Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ναι μεν δεν ειναι υποχρεωτικο αλλά σιγά-σιγά για να κατεβάσεις κάτι απο την Microsoft θα πρεπει να το εχεις εγκατεστημένο και στην συνεχεια θα μπει σε Update Rollups και στο τέλος στο Service Pack θα είναι stantard.

τα updates θα τα κατεβαζουμε απο πρωτο ραφι χεχε

Δημοσ.
Gunix λογικα θα σου κλειδωσει το PC στο welcome screen και θα σου πει να δωσεις νεο serial για να ενεργοποιηθει online.

δεν νομίζω. Στην αρχή τουλάχιστον. Θα σου πετάει ένα popup για καιρό ότι "μάλλον έχεις πέσει θύμα κλπ κλπ κλπ"... ίσως μετά από μέρες να σου κλειδώσει

Δημοσ.

Χμ, είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι το συγκεκριμένο update δεν γίνεται υποχρεωτικά. Είμαι σίγουρος πως ακόμη και αν το Windows Update είναι ρυθμισμένο στο manual, η Microsoft θα είχε τρόπο να εξαναγκάσει την εγκατάσταση του Windows Activation Technologies Update.

Ίσως όντως να στοχεύει στην ενημέρωση των πολιτών που έχουν πειρατικά Windows 7, χωρίς να το γνωρίζουν, όπως αναφέρεται στο link του Gunix.

Δημοσ.

τι ακριβώς καταλαβένετε οταν διαβάζετε

...η εγκατάσταση του συγκεκριμένου update δεν είναι υποχρεωτική

;

ποιά ειναι τα υποχρεωτικά;

Δημοσ.

Εμένα μου φενονται βλακείες όλα αυτά .πως θα ´´ποιασεί´ η Microsoft τόσο κόσμο που έχει τα windows7(πειρατικα);;;αλλά θέλω να δω άμα θα με ´´ποιασεί´!!

Αποστολή από iPod touch με το Insomnia.app

Δημοσ.

οποιος το βαλει απλα θα λεει πως ειναι πειρατικα και δεν θα εχετε backround εικονα, οπως τωρα μετα απο 30 μερες. μια χαρα θα δουλευουν και ετσι

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι αλλά πετάνε pop up την βλακεία και αν είσαι σε full screen σε πετάει...

τέσπα, έτσι έλεγαν και για το WGA...

Δημοσ.
γλυτωvει προστιμα γιατι δεν μπαινει υποχρεωτικα σε ολους οποτε δεν υπαρχει παραβιαση οπως ειχε γινει παλιοτερα και την τραβηξαν στα δικαστηρια. τωρα ο χρηστης αμα θελει το βαζει αρα η υπαιτιοτητα παει σε αυτον :-)

δεν εναι critical update. το δεις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου ;)

http://arstechnica.com/microsoft/news/2010/01/microsoft-dodges-wga-class-action-lawsuit.ars

Ειναι δυνατον να πληρωσει προστιμο γιατι θελει να προστατεψει το λειτουργικο της? δεν νομιζω καποιο λακο εχει η φαβα, επισης το ''τοτε'' προστιμο ηταν κατι διαφορετικο με το τωρινο update

Δημοσ.

το ιδιο ειχε κανει και με τα windowsxp που τουλαχιστον ξερω εγω και ειχε γινει και απο εμενα install καθε φορα μου εβγαζε οτι επεσα θυμα απατης και τετοια:lol::lol::lol::lol::lol:

αλλα τελικα με κατι μεθοδους που ειδα απο internet το εβγαλα και ολα οκ....

τωρα μαλλον θα κανω ignore και μαλλον θα γλυτωσω την διαδικασια....

:devil::devil::devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολύ καλά θα κάνει που θα βγάλει το συγκεκριμένο update και η γνώμη μου ακόμα καλύτερα θα ήταν να το έβγαζε υποχρεωτικό

90€ κανουν τα 7 home premium και ερωτώ τώρα, τι σας κάνει να νομίζετε ότι η Microsoft δε θα έπρεπε να απαιτεί αυτά τα λέφτα απο τον καθένα που τα χρησιμοποιεί; Μπροστά στην πολυπλοκότητα που έχουν σαν λογισμικό και δεδομένου ότι μαζί με αυτά αγοράζετε και υποστήριξη για 10 σχεδον χρόνια απο πού και ως πού τα 90€ είναι μεγάλο ποσό για αυτά; Το κόστος είναι όσο και ενός mainstream κομμάτι του υπολογιστή όπως επεξεργαστή, ram, κάρτας γραφικών, σκληρόυ δίσκου, μητρικής. Τι σας κάνει να πιστευέτε ότι αυτά αξίζουν τα λεφτά τους περισσότερο απο τα windows; Κοστίζουν 50% παραπάνω απο ένα καινούριο τίτλο πλαϊστάσιον 3. Αν το βρίσκετε ακριβό αυτό εγώ πάω πάσο...

Όποιανού δε του αρέσουν η τα βρίσκει ακριβά μπορεί άνετα να μην τα χρησιμοποιήσει. Επιλογές υπάρχουν άλλες πολύ αξιόλογες και μάλιστα δωρεάν. Αλλά εκεί βλέπεις δεν έιμαστε μάγκες να πάμε σε ένα άλλο λειτουργικό, είμαστε άμα έχουμε τα windows πειρατικά γιατί κάναμε εξυπνάδα που δεν πληρώσαμε κάτι το οποίο είχε κόστος για να αναπτυχθεί

Το θέμα δεν είναι ότι είναι ακριβά τα windows είναι ότι οι περισότεροι δε διστάζουν να κλέψουν όταν αυτό δεν έχει επιπτώσεις και έιναι έυκολο

αλλα τελικα με κατι μεθοδους που ειδα απο internet το εβγαλα και ολα οκ....

τωρα μαλλον θα κανω ignore και μαλλον θα γλυτωσω την διαδικασια....

:devil::devil::devil:

Μπράβο, πάντα άξιος Επεξ/σία από chiderboy
Δημοσ.

Μορε τί καλά θα πιάσει. Αλλα "ο ξάδερφος" τα τραβάει όλα.

Τα Win διαφημίζονται ως το πλέων εύκολο και απλό στην χρήση λειτουργικό σύστημα, τρέχει ο καθένας και παίρνει υπολογιστή από online καταστήματα και του περνάει "ο ξάδερφος" πειρατικά τα windows και του τονίζει ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙ UPDATE ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΔΕΙΣ ΤΗ ΛΕΞΗ GENIUS Η VALIDATION ΘΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣ και του περνάς και τα πρώτα update εσύ για να του δείξεις και στην πράξη πώς γίνετε.

- ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

- ΚΑΤΑΛΑΒΑ σου λέει.

και μετά από μισό χρόνο σε πετυχαίνει παραμονή πρωτοχρονιάς και σου λέει "έχω πρόβλημα με το κομπιούτερ ξάδερφε, μου βγάζει μια βλακειούλα κάτω δεξιά και λέει ότι τα γουιντοους είναι πειρατικά"

Το 90% των Ελλήνων χρηστών πειρατικών windows 7 θα το περάσουν είτε manual είτε αυτόματα.

Επιπλέον ηπάρχει και κάτι άλλο που έχει πέσει στην αντίληψή μου, μικρά καταστήματα στην επαρχία που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν σε hardware τις τιμές των online καταστημάτων σου περνάνε τα windows πειρατικά και στα χρεώνουν, κάποιος χρέωσε ακόμα και το AVG η την trail του Norton, έχει συμβεί σε συγγενή μου μην γελάτε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...