stefa_1 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 ^^Εκτός αν είμαστε νόμιμοι. Δυστυχως ή ευτυχως οι περισσοτεροι δεν ειναι. Και αυτοι που ειναι , το 98 % τα απεκτησε με καινουργιο μηχανημα.Δεν μπορω να φανταστω καποιον να αγοραζει windows για αναβαθμιση εκτος και αμα εχει λεφτα να τρωνε και οι κοτες.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Μπα, είναι θέμα του καθενός.
Zazula Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Επειδή ίσως αυτό που έχει πει ο Gi0 για το ότι είναι προτιμότερο να μην εγκαταστήσουν την εν λόγω ενημέρωση ούτε οι νόμινοι κάτοχοι Windows 7 δεν έχει τονιστεί αρκετά, να επισημάνω το εξής από εδώ: Williams [ΣτΖ: general manager of Microsoft's activation and anti-counterfeit group] also noted that the WAT update will periodically "phone home" to Microsoft's servers to re-validate the copy of Windows 7 as legit, and use those opportunities to update activation signatures to detect newer cracks. Initially, WAT will connect to Microsoft's severs every 90 days. If WAT uncovers tampered, disabled or missing activation or licensing files, the software steps up its activity, and runs a check every week, and if necessary, repairs those files. Εγώ από το παραπάνω καταλαβαίνω πως αφήνεται να εννοηθεί ότι ύποπτος θεωρείται και όποιος εγκαταστήσει το WAT αρχικά, περάσει τη διαδικασία πιστοποίησης (δηλ. είναι νόμιμος) και κατόπιν το απενεργοποιήσει.
Moderators Gi0 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Αν και προτρεχουμε αρκετα,μενει να μαθουμε αν θα περασει με το ετσι θελω,στο πρωτο service pack.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ από το παραπάνω καταλαβαίνω πως αφήνεται να εννοηθεί ότι ύποπτος θεωρείται και όποιος εγκαταστήσει το WAT αρχικά, περάσει τη διαδικασία πιστοποίησης (δηλ. είναι νόμιμος) και κατόπιν το απενεργοποιήσει. Όχι, η μετάφραση δεν σημαίνει κάτι τέτοιο. Πάνω κάτω λέει αυτό: "Αν το WAT ανιχνεύσει πειραγμένα, απενεργοποιημένα ή απώντα αρχεία για το activation ή licencing, θα "δραστηριοποιηθεί" περισσότερο και θα κάνει έναν έλεγχο κάθε εβδομάδα, και αν χρειαστεί θα επιδιορθώνει τα εν λόγω αρχεία..."
Zazula Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 @Gi0: Ε ναι, φυσικά το μέλλον θα δείξει. Προς το παρόν, αναφορικά με τις συνέπειες, η Microsoft δηλώνει: Microsoft will not limit user access to the Internet, applications, data, or security updates.Microsoft will limit its technical controls to creating cosmetic (visual) changes that are designed to encourage activation and/or validation. @Praetorian: Γνωρίζω πώς μεταφράζεται. Μια υπόθεση έκανα (γι' αυτό και είπα «αφήνεται να εννοηθεί»), περιμένοντας να κάνω τις δοκιμές μου για να δω αν τελικά ισχύει. Είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο ένας νόμιμος χρήστης να περνά το validation και κατόπιν, όταν συνειδητοποιεί για το phone home, να ζητά να απενεργοποιηθεί η διαδικασία με κάποιον τρόπο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2010 @Praetorian: Γνωρίζω πώς μεταφράζεται. Μια υπόθεση έκανα (γι' αυτό και είπα «αφήνεται να εννοηθεί»), περιμένοντας να κάνω τις δοκιμές μου για να δω αν τελικά ισχύει. Είναι αρκετά συχνό το φαινόμενο ένας νόμιμος χρήστης να περνά το validation και κατόπιν, όταν συνειδητοποιεί για το phone home, να ζητά να απενεργοποιηθεί η διαδικασία με κάποιον τρόπο. Τότε δεν καταλαβαίνω πώς έκανες αυτή την υπόθεση βάσει αυτού που διάβασες, και γιατί έβαλες σε bold τις συγκεκριμένες λέξεις. in any case, εγώ αλλιώς το εξέλαβα και για αυτό έδωσα και τη μετάφραση για να ξέρουμε όλοι τι λέμε.
elteo Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Α ρε τζαμπατζοελληνάρεςςςς άλλος ένας «νόμιμος» υπεράνω...
Till Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι πως τον Φλεβάρη του 2007 αγόρασα τα Vista, για να τα βάλω στο μηχανάκι που μόλις είχα στήσει, και το οποίο χρησιμοποιώ ακόμα. Έχουν κλείσει 3 χρόνια στο σύστημα μου, και τρέχουν ταχύτατα, άψογα και απροβλημάτιστα. Έχω βαρεθεί 3 χρόνια τώρα να ακούω για το πόσο μάπα είναι τα Vista: για κάποιον που ξέρει πως να στήσει στο σύστημα του και πως να το προσέχει, το λειτουργικό είναι μια χαρά. Και ειλικρινά δεν βλέπω τον λόγο να βάλω τα Windows 7, τα οποίο δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια βελτιστοποιημένη εκδοχή των Vista. Και πάλι όποιος ξέρει, μπορεί να αφαιρέσει απο τα Vista τις υπηρεσίες και τα χαρακτηριστικά που δεν χρειάζεται, και να τα κάνει να πάνε σφαίρα. Απο εκεί και πέρα, θεωρώ πως το λειτουργικό και τo Antivirus είναι τα μόνα software που αξίζει να αγοράσει κανείς για το PC του. Για όλα τα άλλα, υπάρχουν μια χαρά freeware λύσεις.
redcom7 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντως σημερα το πρωι πηρα ενα μηνυμα που ελεγε οτι σε 14 μερες θα σταματησει να λειτουργει αυτη η εκδοση windows7 που εχω και να σωσω τα αρχεια μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 εγω παντως σημερα το πρωι πηρα ενα μηνυμα που ελεγε οτι σε 14 μερες θα σταματησει να λειτουργει αυτη η εκδοση windows7 που εχω και να σωσω τα αρχεια μου...:rolleyes::rolleyes::rolleyes: επειδή έχεις την beta ακόμα... το είχαν ανακοινώσει πριν μέρες αυτό ότι θα γίνει.
timekeeper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 άλλος ένας «νόμιμος» υπεράνω... Δηλαδή εσύ το PC το έκλεψες; Γιατί η ίδια πράξη, στο hardware να είναι κλεψιά αλλά στο software να είναι μαγκιά;
aris1986 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή εσύ το PC το έκλεψες; Γιατί η ίδια πράξη, στο hardware να είναι κλεψιά αλλά στο software να είναι μαγκιά; Ναι ακριβως
mindtrapper Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή εσύ το PC το έκλεψες; Γιατί η ίδια πράξη, στο hardware να είναι κλεψιά αλλά στο software να είναι μαγκιά; Χωρίς να θέλω να αρχίσει flame θέλω να πω ότι πρώτον δεν το θεωρώ μαγκιά και δεύτερον αν κλέψεις hardware, πάει έφυγε από το ράφι. Αν "κλέψεις" software είναι μια αντιγραφή. Θέλω να δω αν ξαφνικά υπήρχε τρόπος να αντιγράψεις μια Lambo χωρίς να λείψει από τον ιδιοκτήτη πόσοι θα το έπαιζαν οσίες μαρίες Και εγώ τα Vista αυθεντικά τα έχω, τα 7 τα δοκιμάζω ακόμα πριν τα αγοράσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις