fkkso Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2000 Δεν έχω ιδέα απο forums, και μάλλον στοκοντινό μέλλον δεν πρόκειται να αποκτήσω (την άλλη βδομάδα αρχίζουν τα σχολεία (((<BR>Πάντως, σχετικά με την χαώδη κατάσταση που επικρατεί εδώ μέσα έκανα μια παρατήρηση: ʼρχισε να συμβαίνει από τότε που ο συνολικός αριθμός των posts ξεπέρασε τα 700 περίπου. Φίλε HAL9000, γιατί δεν κάνεις μια απόπειρα; Ξεκίνα να διαγράφεις από τα πιο παλαιά μέχρι τα πιο καινούρια. Σε τι μπορεί να μας χρησιμέυσουν posts πριν από 5 μήνες π.χ. όταν ούτε καν τα βλέπουμε??? Επίσης κάτι άλλο, κάτι άσχετα topics που δεν έχουν ουσία και εκφράζουν είτε παράπονο και τα συναφή είτε ευχαρίστηση (εννοώ τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ FORUM, και τα ΜΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΤΟ FORUM) πιστεύω ότι αν παραμείνουν πάνω από 3 π.χ. μέρες θα πρέπει να σβύνονται.<BR>Δεν ξέρω πιο θα είναι το αποτέλεσμα αλλά ας κάνουμε μια προσπάθεια. Τι λες HAL9000??
fkkso Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2000 Παρέλειψα να αναφέρω κι αυτό: Γιατί παρόμοιο χάος δεν συμβαίνει και στα άλλα forums με την κινητή τηλεφωνία π.χ. που έχουν λίγα σε σχέση με το Μπλαμπλα posts
Psileas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2000 Hal, mipos exei tipote rythmiseis pou prepei na koitakseis. Apo oti eida kai to MP3.COM exei to idio programma (kai malista palioteri ekdosi) kai fysika poly perissotera posts. Kati tha kseroun oi anthropoi kai to xrisimopoioun.<P>Mia kouventa leo..
Anonymous Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2000 Tha diafwnisw me thn apopsh na diagrafontai ta posts oso kai palia na einai kai tha sas pw ena paradeigma.Prin fygw diakopes eixa na mpw liges meres sto forum, sthn synexeia phga 2 ebdomades diakopes opou den eixa epafh me PC kai meta pou gyrisa logo treksimatwn me thn douleia mou kai me thn sxolh mou den mphka oses wres hthela mesa me apotelesma na mhn dw ola ta posts.Otan brhka kairo koitaksa ola ta posts (milontas gia ta topics panta) twn teleytaiwn 2 mhnwn kai diabazontas osa mou kinousan thn periergia kai to thema einai oti brhka pragmata pou me endiaferane se 2 mhnwn post pou den to eixa proseksei paliotera.Kai opws eipe kai o Psileas kati tha kseroun kai oi alloi pou to xrhsimopoioun
fkkso Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2000 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2000 Ναι ρε blackman το καταλαβαίνω. 2 μήνες όμως δεν θεωρείται "πολύς καιρός". Εγώ μιλάω για τετράμηνο και πάνω..
Hal9000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2000 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2000 Eνδιαφέροντες παρατηρήσεις.Σχετικά με το να σβύνονται κάποια post είμαι αρνητικός εκτός και αν περιέχουν βρισιές.Και εγώ συμφωνώ με την άποψη σου stathispap για τέτoιου τύπου μηνύματα που προτιμώ να μου τα στέλνoυν σε e-mail αλλά προτιμώ να μην τα σβύσω.Για τα προβλήματα του forum έχω φάει πολύ χρόνο στο site της εταιρείας που το βγάζει (http://www.infopop.com) και μέσα στην εβδομάδα (αρχίζοντας από αύριο) θα δοκιμάσω κάποιες αλλαγές ώστε (πιστεύω) να λυθούν τα προβλήματα.Δυστυχώς λόγω περιορισμένου χρόνου δεν έχω καταφέρει να ασχοληθώ όσο θα ήθελα με το Forum αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι δείχνετε κατανόηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.