεύει το εργοστάσιο για αυτόν, ούτε παράγει μόνο αυτά τα γυαλιά πιθανότατα. Υπάρχουν κάποιες διαδικασίες παραγωγής. Επειδή δηλαδή εγώ είμαι στο Μόναχο, άμα παραγγείλω μια BMW σήμερα θα μου έρθει αύριο? Τώρα για το ότι θες να πάρεις τα λεφτά σου πίσω είναι δικαίωμα σου γενικά, εφόσον ήταν προβληματικά τα γυαλιά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.