Sir Pretender Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 tehran, κι εγώ αυτό που θες να κάνεις κι εσύ έκανα. Πήγα μέσω του foundation και έκανα αίτηση (με UCAS) σε ένα αγγλικό παν/μιο (Newcastle) που με ενδιέφερε. Τους έγραψα ποια μαθήματα έχω περάσει στη σχολή μου, βαθμολογίες, πτυχία, διπλώματα, CV κλπ και τους ζήτησα να με βάλουν Stage 2 Direct Entry και that was all Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπλέξεις με A-levels κλπ (τα οποία δεν ξέρω καν τι είναι );
tehran Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2010 Φίλε Sir Pretender τα A-levels είναι το βρετανικό αντίστοιχο των πανελληνίων. Διαλέγεις 2-3-4 μαθήματα από διάφορα διαθέσιμα και δίνεις. Κατά πάσα πιθανότητα τα ζητάνε μόνο τα πολύ top ονόματα universties, γιατί το ελληνικό απολυτήριο και τα μαθήματα που έχεις περάσει κλπ δεν τους φτάνουν. Σκέψου το κάτι παρόμοιο με το να δώσεις International Baccalaureate. Μπορεί να τα έχεις ακουστά ως GCE/GSCE
kage Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Επίσης υποθέτω γνωρίζεις ότι στην Αγγλία πλέον πληρώνεις δίδακτρα, κάτι που δεν ισχύει για την Σκωτία. ποτε εκοψαν την δανειοδοτηση στα διδακτρα ?bachelor ?
tehran Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2010 ποτε εκοψαν την δανειοδοτηση στα διδακτρα sta bachelor? την έκοψαν?? :-( είσαι βέβαιος?
Sir Pretender Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Παιδιά, έχω την αδελφή μου που κάνει bachelor τώρα και δανειοδοτείται κανονικά -και για του χρόνου μάλιστα- άρα δεν παίζει να ισχύει...
Cue Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2010 ποτε εκοψαν την δανειοδοτηση στα διδακτρα ?bachelor ? Παιδιά, έχω την αδελφή μου που κάνει bachelor τώρα και δανειοδοτείται κανονικά -και για του χρόνου μάλιστα- άρα δεν παίζει να ισχύει... Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων. Η ευρωπαϊκή ένωση έχει σταματήσει να χρηματοδοτεί τις σπουδές αναλογικά με το δηλωθέν εισόδημα! Όταν ίσχυε τα δίδακτρα έφταναν στο 0 σε περίπτωση χαμηλού εισοδήματος. Πλέον εκδίδεται δάνειο από την Αγγλία το οποίο - επί της ουσίας - πρέπει να αποπληρωθεί. Περισσότερες πληροφορίες. Εν αντιθέσει με τα Πανεπιστήμια στην Σκωτία όπου ισχύει χρηματοδότηση από την ίδια.
Sir Pretender Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Yeap, το δάνειο προέρχεται από την αγγλική κυβέρνηση και αποπληρώνεται μετά την αποφοίτηση (ή εν πάση περιπτώσει όταν ο φοιτητής φύγει από το πανεπιστήμιο). Επιτόκιο δεν υπάρχει και το μόνο που παίζει ουσιαστικά ρόλο είναι ο πληθωρισμός.
kage Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 για να αποπληρωθει πρεπει να βρεις ετησιο μισθο 15.000λιρες και αν δεν εχεις τετοια δουλεια μετα απο 25 χρονια παραγραφετε...εχει αλλαξει κατι?
Sir Pretender Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 για να αποπληρωθει πρεπει να βρεις ετησιο μισθο 15.000λιρες και αν δεν εχεις τετοια δουλεια μετα απο 25 χρονια παραγραφετε...εχει αλλαξει κατι? Όχι, απλά ο μισθός παίζει ανάλογα τη χώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.